МФО BitCapital

Стандартна картина по бітам? оточення турбують? Мій товариш має там борг з прострочкою пару тижнів, комунікує з менеджером і наразі все
Маму вздрюнчують . Вчора писали, що вона стара сцука🤯

мені таке прислали, знижка 176 грн =)) смішні =)

Вкладення

• Screenshot_10.webp
    Screenshot_10.webp
    29.2 Кб · Перегляди: 214
Також прийшло повідомлення, що готові за трішки менше, ніж 200юсдт закрити(при тілі 300, протермінуванні 14 днів, і загалом боргом під 800). Зв'язався з менеджером, але повідомив про помилку в системі, і багато хто отримав з неправильними сумами

Многим людям звонили?
Я не знаю, не всі ж казали, але подзвонили точно чоловіку, брату, мамі,подружці...але найбільша катастрофа в тому,що подзвонили виховательці сина в садок,я доречі, навіть не знала,що в мене залишився її номер...то вона наробила скандалу....Ще свекрусі дзвонила, я сказала їй,що то шахраї, то вона їм нагнула матів,як знову набрали...

Також прийшло повідомлення, що готові за трішки менше, ніж 200юсдт закрити(при тілі 300, протермінуванні 14 днів, і загалом боргом під 800). Зв'язався з менеджером, але повідомив про помилку в системі, і багато хто отримав з неправильними сумами
Я взагалі не з ким зв'язатись не можу. В боті вже майже годину чекаю оператора, на гарячій лінії теж саме і написав у вайбер на цей номер який в смс - тиша. Дуже дивно.

Так і що зробили ви? Просто прочитали і все?

В залежності як вести бесіду, то всі на все готові. Є важелі впливу, і потрібно розуміти цю грань взаємної вигоди
взаємна вигода з ними неможлива) якщо звісно не вас влаштовують їх умови

взаємна вигода з ними неможлива) якщо звісно не вас влаштовують їх умови
:)
Цю грань вже кожний сам для себе вирішує, може бути на рівні того, що плати стільки, скільки вони хочуть, взамін на те, щоб вони не турбували більше вас і ваше оточення

Підкажіть, будь ласка. Я так зрозуміла, вони всім такі смс присилають

Vy porushyly domovlenist. My vymusheni vzhyty zakhodiv zghidno dohovoru. Neobkhidno terminovo splatyty aktyv, shchob unyknuty podalshykh naslidkiv. Крипто кредит - онлайн позика в криптовалюті в Україні | BitCapital

Бо а мене вже просто паніка

Vy porushyly domovlenist. My vymusheni vzhyty zakhodiv zghidno dohovoru. Neobkhidno terminovo splatyty aktyv, shchob unyknuty podalshykh naslidkiv. Крипто кредит - онлайн позика в криптовалюті в Україні | BitCapital

Да, шлют у вас же проссрочка, ни чего страшного в этом нет

так , стандартна розсилка. Панікувати не потрібно , всі наслідки написані в темі.

Назад
Угорі