МФО BitCapital

Шановний, почитав багато тредів, про цей біткепітал і в кожному з них, є ваші іронічні коментарі з трьома скобками)))

Ви або втішаєтесь з людей, або дотичний до цієї контори. Не подобаються ваші коментарі

Останнє редагування:
Не подобаються ваші коментарі
Це не обов'язкова умова для написання коментаря...
Якщо користувач форуму пише про свою ситуацію на форумі на таку численну аудиторію,то має бути готовий до того,що його думка може не збігатись з думкою інших форумчан...а коментарі до допису можуть не подобатись,так,як Вам.

Якщо користувач форуму пише про свою ситуацію на форумі на таку численну аудиторію,то має бути готовий до того,що його думка може не збігатись з думкою інших форумчан...а коментарі до допису можуть не подобатись,так,як Вам.
[POSTS=5000]Оголошено набір на посаду штатного психолога форуму :cool: ... Не цікавить?))
Бо був тут один :mosking:[/POSTS]

Доброй ночи, ребят, поясните дураку, что значит эти сообщения? Ну просто я думаю что надо заплатить 217$ и закроют кредит, но где то попахивает обманом, кто сталкивался с таким?

Вкладення

• 04B42551-E253-4E9C-8335-1DE1ADF9F9BE.webp
    04B42551-E253-4E9C-8335-1DE1ADF9F9BE.webp
    181.7 Кб · Перегляди: 303
Доброй ночи, ребят, поясните дураку, что значит эти сообщения? Ну просто я думаю что надо заплатить 217$ и закроют кредит, но где то попахивает обманом, кто сталкивался с таким?
До оплати 1254, а на 217 вони вам нібито знижку роблять

Та я ж не заперечую. Хай пише, я написав персональні почуття від його коментів от і все. Ніяких санкцій щодо нього не вимагаю взагалі

Ну так ще не бачила щоб їх підписували😁

Вкладення

• Screenshot_20240814-163530.webp
    Screenshot_20240814-163530.webp
    45.8 Кб · Перегляди: 267
Мені от чисто цікаво що ще може бути , бо в мене було все , підміна номера , про дзвони , погрози , фейкові збори 🤷🏻‍♀️😄
Вже знаю , в мене знову збір 😂😂

Вкладення

• IMG_2374.webp
    IMG_2374.webp
    135.6 Кб · Перегляди: 212
  • IMG_2378.webp
    IMG_2378.webp
    186 Кб · Перегляди: 220
Останнє редагування:
Мені от чисто цікаво що ще може бути , бо в мене було все , підміна номера , про дзвони , погрози , фейкові збори 🤷🏻‍♀️😄
вот всё то же самое и будет. Методы 2019 годов вероны, евшей и других "черных" страшных ахметокалехтаруф.

Мне другое интересно, если те, кто прошел это? Как они себя ведут, например, при 6 месяцах просрочки. При годе? Есть тут такие?

Яйцеголові, що тут скажеш😅

В мене
вот всё то же самое и будет. Методы 2019 годов вероны, евшей и других "черных" страшных ахметокалехтаруф.

Мне другое интересно, если те, кто прошел это? Как они себя ведут, например, при 6 месяцах просрочки. При годе? Есть тут такие?
В мене про строчка з 5 січня 😊 місяць мовчали , потім десь 2 місяці терор , потім періодично , потім пропали а це знову обьявились 😄

В мене

В мене про строчка з 5 січня 😊 місяць мовчали , потім десь 2 місяці терор , потім періодично , потім пропали а це знову обьявились 😄
так вежливо объявились? На коленях просят, или всё еще думают, что именно они хозяева положения?

То есть этот чудик щас наклепает типа ваших фоток и разошлет по львовским чатам с просьбой скинуть денег на лечение?

А скільки прострочка к Вас?

У мене прострочка 4 міс, були і погрози, і колажі, обзвонили всіх родичів і сусідів. Морожу, поки мовчать. Взламували акаунти родичам і простли гроші. Мені навіть смс не шлють поки

в цю кантору вже б давно мали приїхати маски шоу і посадити всіх... будь це в норм країні

Назад
Угорі