На вечір під пивко зайдеФігасє лонгрід
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
На вечір під пивко зайдеФігасє лонгрід
у вайбері самі написали і заопропонували... я швиденько погодився... дали два дніПо телефону і вайбері також не спілкуватися,вони самі запропонували?
На даний час ні не дзвонять ні не пишуть забули про мене а я і про них. Хоч на 50 день терор був сильнийдобрий день!А як себе поводять біти ?
Як будете їх ігнорувати повністю навіть трубки не піднімати, то за пів року за вас забудутьПитання наступне до тих в кого є проблеми з бітами як довго вони проводять свій терор?дзвінки смс погрози?
у кого великий термін так би мовити співпраці з ними чи перестають вони наярювати чи це не закінчується?
у мене проблема трішки інша користувалася їхніми послугами ,нажаль,але повернула все,а в жовтні цього року виявилось що на моє і'мя є відкритий кредит ,якого я не відкривала і ніяких коштів не отримувала від них !!!але ясне діло їх це не хвилює почався їхній звичайний терор який описаний у всіх постах цього форуму!
ого у вас витримка))На даний час ні не дзвонять ні не пишуть забули про мене а я і про них. Хоч на 50 день терор був сильний
Як будете їх ігнорувати повністю навіть трубки не піднімати, то за пів року за вас забудуть
змініть номер собі , а також найближчим людям, видаліть вайбер, бо там немає конфіденційності номеру, а всім іншим, якщо будуть дзвонити, говоріть, що це шахраї і щоб ті не велися на їхні дзвінки і смс.Питання наступне до тих в кого є проблеми з бітами як довго вони проводять свій терор?дзвінки смс погрози?
у кого великий термін так би мовити співпраці з ними чи перестають вони наярювати чи це не закінчується?
у мене проблема трішки інша користувалася їхніми послугами ,нажаль,але повернула все,а в жовтні цього року виявилось що на моє і'мя є відкритий кредит ,якого я не відкривала і ніяких коштів не отримувала від них !!!але ясне діло їх це не хвилює почався їхній звичайний терор який описаний у всіх постах цього форумузм
дякую за відповідьНа даний час ні не дзвонять ні не пишуть забули про мене а я і про них. Хоч на 50 день терор був сильний
Як будете їх ігнорувати повністю навіть трубки не піднімати, то за пів року за вас забудуть
дякую,номер змінила ,але турбують рідних (змініть номер собі , а також найближчим людям, видаліть вайбер, бо там немає конфіденційності номеру, а всім іншим, якщо будуть дзвонити, говоріть, що це шахраї і щоб ті не велися на їхні дзвінки і смс.
П'ятий день прострочки, щось тихо, аж дивно, раніше на перші три дня куча дзвінків, може їх закрили, ніхто не знає?дякую за відповідь
дякую,номер змінила ,але турбують рідних (
Они на мне сосредоточились)) докопались до старого места работыП'ятий день прострочки, щось тихо, аж дивно, раніше на перші три дня куча дзвінків, може їх закрили, ніхто не знає?
Скільки днів просрочки?Они на мне сосредоточились)) докопались до старого места работы
не закрили точно ,бо нема кого закривати!П'ятий день прострочки, щось тихо, аж дивно, раніше на перші три дня куча дзвінків, може їх закрили, ніхто не знає?
Та я х*р его знает. Я не считаю. Я им что брал отдал и сверху отдал. Пусть хоть застрелят или застрелятсяСкільки днів просрочки?
А навіщо ви у шахраїв брали кошти тоді?Не отдаю и не собираюсь отдавать этим мошенникам
так хто ж спочатку знає що воно таке гниле.А навіщо ви у шахраїв брали кошти тоді?![]()
Я не знала тоді, що вони шахраї, вже на форумі, але це моя ж помилка я лохонулась, я віддаю свої борги бо є карма!А навіщо ви у шахраїв брали кошти тоді?![]()
я віддаю свої борги бо є карма!
Дід, я вот долго набирал мфо, и их кормил долго, да, из-за лудки в последние дни когда сорвался залез во все мфо которые раньше брал и не брал, просто все которые нашёл и которые дали... так вот что я скажу.А навіщо ви у шахраїв брали кошти тоді?![]()
Ви зараз написали як моя покійна бабка, не з Вінниці часом?)так хто ж спочатку знає що воно таке гниле.
Тревоги из-за того что звонят всем кого знаешь, а они часто номер менять не хотят.Не отдаю и не собираюсь отдавать этим мошенникам, они этого не заслуживают. Удивляюсь, как люди им даже переплачивают.
Новый номер, благо в Украине с этим проблем нет, и никаких проблем и тревог.
Облізуть.а остальные 10 должников забьют х... как многие здесь, и всеравно отдадут за тело, то контора в минус не уйдёт... хотя 1 из 10 это тоже сказки, кажется что они с каждого второго выжимают столько, сколько хотят....