МФО BitCapital

Взагалі цікава у гих оршанізація. Спілкуєшся з одним менеджером - цілком адекватний діалог, ніяких проблем.
Натрапляєш на іншого - мати, погрози, нуль чогось людського.

Маю враження, що їм тупо дають кейси просрочок і займайтесь самі як хочете.
Пробують, який підхід спрацює)

Думаю, що набирають всіх на світі, тому й виходить така ситуація)
Может там зеки обзванивают
зеків різних. а їм закон не писаний, спілкуються своєю мовою. головне завдання - вибити гроші будь-якими способами
Только подумал)

Розповім про власний досвід з ними.

2 місяці взяв в них позику і піщов в просрочку.
Десь через днів 10 відписав менеджер, домовились про дату оплати. За цей період був рівно один дзвінок оточенню, але після мого прохання дзвінки зупинились і закрив позику зі знижкою.

Через деякий час взяв ще раз і знову вийшов на просрочення.
День 1 - наярює якийсь потомок 90-х і починає розповідати який я мyдак, що так вчиняю. Домовились про дату оплату, забув про них.
День 3 - прилітає смс про майбутні дзвінки оточенню. Набрав знову цьому недоменеджеру, почав розповідати мені про якісь закони і 20+ контактів, які буде обзвонювати. Ніякого конструктиву та бажання вирішити питання.

Попросив змінити менеджера - на лінії сказали, що зроблять, а в чаті повідомили, що це неможливо.

І от зараз я для себе розумію, що бажання забити на них на умовних півроку прямо максимально сильне.
Вони дійсно вважають, що своїми замашками недокалів зможуть спонукати людину до оплати.
Погано, що рідних та знайомих підставлю, бо матимуть діалог з цими недоумками.

Але як резюме - ймовірно з ними і не варто спілкуватись взагалі при протермінуванні. Тому що спроба вирішити нормально закінчилась отаким насіданням на шию.

А ще краще взагалі не кредитуватись у них.

Та сама трішки була здивована таким смс, мала багато протермінувань в різних компаніях, але перший раз зустрічаю такого формату повідомлення,хоча розумію що це ще ті "дурні"навіть цікаво як вони собі це все уявляють, подзвонять вони до когось з моїх родичів і скажуть вона брала, а ви віддавайте на підставі чого не зрозуміло
Так і роблять.Знайшли даже мою першу свекров з якою не спілкуюся років 5 вже.Ні у мене ,ні у неї номерів один одного немає.Призвіще також давно вже друге.Як вони її знайшли.🤪

Так і роблять.Знайшли даже мою першу свекров з якою не спілкуюся років 5 вже.Ні у мене ,ні у неї номерів один одного немає.Призвіще також давно вже друге.Як вони її знайшли.🤪
Ото вона мабуть щаслива що ви в халепі:)

Не цитируйте свои же сообщения
Ото вона мабуть щаслива що ви в халепі:)
Ні)Питала чи не заберуть корову)Я непоганою невісткою була.Поясніла що шахраї.
Але дзвонки та смс,то таке…..
А вот пост (з фото з ТГ)про допомогу зі збором грошей на погашення боргів та надавання інтимних послуг(з дописом що я досвідчена,дорого не беру),це вже більш цікаво для всіх знайомих )

Останнє редагування:
А вот пост (з фото з ТГ)про допомогу зі збором грошей на погашення боргів та надавання інтимних послуг(з дописом що я досвідчена,дорого не беру),це вже більш цікаво для всіх знайомих )
Ничего, выкрутиться всегда можно. А знакомые — пусть лесочком прогуляются. (Это я о тех, кому безразличны ваше здоровье и тд. Но чуть что — они сразу а-я-яй).

Не цитируйте свои же сообщения
Ні)Питала чи не заберуть корову)Я непоганою невісткою була.Поясніла що шахраї.

Але дзвонки та смс,то таке…..
Ей на якому протермінуванні вони це зробили? І де саме?
*це

*це
Мені сьогодні також влаштували веселощі. Скинули тупо всім фото з паспортом, договір, запис розмови. Писали погрози знайомим, мати. Керівництво, батьки далеких знайомих, батьки однокласників дітей. Жесть

Ничего, выкрутиться всегда можно. А знакомые — пусть лесочком прогуляются. (Это я о тех, кому безразличны ваше здоровье и тд. Но чуть что — они сразу а-я-яй).
Я також вважаю.Більшість оточуючих адекватні,розуміють що це якась бредятіна а хто не розуміє ,переконувати не буду.Доросла людина повинна розуміти що нихто не зможе її принудити за когось погашати борг!Тому молодь поугарала,старпери напружилися але поступово вгомонилися)Кажу всім:Аферюгі прокляти!Шахраї!!!!Усі згодні 🤞

а надавання інтимних послуг(з дописом що я досвідчена,дорого не беру)
Аж обідно за Вас стало. Що значить досвідчена і дорого не берете? З досвідом завжди дорожче. Свинюки які, ціни збивають.

Ні, я потрапила в число щасливчиків і коли не платила, пережила терор 3 місяці, і тепер за 9 місяців вони мене забули. І дзвонили і писали і намагались взламати вайбер, телеграм. Пережила
Скажіть будь ласка, коли почався терор вже по всім, кого знаєте, не знаєте. Фото з паспортом, договір, групи в вайбер. Як довго це тривало і що було після цього? Я вже на грані сьогодні🤬🤯

*це

Мені сьогодні також влаштували веселощі. Скинули тупо всім фото з паспортом, договір, запис розмови. Писали погрози знайомим, мати. Керівництво, батьки далеких знайомих, батьки однокласників дітей. Жесть
То і хай кидають.Заспокойтеся.
До речи:це вони сьогодні вранці швиденько»наклепали»Після того як я розблокувала та взяла трубку щоб поспілкуватися(бо дуже ввічливо просили в ТГ)Пропонувала 2 тела кредита,я сказала що якщо хоче сьогодні,згідна за тіло +100$зверху.І тут почалося….Я тільки слухала що вони не благодійна організація.Більше всього мені сподобалася фраза:Тепер ти наша власність,будемо робить з тобою що схочу.Поржала.Це дійсно смішно.Знову заблокувала.Потім надіслалі в ТГ зразок «про допомогу»Фото обрали найкраще)Ну і все.
зпочатку прислали зразок )Пів дня відповідала що за бред людям шлють.Хоть поспілкувалася з тим кого давно не чула.

Загалом все дійсно залежить від менеджера на якого попадете.
У когось спокійно протнрмінування проходить, у когось з такими шоу від калів бітків.

Мені он сьогодні пробите почало названювати і намагатись вивести га відмову в оплаті.
Це ж у них улюблене - ВІДМОВА ЗАФІКСОВАНА, ОЧІКУЙТЕ НАСЛІДКІВ.

Клоуни одним словом, які готові совість за копійки продавати.

Не цитируйте несколько раз одно и то же сообщение пользователя!!!!
До речи:це вони сьогодні вранці швиденько»наклепали»Після того як я розблокувала та взяла трубку щоб поспілкуватися(бо дуже ввічливо просили в ТГ)Пропонувала 2 тела кредита,я сказала що якщо хоче сьогодні,згідна за тіло +100$зверху.І тут почалося….Я тільки слухала що вони не благодійна організація.Більше всього мені сподобалася фраза:Тепер ти наша власність,будемо робить з тобою що схочу.Поржала.Це дійсно смішно.Знову заблокувала.Потім надіслалі в ТГ зразок «про допомогу»Фото обрали найкраще)Ну і все.
зпочатку прислали зразок )Пів дня відповідала що за бред людям шлють.Хоть поспілкувалася з тим кого давно не чула.
Це яке у вас протермінування? Мені б такий спокій, я вже просто вбивати готова😡

Тепер ти наша власність,будемо робить з тобою що схочу.
Ну так и сказали бы — свечку за здравие ставить не буду (не умею, не хочу или ещё что). Когда того — обращайтесь 🤣
Хоть поспілкувалася з тим кого давно не чула.
Ну так и всегда так в жизни бывает — и худо вроде бы, а вроде и не очень)
Це яке у вас протермінування? Мені б такий спокій, я вже просто вбивати готова😡
А вы успокойтесь. Паника и истерика тут точно не помогут)

Назад
Угорі