МФО BitCapital

Розетку ще забули....
Перечитайте діалог про що ми говорили.
Дзвонять певним людям ( директору, колегам по роботі, сусідам ... ) і говорять що вони "поручітелі" і що це Іванов Іван їх такими зробив... нова пошта тут яким боком.
Люди які не знають і не знали цього лайна, зазвичай нервуються бо їм чужі проблеми нах не потрібні.

Если очень хочется ответить, то напишите короткую грубую фразу, которую запрещено писать на форуме, но вы её прекрасно знаете. После этого блокируйте чат, даже не дожидаясь ответа. Только такой короткий и содержательный диалог можно вести с битами, и никакой другой.
Я їх просто заблокувала і навіть не відповідала😈

Сьогодні весело, пишу всім хто в телефонній книзі що я нікому їхні дані та номери не давав,щоб скандал не піднімали

Ну у людей кредит у битов очень долго висит м ничего, но кошмарить будут жестко
Цікаво, скільки ж? Чи існує така людина, яка з ними розібралася і вони більше не турбували ?)

Сьогодні весело, пишу всім хто в телефонній книзі що я нікому їхні дані та номери не давав,щоб скандал не піднімали
Цікаво, скільки ж? Чи існує така людина, яка з ними розібралася і вони більше не турбували ?)
Теж цікаво) але мало часу пройшло з їх існування мабуть.
І протермінування у людей невеликі - по кілька місяців . Чи у когось є більше 2-3 місяців?

Чи у когось є більше 2-3 місяців?
Ну вон недавно один человек спустя 6 месяцев заплатил им 900$ по "скидке", а брал в ноябре 300.
[POSTS=60]Існує, і не одна :secret:[/POSTS]

Брала 350 за 8 днів прострочки вже 700. Сподіваюсь якось домовлятися з ними

Сподіваюсь якось домовлятися з ними
Вы обращались в полицию. Я думаю, Вы осознаёте, что биты - это мошенники. Вы читали форум, задавали вопросы. Вам отвечали, давали рекомендации. И после этого Вы собираетесь договариваться с битами.

Как это работает, загадка дыры... :dash1:
Сподіваюсь якось домовлятися з ними
Є добропорядочні гражданє, які це платять.
:facepalm:

Останнє редагування:
Чому нереально. Є добропорядочні гражданє, які це платять.
Доки таке триватиме, вони нараховуватимуть і далі
Я себе теж таким добропорядочным платником вважала , шо родичі , коли дізнались про ситуацію просто ох..і ситуації. Досі пойняти не можуть мене.
Дякую форуму, що потрапила сюди❤️
Але зараз я по казкам з мфо така непорядочна) що вже треба цю позицію підтримувати )))
Я до всіх звертаюсь, як ви вважаєте з ними домовлятись???
1 вони не легальні
2 гарантії по оплаті з протермінування не дійсне.
Всі тільки бояться їх смс та дзвінків! Я теж спочатку боялася.
Пишіть заяви всюди , кули можливе. Невже це так складно? Чи чого ви боїтеся???
Так, дійсно , було і ще є, що неприємне, коли тобі дзвонять та пишуть знайомі та скидають скрини з дописами з битів. Але це все можна пережити.
Якщо почитаєте мої дописи, теж була паніка. Але домовлятися з ними геть не збираюсь! Була б ще контора нормальна, з якою можна було б домовитись , без всього трешу, що вони роблять!

Останнє редагування:
Я себе теж таким добропорядочным платником вважала , шо родичі , коли дізнались про ситуацію просто ох..і ситуації. Досі пойняти не можуть мене.
Дякую форуму, що потрапила сюди❤️
Але зараз я по казкам з мфо така непорядочна) що вже треба цю позицію підтримувати )))
Я до всіх звертаюсь, як ви вважаєте з ними домовлятись???
1 вони не легальні
2 гарантії по оплаті з протермінування не дійсне.
Всі тільки бояться їх смс та дзвінків! Я теж спочатку боялася.
Пишіть заяви всюди , кули можливе. Невже це так складно? Чи чого ви боїтеся???
Так, дійсно , було і ще є, що неприємне, коли тобі дзвонять та пишуть знайомі та скидають скрини з дописами з битів. Але це все можна пережити.
Якщо почитаєте мої дописи, теж була паніка. Але домовлятися з ними геть не збираюсь! Була б ще контора нормальна, з якою можна було б домовитись , без всього трешу, що вони роблять!
Я вже подала заяву а кібер поліцію, не знаю, у нбу сказали що вони їм не підпорядковані, тому мол сорі. Але чекайте відповіді протягом 30 днів сказали .Я вже читала за них і на форумі, дуже жалію що звязалася з ними. А крім ігнорування та заяв , як ще варто з ними себе поводити?
Вы обращались в полицию. Я думаю, Вы осознаёте, что биты - это мошенники. Вы читали форум, задавали вопросы. Вам отвечали, давали рекомендации. И после этого Вы собираетесь договариваться с битами.

Как это работает, загадка дыры... :dash1:

:facepalm:
Я вже звернулися із заявою на них і в кібер поліцію, і в таку заяву написала. В мене близькі просто розмову з ними не записали. Тому мені натякнули що мол не факт що цим займатися будуть. Але якщо будуть робити всякі нехороші речі, то і звернуся до друга в СБУ, може він ще щось скаже що до них. Але таке враження, зо їх хтось добре так кришує, бо поліцейські так переглянулися як заяву приїхали оформляти

Останнє редагування:
Назад
Угорі