МФО BitCapital

Питання наступне до тих в кого є проблеми з бітами як довго вони проводять свій терор?дзвінки смс погрози?
у кого великий термін так би мовити співпраці з ними чи перестають вони наярювати чи це не закінчується?
у мене проблема трішки інша користувалася їхніми послугами ,нажаль,але повернула все,а в жовтні цього року виявилось що на моє і'мя є відкритий кредит ,якого я не відкривала і ніяких коштів не отримувала від них !!!але ясне діло їх це не хвилює почався їхній звичайний терор який описаний у всіх постах цього форуму!

добрий день!А як себе поводять біти ?
На даний час ні не дзвонять ні не пишуть забули про мене а я і про них. Хоч на 50 день терор був сильний
Питання наступне до тих в кого є проблеми з бітами як довго вони проводять свій терор?дзвінки смс погрози?
у кого великий термін так би мовити співпраці з ними чи перестають вони наярювати чи це не закінчується?
у мене проблема трішки інша користувалася їхніми послугами ,нажаль,але повернула все,а в жовтні цього року виявилось що на моє і'мя є відкритий кредит ,якого я не відкривала і ніяких коштів не отримувала від них !!!але ясне діло їх це не хвилює почався їхній звичайний терор який описаний у всіх постах цього форуму!
Як будете їх ігнорувати повністю навіть трубки не піднімати, то за пів року за вас забудуть

На даний час ні не дзвонять ні не пишуть забули про мене а я і про них. Хоч на 50 день терор був сильний

Як будете їх ігнорувати повністю навіть трубки не піднімати, то за пів року за вас забудуть
ого у вас витримка))

у мене проблема трішки інша користувалася їхніми послугами ,нажаль,але повернула все,а в жовтні цього року виявилось що на моє і'мя є відкритий кредит ,якого я не відкривала і ніяких коштів не отримувала від них !!!але ясне діло їх це не хвилює почався їхній звичайний терор який описаний у всіх постах цього форумузм
змініть номер собі , а також найближчим людям, видаліть вайбер, бо там немає конфіденційності номеру, а всім іншим, якщо будуть дзвонити, говоріть, що це шахраї і щоб ті не велися на їхні дзвінки і смс.

дякую за відповідь
змініть номер собі , а також найближчим людям, видаліть вайбер, бо там немає конфіденційності номеру, а всім іншим, якщо будуть дзвонити, говоріть, що це шахраї і щоб ті не велися на їхні дзвінки і смс.
дякую,номер змінила ,але турбують рідних (

дякую за відповідь

дякую,номер змінила ,але турбують рідних (
П'ятий день прострочки, щось тихо, аж дивно, раніше на перші три дня куча дзвінків, може їх закрили, ніхто не знає?

П'ятий день прострочки, щось тихо, аж дивно, раніше на перші три дня куча дзвінків, може їх закрили, ніхто не знає?
Они на мне сосредоточились)) докопались до старого места работы

вони просто вже замучили дзвінками сьогодні всі телефонні контакти смс закидують
Підкажіть вони по контактах раз проходяться чи багаторазово?
не закрили точно ,бо нема кого закривати!
Нема ніякого впливу на цих п.....

Не отдаю и не собираюсь отдавать этим мошенникам, они этого не заслуживают. Удивляюсь, как люди им даже переплачивают.
Новый номер, благо в Украине с этим проблем нет, и никаких проблем и тревог.

А навіщо ви у шахраїв брали кошти тоді? :rolleyes:
Дід, я вот долго набирал мфо, и их кормил долго, да, из-за лудки в последние дни когда сорвался залез во все мфо которые раньше брал и не брал, просто все которые нашёл и которые дали... так вот что я скажу.

Топ1, егроши, крипси и биткепитал это п...ц...

В каком смысле? В том что так развод на деньги с самого первого дня.

1. Берёшь 5000, на карту отсылают 4500 , комиссия, за выдачу итого уже должен 7000, хотя по факту получил 4500.

2. Нет никаких пролонгаций, как в остальных мфо, чтоб если что месяц перетерпеть и закрыть по человечески.

3. Никто не читает договор, когда берут, потому что + - все привыкли к стандартным правилам мфо, тобишь, взял сумму, чёткий график, чёткий % и ты, рассчитываешь как его отдать вовремя, если нет есть " страховка " пролонгация, стоит тоже не мало, зато без проблем, оплатил и живи себе месяц спокойно, копи и отдавай потом всё сразу. Здесь же нет такого от слова " совсем ".

Ещё... четвёртое... всё мфо , почти все стараются как-то идти навстречу, через время предложить акцию какую-то, почти за тело или за тело, или даже меньше тела, иногда частями... причем сильно не терроризируя... а эти нет... эти отбитые наглухо.

У них цель кинуть наживку и тянуть катушку, нет ничего святого, выжать поимаксимум... а все это работает потому что даже если 1го должника зае...т до такой степени что он отдаст 10тел своих кровных, лишь бы не трогали, а остальные 10 должников забьют х... как многие здесь, и всеравно отдадут за тело, то контора в минус не уйдёт... хотя 1 из 10 это тоже сказки, кажется что они с каждого второго выжимают столько, сколько хотят....

Кстати мне прислали документ о закрытии позыки у битов... более странного документа не видел, такой и я могу сделать за 2минуты в пейнт.. та и нах он нужен и кому его показывать... если они никто, Вася который дал денег, и потом делает что хочет и нет никакой управы на него.
так хто ж спочатку знає що воно таке гниле.
Ви зараз написали як моя покійна бабка, не з Вінниці часом?)
Не отдаю и не собираюсь отдавать этим мошенникам, они этого не заслуживают. Удивляюсь, как люди им даже переплачивают.
Новый номер, благо в Украине с этим проблем нет, и никаких проблем и тревог.
Тревоги из-за того что звонят всем кого знаешь, а они часто номер менять не хотят.

Останнє редагування:
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, як краще сплатити бітам займ: в особистому кабінеті чи на банківські реквізити? Боюсь , щоб не поокидали. Хто їх вже закрив, порадьте як краще зробити. Дякую! Після майже трьох місяців терору мої нерви здають, хочу їх закрити.

а остальные 10 должников забьют х... как многие здесь, и всеравно отдадут за тело, то контора в минус не уйдёт... хотя 1 из 10 это тоже сказки, кажется что они с каждого второго выжимают столько, сколько хотят....
Облізуть.
Я на початку 19 сказав що не віддам нічого, так і нині це непохитна аксіома.
Було парочку судів які я виграв, ще й бабло з них стягнув за судовий збір.
Поруч мене моя половинка в якої врази більше по кількостях тих шараг і жодної не закривала теж вже п'ять років.
Жодного суда.
І я особисто знаю багато людей з форума, які принципово послали накєр тих ушльопків якраз через їхню поведінку і те що вони чудять.
Багато моїх знайомих судилися і дехто мають по десятку і більше судових справ... але ніхто задню не дав і не дасть.
Я це до того, що люди самі дозволяють себе кошмарити і так з собою поводитись тим підвальним крисам.
Мені досі присилають смски і на мило від погроз 😂😂 до ледь не умолянь віддати хоч щось.
Не цікавить взагалі і не цікавило. Нагодувався їх за роки.
Якби поводили себе адекватніше все би могло бути по інакшому. Наразі вони самі мають те що посіяли.

Назад
Угорі