МФО BitCapital

Нічого вони не закриють, а почнуть терор а ще й після того як оплатили , тепер будуть доїти як корову і ще більше тиснути бо побачили що ви згідні оплачуватити.
Закрили пару годин тому.

Я и мое второе Я,
Ви шо, ненормальний?)))) Виразився би гучніше, але ж вихований))) 120 - і це ще по акції?????...)
Тіло все одно не пропонують,починаєш сама пропонувати,знову по кругу
Смс усім що поручителі
Дзвінки з погрозами
Об’єднання номерів в групі Вайбер з публікацією дебільного колажу.

Ви шо, ненормальний?)))) Виразився би гучніше, але ж вихований))) 120 - і це ще по акції?????...)

Я вас вітаю з мінусом головняку перед НР

Я вас вітаю з мінусом головняку перед НР

Дякую, залишились 8 контор по півтори тисячі, загальний борг був тисяч 35

Дякую, залишились 8 контор по півтори тисячі, загальний борг був тисяч 35
Ви просили в них лист про закриття? І щоб кабінет закрили ваш, дзвоніть щоб зробили це! Бо вони такі, що можуть що завгодно, вітаю

Да.... Це просто наглухо відбиті ідіоти спам дзвінками шалений, вчора нарахував 231 дзвінок, знайшли сестру це просто треш, в матері фільтр дзвінків все заблочив, але я був холодний 9 днів простороченння було, сьогодні закрив тіло 200, за 360 закрив, да, просто наглухо відбиті ідіоти. Можливо давайте якось колективну заяву в мусарню напишемо, прикладемо всі смс з погрозами, ці дзвінки безкінечні.... Ну треба щось робити з ними бо це просто якісь 90-ті...

Да.... Це просто наглухо відбиті ідіоти спам дзвінками шалений, вчора нарахував 231 дзвінок, знайшли сестру це просто треш, в матері фільтр дзвінків все заблочив, але я був холодний 9 днів простороченння було, сьогодні закрив тіло 200, за 360 закрив, да, просто наглухо відбиті ідіоти. Можливо давайте якось колективну заяву в мусарню напишемо, прикладемо всі смс з погрозами, ці дзвінки безкінечні.... Ну треба щось робити з ними бо це просто якісь 90-ті...
Я написала і зареєструвала)Зразки надіслала.Предложила закрить тіло.Вот і відповідь:

Вкладення

• IMG_6186.webp
    IMG_6186.webp
    23.7 Кб · Перегляди: 232
Всім привіт ні хто не знає що за шарага може бути поставили на автодозвін і робот шановний клієнт ви порушили умови договору тому находитесь на автодозвоні зв'яжіться за номером вказаному в смс
Просто щоб окрему тему не створювати написав сюди
Просто щоб окрему тему не створювати написав сюди

Я написала і зареєструвала)Зразки надіслала.Предложила закрить тіло.Вот і відповідь:
Ваша наївність зашкалює)) або ви мало читали за них.

Їм не треба взагалі ні слова писати. В принципі як і іншим.

Вони "вне" закона України. Звичайні бандюки. Їм начхати на все.

Ваша наївність зашкалює)) або ви мало читали за них.

Їм не треба взагалі ні слова писати. В принципі як і іншим.

Вони "вне" закона України. Звичайні бандюки. Їм начхати на все.
Просто зробила ще одну спробу домовитися за тіло кредиту.

Просто зробила ще одну спробу домовитися за тіло кредиту.
Та то зрозуміло. Нічого впевнилися. Просто по суті, чим більше їм самим писати, тим гірше.
Ну і розраховувати на тіло я думаю не варто. Здається ніхто за тіло не закривав у них крім ВаськиПетічькина :)
А 1.5 реально після того як сніжинки покриють їхні голови))

Всім доброго дня! Теж вирішив подати заяву про шахрайство та вимагання. Зараз трохи збираю інфу, що, до чого і як, щоб грамотно то все зробити. Наскільки зрозумів, встановити колл центр і сервери, зареєстровані гаманці і т.д реально і можливо. Побачимо що з того вийде

Назад
Угорі