МФО BitCapital

В мене так свекруха, я їй кажу поставте антиспам або змініть номер, а вона псіхує тільки
Это частая история а потом мне сегодня опять позвонили и требовали чтоб я отдала твой кредит или что то в этом духе) печально это все но если человек хочет пусть терпит все эти звонки

Это частая история а потом мне сегодня опять позвонили и требовали чтоб я отдала твой кредит или что то в этом духе) печально это все но если человек хочет пусть терпит все эти звонки
Вона чоловіку дзвонить, мені що я вже не витримує. Вони і до сестри його дзвонять(13 років дитя). Казала що піду поліцію рознесу що нічого не роблять, вже місяць йде і номер так само міняє

Вона чоловіку дзвонить, мені що я вже не витримує. Вони і до сестри його дзвонять(13 років дитя). Казала що піду поліцію рознесу що нічого не роблять, вже місяць йде і номер так само міняє
А блокування невідомих? Якщо нема в налаштуваннях телефону такої функції,то в додатку Трукаллер є .
Навіщо їх слухать

А блокування невідомих? Якщо нема в налаштуваннях телефону такої функції,то в додатку Трукаллер є .
Навіщо їх слухать
Чоловіку, бабусі, мамі , собі,поставила, а вона не хоче, телефона ж в неї не заберу😅. Як бажання нема 10 хв приділити щоб прогу поставити,то що зробиш 🤷

Чоловіку, бабусі, мамі , собі,поставила, а вона не хоче, телефона ж в неї не заберу😅. Як бажання нема 10 хв приділити щоб прогу поставити,то що зробиш 🤷
Я сама своїй ставила поки вона на вулиці була 🤣🤣❤️і все і їй кажу ніколи інші не брати, по моєму біт прислал смс через вайбер в розшуку вона без окуляр зове мене каже йди сюди, я потім відкрила і кажу та то мошенікі

*****ц у них там ср*ка горить сьогодні
Дуже перепрошую адмінів за мат, але аж настрій підняли поки малі сплятьааа
*****ц у них там ср*ка горить сьогодні
Дуже перепрошую адмінів за мат, але аж настрій підняли поки малі сплятьПереглянути вкладення 156140Переглянути вкладення 156141Переглянути вкладення 156142
А скажіть будь ласка це у вас довго уже протермінування?

Третій місяць
У бітів істкрика , дзвонять вже і з київстару,і з мтсу, і як з банку. А в мене все блокує і блокує

Останнє редагування:
От я зараз читаю теми форуму і наярюють ці чорти, а один з них який підписався тут на мене переглядає усі теми про них, чого ж мовчать, хай вже пікнуть щось чи як

От я зараз читаю теми форуму і наярюють ці чорти, а один з них який підписався тут на мене переглядає усі теми про них, чого ж мовчать, хай вже пікнуть щось чи як
то хто такий?

Ви багато разів скидували скріни вашої з ними переписки, ось хтось себе і пізнав)

Ахах слідкує за вами і нами і передає інфу, ахах))))

Та от знайду і напишу нік ,бо чи інтернет поганий, чи що. Форум через раз мені відкриває
Ви багато разів скидували скріни вашої з ними переписки, ось хтось себе і пізнав)
Видно вирішили про себе "приємності" почитати)
Ось, але можливо помиляюся

Вкладення

• Screenshot_20240709-171542.webp
    Screenshot_20240709-171542.webp
    7 Кб · Перегляди: 156
Останнє редагування:
Та от знайду і напишу нік ,бо чи інтернет поганий, чи що. Форум через раз мені відкриває

Ахах Серёжа, вот вы им насолили что решили почитать о себе все вещи)

Хватает тут работников МФО и не только битов вычисляли но толку им от этого я думаю нет вообще пусть читают что о них люди думают

Назад
Угорі