МФО BitCapital

Интересно то, что гарантийное письмо от них навряд ли имеет какую-либо юридическую ценность
Возможно но 350$ сейчас нет( так бы хоть отстали уже. Предлагали закрыть за 525$ целый месяц

Шла 192-я страница обсуждения кредитов в несуществующей компании.

Для будущих поколений пишу.
Чё там с Марсом? Обжили?

Мені пишуть і у вайбер і в телеграмі

В мене кошмарять всіх у кого є норм телефони,а в кого кнопочні поки ні
мені за сина вже обірвали кнопочний, та смс шлють, що хай свяжеться, бо згідно там якогось пункту будуть турбувати оточення

Та вони та міняють тих менеджерів по договору у мене як пірчатки
та нема в них там стільки менеджерів, деякі просто міняють одне видумане імя на інше. ви ж не думаете що в них там штат 100+ людей. Впевнений що половина з тих менеджерів які пишуть то ліміта на аусорсі)) що вибють то їхнє, а як ні то далі підуть закладки робити. Витягнути б хоч одного дурачка на особисту зустріч і пресанути нормально щоб клубок БК розкрутити.... Хоч бери кредит в них)))

та нема в них там стільки менеджерів, деякі просто міняють одне видумане імя на інше. ви ж не думаете що в них там штат 100+ людей. Впевнений що половина з тих менеджерів які пишуть то ліміта на аусорсі)) що вибють то їхнє, а як ні то далі підуть закладки робити. Витягнути б хоч одного дурачка на особисту зустріч і пресанути нормально щоб клубок БК розкрутити.... Хоч бери кредит в них)))
Він мені уже навіть не представляється

Це ******.пролонгувала в перший день просрочки.на днях погашу повністю.наярює робот і мені і 3 лицям. Пишу постійно їм що за хйня. В них відписка передано до тех.відлілу. Коли перестануть наярювать?

Це ******.пролонгувала в перший день просрочки.на днях погашу повністю.наярює робот і мені і 3 лицям. Пишу постійно їм що за хйня. В них відписка передано до тех.відлілу. Коли перестануть наярювать?
Це все можна витримати. І посилай нах.. просто, а тим кому вони звонять і пишуть скидаєш посилання Держспецзв’язку блокує сайти Bit Capital через криптопозики — Новини інформаційної безпеки | UABlocklist пояснюєш що це довбані шахраї, і все. Поки не приведуть свою діяльність до норм закону ідуть лісом, вони по суті ніхто, і нічого окрім як терору робити не можуть, вище в постах було, що потрібно робити, і думаю скоро всі їх домени заблокують.

На каком сроке они предлагают 1,5 тела)
Мені на 51 дні, спочатку хотіли два тіла, кажу не має грошей, потім смс прилетіла за 1.5 тіла. Були кошти, то закрила. І перехрестилась, Боже збав з ними зв'язуватись.

Треш можна витримати. Головне пояснити що це кіберзлочинці, і який факт отримання позики? селфі з паспортом якщо мають доступ до інших мфо, там можуть і отримати. + вони поза законом. Всі дії є злочинними. Можуть хоть тисячі дол нарахувати, це ніяк не грає ролі.
Рідним кому пишуть у вайбер, відправте Держспецзв’язку блокує сайти Bit Capital через криптопозики — Новини інформаційної безпеки | UABlocklist це посилання, і на тому все.
Я думаю над ними вже працюють, і чим більше скарг тим більше ефективності.
І ні вякому разі не контактувати, і на сайти не заходити, оскільки в нас вони поза законом, навіть якщо створюють дзеркала, які довго не пропрацюють.
Так і роблю. Мама теж скарги кидає. Блокуємо

Назад
Угорі