МФО BitCapital

Вівторок,а значить у бітів загострення, сьогодні у своєму видуманому світі вони працюють у прокуратурі

Зате виявилося що у мене тепер чоловік новий, і є теща😅
Чекаю що ще нового кому розкажуть, але звідки знають що є діти
Мені теж казали що є діти, а у мене їх нема, і що чоловік є,а хто він я не знаю😃

Вівторок,а значить у бітів загострення, сьогодні у своєму видуманому світі вони працюють у прокуратурі
это как?)
Зате виявилося що у мене тепер чоловік новий, і є теща😅
Чекаю що ще нового кому розкажуть, але звідки знають що є діти
Они угадывают, пытаются

Мені теж казали що є діти, а у мене їх нема, і що чоловік є,а хто він я не знаю😃
Ні,діти у мене справді є. Але що чоловік інший, не знала🤣. Певно я беру участь у міняю жінку🤣🤣🤣, тільки підпільно

Одним кажуть що я в прокуратурі зараз, іншим що у мене є спільна теща🤣
Даже не знаю как их культурно назвать) терпения вам главное что они в суд не пойдут а все остальное фuгня

Останнє редагування:
Даже не знаю как их культурно назвать) терпения вам главное что они а суд не пойдут в все остальное фuгня
Вони моїй свекрусі сказали :"Дзвоніть хоч на 103,але питання треба вирішити". Ну вирішуйте,ото видно мої всі їх на послали і вже смс шлють, ну шліть хто не дає
Даже не знаю как их культурно назвать) терпения вам главное что они а суд не пойдут в все остальное фuгня
Ну як би сказав мій професор з психіатрії:"Перед вами прояв маніакальної форми шизофренії і роздвоєння особистості"

Где у вас столько свободного времени, что бы на звонки отвечать, в диалоги с битами вступать, к соседям бегать сплетни собирать. Такое ощущение, что кроме битов, у вас в жизни ничего интересного не происходит.

Где у вас столько свободного времени, что бы на звонки отвечать, в диалоги с битами вступать, к соседям бегать сплетни собирать. Такое ощущение, что кроме битов, у вас в жизни ничего интересного не происходит.
Це не я говорила з ними,а свекруха, брат чоловіка , кума,бабуся

Шановні друзі,колеги по бітам. Знайома починає давати хід справі, хто писав що готовий співпрацювати, напишіть мені в пп

Шановні друзі,колеги по бітам. Знайома починає давати хід справі, хто писав що готовий співпрацювати, напишіть мені в пп
А как вам в личку написать ? А то я не особо шарю как это сделать. Еще не приходилось кому то лично писать на этом форуме.

Назад
Угорі