МФО BitCapital

Приходять короткі коди, типу ви десь реєструєтесь. Київстар, розетка, каста, що завгодно. Короткі коди, типу підтвердьте вхід.
Это смс бомбер, ничего страшного, просто смс, у меня и мне и родным одновременно приходило

Таке зараз біьки, єгроші та технофінанс практикують стабільно
Значит егроши, битьков тогда закрыл, ТХ не было, но эти смс бомберы были 1-2 раза в день, и ночью было, и это примерно раз в 2 недели, родным и мне одновременно, кому ещё с контактов не знаю...

Самое интересное что ещё звонки на вайбер с поддержки и с лайфа были на восстановление аккаунтов, но только мне, ломали наверное.

Ну такое... ничего страшного вообще, я 1й раз только от непонимания позвонил в поддержку лайф и там успокоили, сказали смс атака.

А до цього лиш дзвінки випадковим людям та інші пропозиції?
Мені частенько писало якесь ***** з погрозами. Посилочка рідним, до тебе прийдем і без грошей не вийдем і тд. Підміна номеру була пару тижнів назад. Чоловікові дзвонили з номеру моєї мами. Мамі-з мого. Нібито вони зі мною зараз і мені хана. По контактам телефонували що я в банку, ломбарді зараз і вказую їх номер. Деяким малознайомим казали що я вказала типу вони вирішують мої фінансові питання))

Значит егроши, битьков тогда закрыл, ТХ не было, но эти смс бомберы были 1-2 раза в день, и ночью было, и это примерно раз в 2 недели, родным и мне одновременно, кому ещё с контактов не знаю...

Самое интересное что ещё звонки на вайбер с поддержки и с лайфа были на восстановление аккаунтов, но только мне, ломали наверное.

Ну такое... ничего страшного вообще, я 1й раз только от непонимания позвонил в поддержку лайф и там успокоили, сказали смс атака.
Не взламували нічого, просто є розсилка в бомбері і на операторів.
Мені частенько писало якесь ***** з погрозами. Посилочка рідним, до тебе прийдем і без грошей не вийдем і тд. Підміна номеру була пару тижнів назад. Чоловікові дзвонили з номеру моєї мами. Мамі-з мого. Нібито вони зі мною зараз і мені хана. По контактам телефонували що я в банку, ломбарді зараз і вказую їх номер. Деяким малознайомим казали що я вказала типу вони вирішують мої фінансові питання))
І знову все впирається в менеджера, який займається справою.

Не взламували нічого, просто є розсилка в бомбері і на операторів.

І знову все впирається в менеджера, який займається справою.
В мене перші пару тижнів був доволі ввічливий. По імені по батькові називав, представлявся. А потім вже пішло твapb, шлю і тд

В мене перші пару тижнів був доволі ввічливий. По імені по батькові називав, представлявся. А потім вже пішло твapb, шлю і тд
Марина,доброго ранку!
Як ваши справи після «атаки»У нас все відбувалося одночасно.
У мене вчора тиша,тільки смс з пропозицією за 1,5 тіла(50 й день)
Але позавчора коли надсили усім дебільни пости с фото,чоловік звернувся до поліції,написав скаргу,з усіма скріншотамі цього бреда.А також заключила договір з адвокатом(бачила їх відео в Тік ток (начебто усе спілкування беруть на себе)Заплатила 6500,але краще їм ,ніж хамам бітам.Подивимося що буде далі.Знайомі ніхто більш нічого не питав за два дні.Цікаво що буде далі.Адвокат радить ще не закривать за 1,5 тіла.Подивимось.Буду тримать в курсі,бо розумію що богато кому цікава ця тема з Бітами.

Марина,доброго ранку!
Але позавчора коли надсили усім дебільни пости с фото,чоловік звернувся до поліції,написав скаргу,з усіма скріншотамі цього бреда.А також заключила договір з адвокатом(бачила їх відео в Тік ток (начебто усе спілкування беруть на себе)Заплатила 6500,але краще їм ,ніж хамам бітам.Подивимося що буде далі.Знайомі ніхто більш нічого не питав за два дні.Цікаво що буде далі.Адвокат радить ще не закривать за 1,5 тіла.Подивимось.Буду тримать в курсі,бо розумію що богато кому цікава ця тема з Бітами.
Я вам і безкоштовно міг порадити не закривати за 1,5 тіла))

Марина,доброго ранку!
Ну нашо ви до адвоката пішли?
Біти не підвласні нбу та нашому законодавству

Вибачте, але це гроші на вітер, так як біьки все одно телефонуватимуть

Тим паче після перегляду відео в тікток.
Якісь ао захист чи звільнимо, я так розумію

Сподіваюся що візьмут спілкування на себе і вийдуть на згоду закрить за тіло.Бо я не розумію як з ними домовлятися а спроба поспілкуватися та домовитися спричинила ще і розсилання колажів з фото.По крайній мірі адвокат сам буде подавати скарги.А те що вони бояться я вже поняла,бо швидко віддаляють смс з погрозами так саме як і з фото,закинули,побачили що просмотрено і через деякий час удалили.

Марина,доброго ранку!
Ви ще почитайте що ви підписали з тим адвокатом. Платити певно вам адвокату прийдеться ще не раз і ні за що.

Ви ще почитайте що ви підписали з тим адвокатом. Платити певно вам адвокату прийдеться ще не раз і ні за що.
Начебто одноразово.
Послуга "Захист"
1. Вступаємо в офіційні перемовини з кредиторами (вам спілкуватися не потрібно з ними)
2. Мінімізація будь-якого психологічного тиску (дзвінки , смс, тощо)
3. Списання надлишкових нарахувань (можливість закрити за тіло кредиту або реструктуризація)
4. Складання судових відзивів за необхідністю.
5. Мінімальне залучення клієнта

Начебто одноразово.
Послуга "Захист"
1. Вступаємо в офіційні перемовини з кредиторами (вам спілкуватися не потрібно з ними)
2. Мінімізація будь-якого психологічного тиску (дзвінки , смс, тощо)
3. Списання надлишкових нарахувань (можливість закрити за тіло кредиту або реструктуризація)
4. Складання судових відзивів за необхідністю.
5. Мінімальне залучення клієнта
В мене також тиша ці дні. Тільки смс зі знижками. Колаж з тим що я алкоголічка, чоловік ґвалтівник в тд, я так розумію скинули тільки мені. Тому дригаюсь від кожного смс і дзвінка, не знаю коли і кому вони планують це надсилати, якщо планують. Ще на сайт з повіями мене виставили позавчора. Ну я так розумію типу виставили… бо також якийсь дебільний скрін був, ні назви сайту, нічого. З контактів вчора-сьогодні ніхто не скаржився. Тому думаю ви даремно гроші викинули(

В мене також тиша ці дні. Тільки смс зі знижками. Колаж з тим що я алкоголічка, чоловік ґвалтівник в тд, я так розумію скинули тільки мені. Тому дригаюсь від кожного смс і дзвінка, не знаю коли і кому вони планують це надсилати, якщо планують. Ще на сайт з повіями мене виставили позавчора. Ну я так розумію типу виставили… бо також якийсь дебільний скрін був, ні назви сайту, нічого. З контактів вчора-сьогодні ніхто не скаржився. Тому думаю ви даремно гроші викинули(
Мій колаж «досвідчена,беру недорого»надіслали чоловіку і ще 3(це ті хто сказали)
Усім прийшло в ТГ

Не цитируйте свои же сообщения
Брешу. Чоловікові і мамі сьогодні смс прийшло що я залучила їх до повернення майна компанії, чекайте дзвінка. Мабуть ще комусь таке слали, не знаю.
А мені півтора тіла запропонували в смс
Мій колаж «досвідчена,беру недорого»надіслали чоловіку і ще 3(це ті хто сказали)
Усім прийшло в ТГ
А ми з чоловіком передивились всі сайти з повіями, в надії мене знайти, та шось ніяк) зате всіх повій тепер в обличчя знаємо😂

Не цитируйте несколько раз одно и то же сообщение пользователя!!!!
Ну от, а ви даремно 150$ віддали:(
Згодна.Але я так зрозуміла що бажано з них якийсь гарантійний лист отримать після закриття.Я не знаю як це робиться і взагалі не хочу більше спілкування.Там працюють хворі люди .При спілкуванні з дівчиною коли вона орала,я пропонувала знижку на кон
Ну от, а ви даремно 150$ віддали:(
згодна.Але я так зрозуміла що після закриття від них треба якісь гарантійний лист.А як його просить,не знаю да і спілкуватися більше не хочу.Там працюють хворі люди .Пропонувала допомогу з консультацією до психіатра в одній з найкращих лікарень Києва 🤷‍♀️.Не хоче,каже щоб сама звернулася)))

Згодна, мені одразу сказала адвокат ні, що вони не працюють з ними, це точно подивитись, що там ви підписали, якщо норм адвокат вони не беруться за такі справи....

Назад
Угорі