МФО BitCapital

Вітаю! Чи є сенс писати на них заяви в кіберполіцію та в поліцію? Хтось писав? Якщо так, то які результати?

Ні не вірю що вони справді з ними працюють.. швидше за все викачування коштів
Сегодня 53 день, на 51 просрали все что могли, сборы на лечение в телеграмме, отослали всем моим знакомым, родственникам, звонили, кричали, угрожали, вчера к 18:00 пишет мне "София"
сколько я готов им оплатить, что бы решить этот вопрос, видимо согласны уже на полтора тела, но платить пока не собираюсь, я обижен на них) 😅

Сегодня 53 день, на 51 просрали все что могли, сборы на лечение в телеграмме, отослали всем моим знакомым, родственникам, звонили, кричали, угрожали, вчера к 18:00 пишет мне "София"
сколько я готов им оплатить, что бы решить этот вопрос, видимо согласны уже на полтора тела, но платить пока не собираюсь, я обижен на них) 😅
У мене таке ж саме було

У мене таке ж саме було
я просто вот не понимаю, зачем опускаться до такого уровня, что бы что, получить свои 2000 баксов таким путем? Да какой человек в здравом уме будет им платить такие бабки, а сейчас какие то вежливые стали, даже страшно🤡

Так, а смысл уже платить? Платить чтобы что?

А мені сьогодні знову летять типу пропозиції заплатіть сьогодні до 17:00 974 дол, типу зі знижкою в 400 дол, а тіло в мене 350. Якщо не буде оплати, то на зустріч вони мені вже не підуть. У вівторок намагалась з ними домовитись за 1,5 тіла, але їх це не задовільнило, закрила два інших кредити на ту суму за тіло. Тепер на цих, які не йдуть на зустріч, коштів зараз не має, та як би й була тисяча дол, таке не буду платити, максимум 1,5-2 тіла. Тому розумію, що в мене знову продовжиться треш - смс моїм контактам вони у вівторок порозсилали. Чи є сенс писати на них заяви в кіберполіцію та в поліцію? Хтось мав таку практику?

Пояснювати, що я нікого не долучав до повернення боргу і контактів їхніх не давав.

Згоден) Після всього, можна вже не платити. Навряд вони ще на щось здатні. Хіба що по другому колу піти
А мені сьогодні знову летять типу пропозиції заплатіть сьогодні до 17:00 974 дол, типу зі знижкою в 400 дол, а тіло в мене 350. Якщо не буде оплати, то на зустріч вони мені вже не підуть. У вівторок намагалась з ними домовитись за 1,5 тіла, але їх це не задовільнило, закрила два інших кредити на ту суму за тіло. Тепер на цих, які не йдуть на зустріч, коштів зараз не має, та як би й була тисяча дол, таке не буду платити, максимум 1,5-2 тіла. Тому розумію, що в мене знову продовжиться треш - смс моїм контактам вони у вівторок порозсилали. Чи є сенс писати на них заяви в кіберполіцію та в поліцію? Хтось мав таку практику?
Лише якщо вам спокійніше від того стане. На бітів це ніяк не вплине

Цікаво про які вони саме дії 🤔

Вкладення

• Screenshot_20241114-104532~2.webp
    Screenshot_20241114-104532~2.webp
    25.9 Кб · Перегляди: 178
тоже верно на самом деле, грубо говоря после всего этого дерьма что они делают, я уже по сути заплатил😂
Цікаво про які вони саме дії 🤔
Сифилисные по второму кругу 🤡

тоже верно на самом деле, грубо говоря после всего этого дерьма что они делают, я уже по сути заплатил😂

Так якщо це з першого разу не допомогло то з другого допоможе ?😂
Мабуть просто залучать інших людей до цього
Грошей немає тому нехай ідуть лісом поки

Так якщо це з першого разу не допомогло то з другого допоможе ?😂

Мабуть просто залучать інших людей до цього

Грошей немає тому нехай ідуть лісом поки
Не понимаю я таких методов

Кретины да и только... К тому же с непомерными аппетитами.

Останнє редагування:

полностью солидарен, раньше в 90 долги физически выбивали, сейчас шаблоны со всякой пургой, ахахах

Ну вони мені зробили знижку в 1,5 тіла,але всеодно нехай шукають кращі методи роботи
полностью солидарен, раньше в 90 долги физически выбивали, сейчас шаблоны со всякой пургой, ахахах
Читала у фб що хтось писав що додому можуть приїхати ,але не вірю в цю дурню

Ну вони мені зробили знижку в 1,5 тіла,але всеодно нехай шукають кращі методи роботи

Ну пусть приедут. Это было бы любопытно

Самі біти і пишуть про це)
На форумі теж часта практика, коли кали залітають і починають тут розповідати жахливі історії з власного досвіду))

так хай би приїхали, викликаєте поліцію і пишете на того хто приїде заяву по 189 і 129 і чекаєте наступних відвідувачів.

так хай би приїхали, викликаєте поліцію і пишете на того хто приїде заяву по 189 і 129 і чекаєте наступних відвідувачів.
Прислали СМС дескать предлагаем реструктуризацию. Сижу думаю... Что они собрались реструктиризировать.

Назад
Угорі