МФО BitCapital

Вкладення

• Screenshot_2024-08-18-15-13-15-744-edit_org.telegram.messenger.webp
    Screenshot_2024-08-18-15-13-15-744-edit_org.telegram.messenger.webp
    189.2 Кб · Перегляди: 221

Вкладення

• IMG_4245.webp
    IMG_4245.webp
    29.3 Кб · Перегляди: 213
Цікаво як з тим обміном крипти на грн на їх сайті, хтось робить транзакцію, хтось бере на себе відповідальність. Здається там такі суми, що фінмоніторинг мав би зацікавитися що то за кошти, кому й чому

Замало скарг і повідомлень в НБУ та правоохоронні... Особливо на обмін крипти на грн треба звертати увагу; такі суми що пів сотні підставних людей не вистачить

Замало скарг і повідомлень в НБУ та правоохоронні... Особливо на обмін крипти на грн треба звертати увагу; такі суми що пів сотні підставних людей не вистачить
НБУ відписує,що вони їм дозволу не надавали. Навіть десь тут зустрічав,що звернулись до нацполіції. Але робота у покидьків кипить

...звернулись до нацполіції
ДБР, СБУ. Вони такими не займаються, але якщо розписати про бітівські бази даних, погрози, взломи акаунтів та тел. номерів, обмін крипти на грн в обхід податкової і т.д.
І таких звернень з десяток мінімум. Було б діло

ДБР, СБУ. Вони такими не займаються, але якщо розписати про бітівські бази даних, погрози, взломи акаунтів та тел. номерів, обмін крипти на грн в обхід податкової і т.д.
І таких звернень з десяток мінімум. Було б діло
Знати б як це грамотно розписати

Не тільки через впн, через укртелеком та з центрального сервера ще одного нашого провайдера - все працює. То, скоріше за все, проблема зі сторони хостинга якась, просто в біті сидять криворукі ушльопки, не можуть внятно пояснити свою проблему хостинг-провайдеру.

Усім привіт, хочу розповісти свою історію, по дурній голові влізла, але сьогодні наважилась закрити цих у***ів, начиталась багато… Брала 300, закрила за 635, 21 день прострочення, зателефонували оточенню тільки сьогодні, але всьому, однокласникам, їх батькам (яких не було в телефонній книзі) і по факту всім контактам що були в телефоні, не телефонували на роботу, мабуть через те що контактів колег ніде не маю і влаштована неофіційно, але хто зна, може й знайшли б. За день чи два до кінцевої дати я вже їм писала, тоді пропонували пролонгацію, але ні до чого так і не прийшли, декілька разів намагалась домовитись, пропонували реструктуризацію з загальною сумою у три тіла, я не погоджувалась, за три тижні разів 5 надходили знижки про списання у 100-200 USDT, пропозиції були досить вигідні, але платити просто не збиралась, нажаль натрапила на цю тему тільки у перший день прострочення, багато начиталась і в цілому дуже переживаю за нервовий стан рідних, тому просто для себе сьогодні прийняла таке рішення, сильного терору чекати не стала, просто не було ніяких сил.
Сьогодні писав пришалепкуватий казна хто якому прямим текстом кажу «Хочу закрити позику», результат дивіться самі, АЛЕ, після декількох звернень у підтримку мене кидали на одного й того ж менеджера, у результаті менш ніж за пів дня все ж таки вдалось вибити хоч якусь знижку (у 300 USDT), зразу закрила, мої спостереження такі - якщо все ж таки хочете сплачувати то має сенс стояти на тому, що ви закриєте позику саме сьогодні і далі надзвонювати або написувати їм зі своїми умовами, є велика вірогідність що можна вибити гарніші умови, поки спілкувалась з ними переставали дзвонити оточенню, як тільки «На все добре» від їх інваліда - знову починали.

Вкладення

• IMG_0959.webp
    IMG_0959.webp
    206.4 Кб · Перегляди: 237
  • IMG_0960.webp
    IMG_0960.webp
    230 Кб · Перегляди: 225
  • IMG_0961.webp
    IMG_0961.webp
    203.4 Кб · Перегляди: 211
  • IMG_0962.webp
    IMG_0962.webp