МФО BitCapital

Ну що так сказати, добрий вечір від бітів, чоловіку прислали
Там ще фото моє було і телефон
Він їх заблокував, все заскрінив слідчій передала, просто ігнорити ж правильно

Вкладення

• IMG_20240620_172538_859~2.webp
    IMG_20240620_172538_859~2.webp
    46 Кб · Перегляди: 179
  • IMG_20240620_172538_859~3.webp
    IMG_20240620_172538_859~3.webp
    16.2 Кб · Перегляди: 165
Останнє редагування:
Боже жаль нельзя материться, что совсем долбонулись....ужас просто!

А с**** то в них підгорає , кожну хв звонять
У вас стальные нервы, слов нет, я б послала их и сказала, что они одни маты....
А толку з ними говорити, от реально. Спочатку смс шлють, а потім таку х**** роблять. Ну ну побачимо в 2 години ночі на чому приїдуть на білому ланосі чи групу захвату пришлють, чи фото обклеять

Ужас, оце капець скажите им, чтоб шли на х...( у вас тело 350?
Чи 300 чи 350, не заходила давно
У мене колись чоловік маминої сестри набрався позик, хотів бізнес врятувати. То зробили з нею колажі і фото порозсилали всім тоді у вк, це рік 2013 був здається

А с**** то в них підгорає , кожну хв звонять

А толку з ними говорити, от реально. Спочатку смс шлють, а потім таку х**** роблять. Ну ну побачимо в 2 години ночі на чому приїдуть на білому ланосі чи групу захвату пришлють, чи фото обклеять
Оце придурки, да ясень пень люди брали, это понятно, но блин ни одно мфо так не делало, с кем я сотрудничали!

Печально это все в блок их) у вас антиспам на телефоне стоит же?

А вот скажите Паш полиция должна отреагировать?
Должна) Писали заявлений 5 точно только за последние пару месяцев но толку 0 они как работали так и работают даже методы не поменяли)вот вроде коллективное заявление будут люди писать

Печально это все в блок их) у вас антиспам на телефоне стоит же?
Звичайно, у мене , в мами, бабусі, чоловіка
А вот скажите Паш полиция должна отреагировать?
Я слідчій передала, вона сказала в блок їх і все. Певно завтра будуть телефон обривати всім, я чогось так думаю

Я слідчій передала, вона сказала в блок їх і все. Певно завтра будуть телефон обривати всім, я чогось так думаю
Держитесь пожалуйста это самое главное

В мене молчать...думаю ,теж скоро будуть таке робити....хоча,до чоловіка зараз вони ніяк не дозвоняться

Должна) Писали заявлений 5 точно только за последние пару месяцев но толку 0 они как работали так и работают даже методы не поменяли)вот вроде коллективное заявление будут люди писать
Им по х*р выходит...
В мене молчать...думаю ,теж скоро будуть таке робити....хоча,до чоловіка зараз вони ніяк не дозвоняться
Скажите, а у вас долгая проссрочка?

Не факт, в мене протермінування з листопада, на звʼязок з ними не виходжу, найгірше, що вони зробили, це розіслали телефонній книзі, що я боржник і в розшуку, зараз час від часу шлють повідомлення, щоб я за 300 доларів закрив, а брав я 150

Я это заметила...)
Как только вы совершили заход туда они сразу по адресу видят и начинают, мне звонят видели вы входили, хотите погасить)))
Не факт, в мене протермінування з листопада, на звʼязок з ними не виходжу, найгірше, що вони зробили, це розіслали телефонній книзі, що я боржник і в розшуку, зараз час від часу шлють повідомлення, щоб я за 300 доларів закрив, а брав я 150
О ни чего себе ну вы не хотите закрыть? 300 из 150 это норм хотят)))) или будете игнорить?

Назад
Угорі