МФО BitCapital

Когда я призналась брату с невесткой, я думала меня убьют дома, потом все кто был в телефонной книге я написала одну смс для всех и предупредила! Стыдно конечно, мама до сих пор не знает вот так мы скрыли это всё, а звонили подругам маме, люди в возрасте было стыдно, да....
Я кажу,що то шахраї і немає чого з ними розмовляти, і їм вірити

Нічого, з усім можна впоратися, а це ще плюс перевіряє людей з вашого оточення
Всі відносились норм, але мами кума, дуже переймалися, було не по собі, але дякую, що мама моя не узнала, бо мені був капець)
Нічого, з усім можна впоратися, а це ще плюс перевіряє людей з вашого оточення
Дійсно, буває просто тупік, ступор і на той момент було багато проблем, але знаю одне, що як би не сварили родичі, то це сімья, вони мають пробачити, мене потім пробачили, на даному єтапі в мене отп банк 5438 раз в місяць по 490 гривень, шв гроши 2 платежа по реструктуризації і кредит каса, но з ним чекаємо суд, но в мене було їх 16 чи 18, не пам'ятаємо, більш немаю бажання)

У мене знали сестри і бать, матері ледве наважилась сказати,сьогодні і їй призналась, мені відразу полегшало а на думку інших людей не зважаю

У мене знали сестри і бать, матері ледве наважилась сказати,сьогодні і їй призналась, мені відразу полегшало а на думку інших людей не зважаю
Вы большая умница, молодец

Дякую Юлічка❤️🌷Мамуля звісно в шоці, неочікувала від мене такого, але час пройде все налагодиться, головне для мене що самі близькі знають
Це головне, моя стільки по молодості витягувала, мами пробачать! Дай боже 😘

Так мами все пробачають❤️💋
Ви знаєте, коли близькі знають, то і все інши не треба, ви зробите це як і я робила и роблю останні шляхи до закриття цих мфо, я кожного з них прошу занести в чорний список!

Це таке полегшення, коли мінус один, потім інший і так далі, але у кожного своя історія, бажаю всім мира та добра!

Ви знаєте, коли близькі знають, то і все інши не треба, ви зробите це як і я робила и роблю останні шляхи до закриття цих мфо, я кожного з них прошу занести в чорний список!

Це таке полегшення, коли мінус один, потім інший і так далі, але у кожного своя історія, бажаю всім мира та добра!
Я сподіваюся що і я скоро позбудуся цього багна, дякую Юлічка,і Вам добра ❤️У мене тільки початок шляху

Я сподіваюся що і я скоро позбудуся цього багна, дякую Юлічка,і Вам добра ❤️У мене тільки початок шляху
Якщо ставити ціль, то все буде в шоколаді! Все буде добре і цей форум крутий!

Так, тоді мене він спас, дякую йому, тут багато тем дуже, і у кожного так багато історій...
Голвне не падати духом, а інші які засудять хай у своєму багні копаються, впевнена там є що копати, побачимо до чого біти дойдуть в моєму випадку, але я цього вже не боюсь...

Голвне не падати духом, а інші які засудять хай у своєму багні копаються, впевнена там є що копати, побачимо до чого біти дойдуть в моєму випадку, але я цього вже не боюсь...
Молодець 🥰

Епопея з бітами набирає оборотів ,смс розіслали всій телефонній книзі що вони поручителі , кумі сказали що мене викрали і якщо через дві години не надійдуть кошти, то вони мене приріжуть😅, амама кримінал 😎
Отдумаю покошмарити їх морально набрати, але не чіпай 💩 смердіти не буде

Назад
Угорі