МФО BitCapital

Сьогодні вони мене точно вітають з дн, 20 день прострочки обзвонили всю телефонну книгу майже, всіх називають поручителями. У мене Хресний захищає нас,то запропонував зараз до них приїхати,то чогось різко локація Київа змінилася на Польщу
Знакомо также называли поручителями, маме слали смс, что я в розыске)))
Сьогодні вони мене точно вітають з дн, 20 день прострочки обзвонили всю телефонну книгу майже, всіх називають поручителями. У мене Хресний захищає нас,то запропонував зараз до них приїхати,то чогось різко локація Київа змінилася на Польщу
А вообще с днём рождения вас 🥳🥳🥳🥳

Знакомо также называли поручителями, маме слали смс, что я в розыске)))

А вообще с днём рождения вас 🥳🥳🥳🥳
Дуже дякую, не забуду такий дн точно ніколи 😄
А вони вже прошарені видно, що кажуть вимкніть блокувач номерів в прийміть дзвінок

Дуже дякую, не забуду такий дн точно ніколи 😄
А вони вже прошарені видно, що кажуть вимкніть блокувач номерів в прийміть дзвінок
Звісно як один мені казав я працював там де вам не снилось, розклію ваші фото біля дома оголені і напишемо мошенік розшук) 🤣🤣🤣

Не забудьте фотками похизуватись
Обов'язково, тільки заблюрю,бо обіцяли фотки в усіх традиціях порнхабу😎
Я от одного випитала його ПІБ, думаю ще особисто на нього написати заяву, може тоді вчувака різко біполярка його мине

Я от одного випитала його ПІБ, думаю ще особисто на нього написати заяву, може тоді вчувака різко біполярка його мине
Ви реально думаєте, що він сказав вам свої справжні дані?))))

Простіше в кожній розмові таких посилати нах. Ще простіше - не говорити з ними. Зовсім.
Заява не дасть нічого. Як і його фотки. Ну реально, який сенс собі голову забивати думками про дзвонарів?

Знайти інформацію про людину в наш час не має жодних проблем. До третього коліна знайдуть. І будуть писати і дзвонити. Але якщо люди не реагують на це, то яка різниця?
Мені дзвонили з їх кантори в п'ятницю. Послав і заблочив. Навіть не цікаво за кого дзвонили. Обіженка почав в вайбер писати... Скинув йому десяток різних дікпіків у відповідь і заблочив. Всьо. Зникли. Мабуть наїлись.

Ви реально думаєте, що він сказав вам свої справжні дані?))))
Може й ні, знаєте тут не так я переймаюся ,як родичі. У них нерви не залізні,а у мене міцні. Поїду, поліція посміється, а родичам галочка в голові що написана заява

Це не із дані, ми в поліції шукали його і не знайшли)))
Може й ні, знаєте тут не так я переймаюся ,як родичі. У них нерви не залізні,а у мене міцні. Поїду, поліція посміється, а родичам галочка в голові що написана заява
Також переживала за родичів, але в мене не прийняли, но по ходу поржали)))

За те що поїду вписок не дадуть)
Звісно ні, ну то ви самі вирішуйте, оце коли прийшла на форум теж такий страх був, прочитала ігнорувати їх, вони мене не чіпали місяць, але потім почався терор такий, що мене чуть не прибила невістка та брат і ось поїхала я к пацанам а він дивитися почав і каже, у вас погрози були, я кажу ні, він такий ну на кого будемо писати, це шахраї я почула там і поїхала, а потім писала в нбу чекала довго але відповіли дуже багатим листом)

В мене жах що роблять добрался до маминої подруги та терором займаються. :(

Скільки часу протермінування?
Десь приблизно місяць
Ох ,які вони сьогодні ообливо нервові от чесне слово злі такі, ух як бурундучки в брачний період
А я то думаю,як з ціпку зірвалися.

А взагалі з якого дня почали наярювати по контактам?
Напевно на першій неділі просрочки.
Напевно на першій неділі просрочки.
Спочатку боялася ,хотіла бігом закрити ,але на мою суму вони не хотіли ,.

Назад
Угорі