МФО BitCapital

Сьогодні натрапила на один коментарій стосовно бітів в фб,дівчинаи не брала кредит, брала близька людина, так вони її терорять погрожують. Сьогодні спробую і я писати на цю електронну адресу в Лондон,яку вона написала, але англійською потрібно переклад робити, в бою всі методи хороші)

Вкладення

• Screenshot_20240620_174223.webp
    Screenshot_20240620_174223.webp
    144.9 Кб · Перегляди: 137
Сьогодні натрапила на один коментарій стосовно бітів в фб,дівчинаи не брала кредит, брала близька людина, так вони її терорять погрожують. Сьогодні спробую і я писати на цю електронну адресу в Лондон,яку вона написала, але англійською потрібно переклад робити, в бою всі методи хороші)
Ксю, удачи! Попробуй

Просто не дуже вище читав, ви багато там настрочили)
Зараз краще буду закривати інші мфо, позакривав борги друзям, тепер на черзі мфо, а потім нормальне життя, лудоманія страшна штука, але без неї жити так прекрасно
Знакомая история, как никто другой понимаю вас. Удачи вам в этом. Надеюсь все у вас получится.

Ксю, удачи! Попробуй
Я в Кабінет з початку протермінування не захожу, ото писали мені кілька разів і я їх в блок у вайбері, чи дзвонять не знаю, батьки, сестри знають що вони витворяють не реагують, а чужі мені нічого не говорять, не знаю коли їм і що стукне, через тиждень буде місяць як протерміновані

Расскажите потом помогло или нет если да то ещё человек 20 туда напишет точно)

Я готова хочь зараз сідати, але де знайти ту урядову лінію, гугл сподіваюсь видасть
Там вроде ссылка есть, я верю у вас все выйдет! А, эти отбитые останутся,такими на всю жизнь, их накроют и посадят рано или поздно за то, что творят!

Ну що так сказати, добрий вечір від бітів, чоловіку прислали
Там ще фото моє було і телефон
Він їх заблокував, все заскрінив слідчій передала, просто ігнорити ж правильно
А как они технически делают это? Они взяли ваше фото с соц сетей или отфотошопили?

Вони мені погрожували

Вони мені погрожували ст. 179 Кримінального кодексу України. Незаконне утримування, осквернення або знищення релігійних святинь🤣Що утримую їхнє майно, крипта у них релігійна святиня, недоумки

Назад
Угорі