МФО BitCapital

Та там не только Ланос был. И мерс лупатый черного цвета тонированный. Хотя, непонятно, откуда у нищебродов гарнитурных может взяться мерс лупатый🤷. Собственно, непонятно, как у них Ланос может появиться, не говоря уже о Мерсе))
О то в них є автопарк чи що? Може то цей, іграшковий

*****ц у них там ср*ка горить сьогодні
Дуже перепрошую адмінів за мат, але аж настрій підняли поки малі сплять
Screenshot_20240703-172646.webp
Screenshot_20240703-172650.webp
Screenshot_20240703-172704.webp

Вкладення

• IMG_20240703_170628_559~2.webp
    IMG_20240703_170628_559~2.webp
    18.8 Кб · Перегляди: 194
  • IMG_20240703_170628_096.webp
    IMG_20240703_170628_096.webp
    35.2 Кб · Перегляди: 197
  • Screenshot_20240703-172709.webp
    Screenshot_20240703-172709.webp
    53.4 Кб · Перегляди: 188
  • Screenshot_20240703-172715.webp
    Screenshot_20240703-172715.webp
    47.9 Кб · Перегляди: 211
Останнє редагування:
*****ц у них там ср*ка горить сьогодні
Дуже перепрошую адмінів за мат, але аж настрій підняли поки малі сплятьПереглянути вкладення 156140Переглянути вкладення 156141Переглянути вкладення 156142
Это хорошо что вы уже с юмором к такому относитесь) я устал игнорю всех а таких вообще даже не читаю)

Та они там все такие нервные что ужас) правильно общаетесь с ними по другому никак
Просто задовбали і вирішила відповісти
Та они там все такие нервные что ужас) правильно общаетесь с ними по другому никак
А у вас скільки у них вже прострочка?

Я не розумію, ну правда, навіщо ви з ними вступаєте в якісь переписки.
Я також думаю, що не треба, я спілкувалась пару разів на закриття і все, мороз, боже які вони огидні ще таке писати
..

Я не розумію, ну правда, навіщо ви з ними вступаєте в якісь переписки.
Я також думаю, що не треба, я спілкувалась пару разів на закриття і все, мороз, боже які вони огидні ще таке писати
..
Малеча трохи на нервах пограла, а як каже моя психолог:"Якщо маєте якийсь непотріб покричіть на нього". А тут вони під руку попали
Ото не спиться їм в 12 ночі майже🤷

Останнє редагування:
Ну що ж, познайомилися з усіма сусідами на поверсі, чекаю коли обдзвонять весь будинок. Одну приписали мені як рідну тітку і що вона живе зі мною, іншій сказали що поручитель. А ще одній сказали що вона поручитель в мами і попросили перерахувати кошти у розмірі 10000$, н**** собі у них звичайно аппетити. Прислали смс, знов з пропозицією за 525 , але з такими приколами ідуть на ромашкове поле. Підти чайку зробити чи що, пиріжків спекти, бо певно зайдуть сьогодні всі сусіди до мене🤷

Ну що ж, познайомилися з усіма сусідами на поверсі, чекаю коли обдзвонять весь будинок. Одну приписали мені як рідну тітку і що вона живе зі мною, іншій сказали що поручитель. А ще одній сказали що вона поручитель в мами і попросили перерахувати кошти у розмірі 10000$, н**** собі у них звичайно аппетити. Прислали смс, знов з пропозицією за 525 , але з такими приколами ідуть на ромашкове поле. Підти чайку зробити чи що, пиріжків спекти, бо певно зайдуть сьогодні всі сусіди до мене🤷
То вже відразу готуйте стіл в дворі під під'їздом. П'ятниця як не як

Ви зря з ними входили в переписки, лякали слідчими і т.д. чим більше з ними спілкуватися, тим більші наслідки. Один єдиний варіант - просто мороз. А після переписок, вони собі відмічають активність, і собі починають активничати

Ви зря з ними входили в переписки, лякали слідчими і т.д. чим більше з ними спілкуватися, тим більші наслідки. Один єдиний варіант - просто мороз. А після переписок, вони собі відмічають активність, і собі починають активничати
Может обижаются)

Может обижаются)
Які вразливі баклажани
Ви праві, але вже піняться, бо хочуть 525, а я не ведусь навіть на це . Дійсно помилка , але трохи голова відключилась , бо за дітей перед тим перенервувала трохи
Я в шоці звідти вони це беруть.....це жахіття якесь оце кончіти, мабуть сусіди в шоці?)
Сама вже не знаю де, але пояснила що то шахраї. Одній порадили змінити номер телефона

Які вразливі баклажани

Ви праві, але вже піняться, бо хочуть 525, а я не ведусь навіть на це . Дійсно помилка , але трохи голова відключилась , бо за дітей перед тим перенервувала трохи

Сама вже не знаю де, але пояснила що то шахраї. Одній порадили змінити номер телефона
Ви розумієте не всі це розуміють моєї мами кума так і сказала Юля роби щось бо я вже хвора воно мені треба, мені було соромно(

Ви розумієте не всі це розуміють моєї мами кума так і сказала Юля роби щось бо я вже хвора воно мені треба, мені було соромно(
В мене так свекруха, я їй кажу поставте антиспам або змініть номер, а вона псіхує тільки

Назад
Угорі