МФО BitCapital

Всім привіт! Я новенька, і пишу про свій досвід. Мала необережність звʼязатись з цією шарагою в грудні минулого року. Взяла 100usdt. Вийшла на нехиле протермінування, сума була близько 800.
Закрила типу зі знижкою на 64 день поотермінування за 520. І чорт мені дав цей телефон в руки , звʼязаламь з ними ще раз.
На сьогодні 50 день, 627 до закриття.

Терор прям сильний почався тиждень тому. Смс розсилки , звінки всім тупо навіть тим, чиїх номерів в мене немає в телефонній книзі.

Вчора пропонували закрити за 350.
Я відморощилась, тому що таких коштів наразі сама не маю . Сказала треба час. Зранку написав інший члєн, типу даю знижку до 300 . І понеслась . Після вчорашніх погроз і жахливого спілкування вирішила цього разу бути кардинальнішою . Оточенню кинула смс розсилку про шахраїв та витік данних. З роботи минулої звільнилась по особистим причинам. Переймаюсь тільки за те, як довго вони це будуть робити, поки не поймуть що гибла справа . Скріни додаю .

Хочеться їх знайти і вибити всі зуби, кончені в край.
Ну ***** собі. Всё что я получал это пару коротких угроз, а вам тут поэму расписали, видимо в последнее время их много кто через хй кидает и они решили пытаться давить по жёсткому

Ну ***** собі. Всё что я получал это пару коротких угроз, а вам тут поэму расписали, видимо в последнее время их много кто через хй кидает и они решили пытаться давить по жёсткому
Это Вы сейчас к чему ведёте?)))

В мене нічого не пише. Так і не зрозумів як в ПП написати
:facepalm4:
Screenshot_2024-06-11-18-33-50-978_com.android.chrome-edit.webp

Я брав кредит у цій компанії
Видають на місяць до 500 usdt, зразу дали 300 usdt, на крипто кошельок, спочатку думав що якесь кидалово, але ні, кошти надійшли, вивів через p2p на карту
Но, взяв 300 usdt, на кінець строку повинен був вернути 500, я їх немав по факту і вийшов на прострочення і тут понеслось
Це сама кончена компанія з якою тільки я не мав діло, вони дзвонять тупо до всіх хто є в телефонній книзі, пишуть листи, додому, друзям, на роботу і тд, подзвонили навіть до бабці якій 70 років (яка отримала інсульт після їхнього дзвінка), там сидять кончені люди, яким поxep на людей і їхні проблеми, після прострочення кожен день нараховують по 15 дол. Короче, не боїться там позики, це кончені Варвари, з такими *********** ще не стикався і вам не раджу, повірте всі інші МФО, курять в стороні порівняно з цими ідіотатами
Ну я хотів би показати що вони мені написали в вайбері,це одразу показує що вони таке :
Привет Данилка
Ну шо дружочек нагулянный, готовся долбить будут семь. ТАК, как тебя ещё никогда в жизни не долбили - будем тебя доставать из твоей раковины, ты ж перец крутой у нас, показываешь себя обезьяной - МАВПА

Ну я хотів би показати що вони мені написали в вайбері,це одразу показує що вони таке :
Привет Данилка
Ну шо дружочек нагулянный, готовся долбить будут семь. ТАК, как тебя ещё никогда в жизни не долбили - будем тебя доставать из твоей раковины, ты ж перец крутой у нас, показываешь себя обезьяной - МАВПА
Заблочьте это чудо.
Но звонить будут всем.

Привет Данилка
Боже це капец они видимо белены объелись со мной так не говорили, это треш(((]

Привет Данилка
В блок таких и на будущее если хотите показать что они пишут просто сделайте скрин

Видно їх і правда почали багато за кораблем посилати, такі агресивні стали, але то певно епідемія сказу, хтось їх вкусив

Шановні друзі, що мені сказала слідча, хай вони хоч будуть казати що на марсі, але можна писати колективну заяву і подавати до суду. Особливо як є скріни з їх погрозами і записами телефонних розмов. А подавати за фактом погроз, шантажу, психологічного тиску, вимагання коштів, приниження честі та гідності (номерів статей кку не пам'ятаю). І до речі, є дуже велика ймовірність, що вони таки дійсно зв'язані з Є-гроші. А також трішкі не по цій темі, але зараз є дуже багато підтвкрджень що приват співпрацює з цими шаражками. А саме перепродає бази данних. Бо вже заяв пов'язаних з цим дуже багато
То бажаючі будуть писати колективну заяву? Бо я хочу розпитати як її правильно оформити

Останнє редагування:
Шановні друзі, що мені сказала слідча, хай вони хоч будуть казати що на марсі, але можна писати колективну заяву і подавати до суду. Особливо як є скріни з їх погрозами і записами телефонних розмов. А подавати за фактом погроз, шантажу, психологічного тиску, вимагання коштів, приниження честі та гідності (номерів статей кку не пам'ятаю). І до речі, є дуже велика ймовірність, що вони таки дійсно зв'язані з Є-гроші. А також трішкі не по цій темі, але зараз є дуже багато підтвкрджень що приват співпрацює з цими шаражками. А саме перепродає бази данних. Бо вже заяв пов'язаних з цим дуже багато
То бажаючі будуть писати колективну заяву? Бо я хочу розпитати як її правильно оформити
Так буду писати.
Підскажіть в кібер поліцію хтось писав на них був якийсь результат?

А хто підскаже як вони роблять підміну номера.Звоне номер який у вас в телефоній книзі записаний а там не та людина яка записана а біти.Звонив в Київстар сказали що це не можливо.

Так буду писати.
Підскажіть в кібер поліцію хтось писав на них був якийсь результат?
То колективна заява подається від декількох осіб,тоді можна в суд подавати, мені так слідча сказала, якщо почнеться процес і їх визнають шахраям, тоді тільки їх прикриють і когось може посадять з них

Ідея чудова, але є ризик, що вона швидко загубиться. Краще створіть окремий допис в цій темі з заголовком про колективну заяву. Тим більше, що таких постів ще ніби не було, правилами не заборонено. Бо, по-перше, в цьому пості вже понад 100 сторінок. Це значить, що не всі форумчани, які вже стикалися з бітами, сюди догортають і побачать ваше звернення. Що вже казати про новачків... По-друге, більше охоплень = більше підписів = більше користі.

Ідея чудова, але є ризик, що вона швидко загубиться. Краще створіть окремий допис в цій темі з заголовком про колективну заяву. Тим більше, що таких постів ще ніби не було, правилами не заборонено. Бо, по-перше, в цьому пості вже понад 100 сторінок. Це значить, що не всі форумчани, які вже стикалися з бітами, сюди догортають і побачать ваше звернення. Що вже казати про новачків... По-друге, більше охоплень = більше підписів = більше користі.
Зараз спробую створити тему
Все, тема є

Останнє редагування:
А хто підскаже як вони роблять підміну номера.Звоне номер який у вас в телефоній книзі записаний а там не та людина яка записана а біти.Звонив в Київстар сказали що це не можливо.
Это из «фишка»
Есть специальные платные сервисы, с помощью которых любой человек может это сделать. Это не дешевая штука, они пару раз это сделают, давят на психику такии образом, потом человек нервничает и платит))
Это из «фишка»
Есть специальные платные сервисы, с помощью которых любой человек может это сделать. Это не дешевая штука, они пару раз это сделают, давят на психику такии образом, потом человек нервничает и платит))
У них задача сделать так, чтоб человек думал что биты везде, они в телефоне, в банках, в контактах. Создают условия для психологического давления, люди сходят с ума потом.

Назад
Угорі