МФО BitCapital

так вежливо объявились? На коленях просят, или всё еще думают, что именно они хозяева положения?
Я ж скинула скрін)
То есть этот чудик щас наклепает типа ваших фоток и разошлет по львовским чатам с просьбой скинуть денег на лечение?
Тіпа того 😄
А скільки прострочка к Вас?
З 5 січня

Доброго дня! Маю кредит в BitCapital, протермінування не має, сьогодні хотіла погасити кредит, щоб не мати з ними геморою, але не можу зайти в ОК, взагалі ні одна їх сторінка не працює, підскажіть будь ласка, як діяти в такій ситуації ?

Вкладення

• IMG_4232.webp
    IMG_4232.webp
    24.3 Кб · Перегляди: 99
Доброго дня! Маю кредит в BitCapital, протермінування не має, сьогодні хотіла погасити кредит, щоб не мати з ними геморою, але не можу зайти в ОК, взагалі ні одна їх сторінка не працює, підскажіть будь ласка, як діяти в такій ситуації ?
Чекайте, може запрацює, хоча може їх прикрили вже дай боже....

Чекайте, може запрацює, хоча може їх прикрили вже дай боже....
Було би добре😅 але надіюсь , що запрацює, я їм винна всього 55$, не хочу щоб за таку мізерну суму турбували батьків, бо перечитала форум та зрозуміла, що вони ще ті у*бки

Закрийте краще!Воно того неварте!

У мене прострочка 4 міс, були і погрози, і колажі, обзвонили всіх родичів і сусідів. Морожу, поки мовчать. Взламували акаунти родичам і простли гроші. Мені навіть смс не шлють поки
якісь норм уомви закриття протягом 4 міс пропонували?

Добрий день! Підкажіть,це означає,що починається терор?
Звонят всем подряд в первую очередь родителям и супругам могут смс бот подключить вам будут десятки смс на телефон приходить и ещё всякие гадости делают

Назад
Угорі