МФО BitCapital

Абсолютно нікому
1727556186317.webp

Абсолютно нікому
Ну уже погрожуються що будуть дзвонити
Дійсно дивно ,вперше бачу щоб вони 3 місяці не чіпали ,зазвичай через 2-4 дні починається треш, а в когось вже в 1 день знає вся телефона книга

Дійсно дивно ,вперше бачу щоб вони 3 місяці не чіпали ,зазвичай через 2-4 дні починається треш, а в когось вже в 1 день знає вся телефона книга
Не знаю з чим це зв'язано
Але щось в мене таке відчуття що скоро почнуть

Фотки з паспортом розсилати за 100 баксів це вже сильно)))
В мене в них тіло 500, і такого не робили. Звісно регульярно телефонували батькам. Один раз продзвонили список контактів (3-5 людей сказали що їм дзвонили з 500 контактів), і більше поки не чепають поки що. Прострочки десь 2 місяці наразі.
Доброго дня на данний момент 1 день просрочки тіло теж 500,хотів запитати яка у вас ситуація на данний момент?

Доброго дня на данний момент 1 день просрочки тіло теж 500,хотів запитати яка у вас ситуація на данний момент?
5 днів ,поки тихо ,лише мені ,але напевно завтра почнеться бо вихідні

84 дні просрочки в біткапітал почали писати мені в вайбері десь 5 днів тому
Поки нікому з родичів чи друзів не телефонували
Хвилююся щоб не почали телефонувати близьким
Тіло 200
У мене 2 місяці прострочки, погрожують поки що мені.

Вкладення

• Screenshot_2024-10-03-09-00-28-675_com.viber.voip.webp
    Screenshot_2024-10-03-09-00-28-675_com.viber.voip.webp
    91.3 Кб · Перегляди: 266
Вітаю! Сьогодні в мене третій день протермінування в біт кепітал... Тіло 350, вже нарахували 492. Зараз змоги оплатити не маю.Сьогодні надіслати смс такого змісту... Чекати на обдзвони моєї телефонної книги? Що робити???

Вкладення

• Screenshot_20241003_124822.webp
    Screenshot_20241003_124822.webp
    97.2 Кб · Перегляди: 235
Добрый день. Сегодня позвонил номер. Сказал что я ***** и т.д. обзвонил всех родственников. Скажите долго идёт террор от этих сук?

Добрый день. Сегодня позвонил номер. Сказал что я ***** и т.д. обзвонил всех родственников. Скажите долго идёт террор от этих сук?
Ви краще знаєте. Давно в них працюєте?

Мене особисто мучать з серпня. Мене і маму

Розкажіть щось про вашу компанію. Які у вас ЗП? В крипті платять?

По яких критеріях вас набирають? Є якась співбесіда, чи треба просто серйозним тоном сказати "поверніть майно компанії"?:prankster:

Розкажіть щось про вашу компанію. Які у вас ЗП? В крипті платять?

По яких критеріях вас набирають? Є якась співбесіда, чи треба просто серйозним тоном сказати "поверніть майно компанії"?:prankster:
Я не працюю на цю компанію. В мене протермінування з липня місяця. Спочатку дзвонили просто з компанії, мені,та моїм родичам. Потім неділі 3 вони тільки присилали смс з "акцією" оплати до 23:00 отримай знижку. А сьогодні був дзвінок від якогось чоловіка який почав говорити мені щоб я шла працювати на трасу, готовила жoпy і інше. Також дзвінок від нього був моїм родичам. Тому і запитала,часто будуть дзвінки від таких людей чи ні. До чого бути готовою.
Я дуже давно читаю цей чат але не писала раніше бо соромно...

Я дуже давно читаю цей чат але не писала раніше бо соромно...
Чому соромно :rolleyes:
Тим більше ви тут ніяк не ідентифікуєтесь... тобто інкогніто. Це якийсь внутрішній пунктік. Приберіть його.

Чому соромно :rolleyes:
Тим більше ви тут ніяк не ідентифікуєтесь... тобто інкогніто. Це якийсь внутрішній пунктік. Приберіть його.
Бо читала що їх "працівники" також тут. Тому і був страх. Я готова витримати їх погрози. Але дуже хвилююсь за моїх рідних

Назад
Угорі