МФО BitCapital

Підкажіть, будь ласка. Я так зрозуміла, вони всім такі смс присилають

Vy porushyly domovlenist. My vymusheni vzhyty zakhodiv zghidno dohovoru. Neobkhidno terminovo splatyty aktyv, shchob unyknuty podalshykh naslidkiv. Крипто кредит - онлайн позика в криптовалюті в Україні | BitCapital

Бо а мене вже просто паніка
Да всем причем даже текст особо не меняют удалите эту смс и забудьте обычный сам его ещё много будет привыкните

Привіт, просрочка десь півтора місяці, за сумою рекордсмен мабуть) Попустилися трохи, пару разів на день звонить бот і раз на декілька днів присилають знижку в телеграм, а так не дудосять. На другому тижні протермінування дзвонили діду, казали про борг, інших наче не знайшли, живем поки. Хоч всі рідні і так знають . Найбільший пиздос який ставався це BeeMoney, позики для ФОП. Якщо раптом захочете там взяти, будь ласка, воно того не варте. Якщо хочете, на форумі тред зроблю) Там чувак познаходив номери дівчини брата, її мами, моєї тітки, бабусі, дідуся, які в нас машини десь глянув, та НАВІТЬ ***** ВІРШІ ПРО МЕНЕ МОЇЙ МАМІ ПИСАВ ахахахах, який я "Парубок моторний і борги не повертаю", це рофл ще той. Біти наче порівняно із тим йобаним циганом іграшки

Вкладення

• Screenshot_20240906-043941.webp
    Screenshot_20240906-043941.webp
    162.5 Кб · Перегляди: 278
Привіт, просрочка десь півтора місяці, за сумою рекордсмен мабуть) Попустилися трохи, пару разів на день звонить бот і раз на декілька днів присилають знижку в телеграм, а так не дудосять. На другому тижні протермінування дзвонили діду, казали про борг, інших наче не знайшли, живем поки. Хоч всі рідні і так знають . Найбільший пиздос який ставався це BeeMoney, позики для ФОП. Якщо раптом захочете там взяти, будь ласка, воно того не варте. Якщо хочете, на форумі тред зроблю) Там чувак познаходив номери дівчини брата, її мами, моєї тітки, бабусі, дідуся, які в нас машини десь глянув, та НАВІТЬ ***** ВІРШІ ПРО МЕНЕ МОЇЙ МАМІ ПИСАВ ахахахах, який я "Парубок моторний і борги не повертаю", це рофл ще той. Біти наче порівняно із тим йобаним циганом іграшки
Ще не бачила такої суми, можливо рекорд, вірш оце так, біти твлькі можуть послати 🤣

Присилають всім, але і будьте готові, що швидко почнуть звонити всім, з ким у вас є зв'язки
Вчора дзвонили вже другий раз чоловіку , мамі ( перший раз мама з ними спілкувалась, сказала, що вона на окупованій території, то ще й вибачились)), папі на телефон, тільки телефон у мами тут, а він у мене на окупованій залишився сам. Поки те, що я знаю по дзвінкам.
Мене іноді накриває, почитаю форум, легше, потім знову. Один плюс, хоть з родичами поспілкуюсь

Мені сьогодні якесь посилання прислали ) мабуть створили новий сайт))))

Splachuite aktyv zi spysanniam 5060 UAH, shcho dorivniuie ekvivalent 110 USDT. Kilkist do zakryttia 680,7 USDT die do 16:00 06.09. Крипто кредит - онлайн позика в криптовалюті в Україні | BitCapital
Буквально декілька хвилин назад прислали, розщедрились, і це при тому,що тіло 350
Але мені все рівно не має чим закрити

Вкладення

• Screenshot_20240906-134310.webp
    Screenshot_20240906-134310.webp
    22.3 Кб · Перегляди: 229
Splachuite aktyv zi spysanniam 5060 UAH, shcho dorivniuie ekvivalent 110 USDT. Kilkist do zakryttia 680,7 USDT die do 16:00 06.09. Крипто кредит - онлайн позика в криптовалюті в Україні | BitCapital
Буквально декілька хвилин назад прислали, розщедрились, і це при тому,що тіло 350
Але мені все рівно не має чим закрити
Кожен раз трігерить, що кажуть мені померти до 16:00 ((((

Капслок
А сколько брали у них? Сумму конечно с вас хотят серьезную морозьте их максимально да и все со временем стабильно предлагают 1.5 тела но я например никуда не спешу может и за тело созреют когда нибудь

А сколько брали у них? Сумму конечно с вас хотят серьезную морозьте их максимально да и все со временем стабильно предлагают 1.5 тела но я например никуда не спешу может и за тело созреют когда нибудь
1200

Назад
Угорі