Тата1990455
Форумчанин
- Дописи
- 58
- Реакції
- 10
- Бали
- 2565
Тата1990455 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Та я з радістю, але ж не працює, по посиланню, яке вони мені скинули, також не відкривається.Закрийте краще!Воно того неварте!
Скільки протермінування у Вас?Ого, а мені таке навіть не присилали
4 місяціСкільки протермінування у Вас?
НБУ відписує,що вони їм дозволу не надавали. Навіть десь тут зустрічав,що звернулись до нацполіції. Але робота у покидьків кипитьЗамало скарг і повідомлень в НБУ та правоохоронні... Особливо на обмін крипти на грн треба звертати увагу; такі суми що пів сотні підставних людей не вистачить
НБУ відписує...
ДБР, СБУ. Вони такими не займаються, але якщо розписати про бітівські бази даних, погрози, взломи акаунтів та тел. номерів, обмін крипти на грн в обхід податкової і т.д....звернулись до нацполіції
Знати б як це грамотно розписатиДБР, СБУ. Вони такими не займаються, але якщо розписати про бітівські бази даних, погрози, взломи акаунтів та тел. номерів, обмін крипти на грн в обхід податкової і т.д.
І таких звернень з десяток мінімум. Було б діло
На жаль, відкривається:У меня тоже их сайт не открывается)
Через впн?На жаль
Не тільки через впн, через укртелеком та з центрального сервера ще одного нашого провайдера - все працює. То, скоріше за все, проблема зі сторони хостинга якась, просто в біті сидять криворукі ушльопки, не можуть внятно пояснити свою проблему хостинг-провайдеру.Через впн?
Що б то могло означати
Тобто не з усіх провайдерів. Я через впн тільки зміг
Головне, що проценти клієнтам нараховуються.)))
Тобто не з усіх провайдерів. Я через впн тільки зміг