На жаль, так і буде.Не лакайте людину завчасно)
Треба було просити змінювати суму в кабінеті.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
На жаль, так і буде.Не лакайте людину завчасно)
Закрили пару годин тому.Нічого вони не закриють, а почнуть терор а ще й після того як оплатили , тепер будуть доїти як корову і ще більше тиснути бо побачили що ви згідні оплачуватити.
Ви шо, ненормальний?)))) Виразився би гучніше, але ж вихований))) 120 - і це ще по акції?????...)Тіло 50 usdt, заплатив 120 usdt по акції, було нараховано разом 223 usdt
Ви шо, ненормальний?)))) Виразився би гучніше, але ж вихований))) 120 - і це ще по акції?????...)
Тіло все одно не пропонують,починаєш сама пропонувати,знову по кругуВи шо, ненормальний?)))) Виразився би гучніше, але ж вихований))) 120 - і це ще по акції?????...)
Я вас вітаю з мінусом головняку перед НРЗакрили пару годин тому.
Ви шо, ненормальний?)))) Виразився би гучніше, але ж вихований))) 120 - і це ще по акції?????...)
Я вас вітаю з мінусом головняку перед НР
Я вас вітаю з мінусом головняку перед НР
Норм акція, потужна, я би сказав навіть.Ви шо, ненормальний?)))) Виразився би гучніше, але ж вихований))) 120 - і це ще по акції?????...)
Я не лякаю, просто попереджаю, бо біти то гнили рідкісні, і їх дно межі немаєНе лакайте людину завчасно)
Ви просили в них лист про закриття? І щоб кабінет закрили ваш, дзвоніть щоб зробили це! Бо вони такі, що можуть що завгодно, вітаюДякую, залишились 8 контор по півтори тисячі, загальний борг був тисяч 35
Я написала і зареєструвала)Зразки надіслала.Предложила закрить тіло.Вот і відповідь:Да.... Це просто наглухо відбиті ідіоти спам дзвінками шалений, вчора нарахував 231 дзвінок, знайшли сестру це просто треш, в матері фільтр дзвінків все заблочив, але я був холодний 9 днів простороченння було, сьогодні закрив тіло 200, за 360 закрив, да, просто наглухо відбиті ідіоти. Можливо давайте якось колективну заяву в мусарню напишемо, прикладемо всі смс з погрозами, ці дзвінки безкінечні.... Ну треба щось робити з ними бо це просто якісь 90-ті...
Ваша наївність зашкалює)) або ви мало читали за них.Я написала і зареєструвала)Зразки надіслала.Предложила закрить тіло.Вот і відповідь:
Я б з іншого боку дивився)Ви шо, ненормальний?)))) Виразився би гучніше, але ж вихований))) 120 - і це ще по акції?????...)
Просто зробила ще одну спробу домовитися за тіло кредиту.Ваша наївність зашкалює)) або ви мало читали за них.
Їм не треба взагалі ні слова писати. В принципі як і іншим.
Вони "вне" закона України. Звичайні бандюки. Їм начхати на все.
Та то зрозуміло. Нічого впевнилися. Просто по суті, чим більше їм самим писати, тим гірше.Просто зробила ще одну спробу домовитися за тіло кредиту.
Та думаю можно. Но тут дело случая и терпения, сами понимаете)Ну і розраховувати на тіло я думаю не варто.