Paraskoviya
Читач
- Дописи
- 10723
- Реакції
- 26872
- Бали
- 7065
Paraskoviya не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
А Ви додали собі в обранеПобачила в тік тоці
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А Ви додали собі в обранеПобачила в тік тоці
Ні не вірю що вони справді з ними працюють.. швидше за все викачування коштівА Ви додали собі в обране![]()
Сегодня 53 день, на 51 просрали все что могли, сборы на лечение в телеграмме, отослали всем моим знакомым, родственникам, звонили, кричали, угрожали, вчера к 18:00 пишет мне "София"Ні не вірю що вони справді з ними працюють.. швидше за все викачування коштів
У мене таке ж саме булоСегодня 53 день, на 51 просрали все что могли, сборы на лечение в телеграмме, отослали всем моим знакомым, родственникам, звонили, кричали, угрожали, вчера к 18:00 пишет мне "София"
сколько я готов им оплатить, что бы решить этот вопрос, видимо согласны уже на полтора тела, но платить пока не собираюсь, я обижен на них)![]()
я просто вот не понимаю, зачем опускаться до такого уровня, что бы что, получить свои 2000 баксов таким путем? Да какой человек в здравом уме будет им платить такие бабки, а сейчас какие то вежливые стали, даже страшноУ мене таке ж саме було
Так, а смысл уже платить? Платить чтобы что?Сегодня 53 день, на 51 просрали все что могли, сборы на лечение в телеграмме, отослали всем моим знакомым, родственникам, звонили, кричали, угрожали, вчера к 18:00 пишет мне "София"
сколько я готов им оплатить, что бы решить этот вопрос, видимо согласны уже на полтора тела, но платить пока не собираюсь, я обижен на них)![]()
Пояснювати, що я нікого не долучав до повернення боргу і контактів їхніх не давав.
Згоден) Після всього, можна вже не платити. Навряд вони ще на щось здатні. Хіба що по другому колу пітиТак, а смысл уже платить? Платить чтобы что?
Лише якщо вам спокійніше від того стане. На бітів це ніяк не вплинеА мені сьогодні знову летять типу пропозиції заплатіть сьогодні до 17:00 974 дол, типу зі знижкою в 400 дол, а тіло в мене 350. Якщо не буде оплати, то на зустріч вони мені вже не підуть. У вівторок намагалась з ними домовитись за 1,5 тіла, але їх це не задовільнило, закрила два інших кредити на ту суму за тіло. Тепер на цих, які не йдуть на зустріч, коштів зараз не має, та як би й була тисяча дол, таке не буду платити, максимум 1,5-2 тіла. Тому розумію, що в мене знову продовжиться треш - смс моїм контактам вони у вівторок порозсилали. Чи є сенс писати на них заяви в кіберполіцію та в поліцію? Хтось мав таку практику?
И каков результат? После этого решил заплатить?У мене таке ж саме було
тоже верно на самом деле, грубо говоря после всего этого дерьма что они делают, я уже по сути заплатилТак, а смысл уже платить? Платить чтобы что?
Сифилисные по второму кругуЦікаво про які вони саме дії![]()
Так якщо це з першого разу не допомогло то з другого допоможе ?тоже верно на самом деле, грубо говоря после всего этого дерьма что они делают, я уже по сути заплатил
Сифилисные по второму кругу![]()
Не понимаю я таких методовТак якщо це з першого разу не допомогло то з другого допоможе ?
Мабуть просто залучать інших людей до цього
Грошей немає тому нехай ідуть лісом поки
Кретины да и только... К тому же с непомерными аппетитами.тоже верно на самом деле, грубо говоря после всего этого дерьма что они делают, я уже по сути заплатил
Сифилисные по второму кругу![]()
полностью солидарен, раньше в 90 долги физически выбивали, сейчас шаблоны со всякой пургой, ахахахНе понимаю я таких методов
Кретины да и только... К тому же с непомерными аппетитами.
Ну вони мені зробили знижку в 1,5 тіла,але всеодно нехай шукають кращі методи роботиНе понимаю я таких методов
Кретины да и только... К тому же с непомерными аппетитами.
Читала у фб що хтось писав що додому можуть приїхати ,але не вірю в цю дурнюполностью солидарен, раньше в 90 долги физически выбивали, сейчас шаблоны со всякой пургой, ахахах
Ну пусть приедут. Это было бы любопытноНу вони мені зробили знижку в 1,5 тіла,але всеодно нехай шукають кращі методи роботи
Читала у фб що хтось писав що додому можуть приїхати ,але не вірю в цю дурню
Самі біти і пишуть про це)Ну вони мені зробили знижку в 1,5 тіла,але всеодно нехай шукають кращі методи роботи
так хай би приїхали, викликаєте поліцію і пишете на того хто приїде заяву по 189 і 129 і чекаєте наступних відвідувачів.Ну вони мені зробили знижку в 1,5 тіла,але всеодно нехай шукають кращі методи роботи
Прислали СМС дескать предлагаем реструктуризацию. Сижу думаю... Что они собрались реструктиризировать.так хай би приїхали, викликаєте поліцію і пишете на того хто приїде заяву по 189 і 129 і чекаєте наступних відвідувачів.