МФО BitCapital

О как громко сказано человеком который сам не удосужился сделать ничего, кроме как копить деньги, чтоб отдать битам. А какой результат должен быть, расскажите?

Если преступники продолжают свою деятельность значит результата нет

Ненормативна лексика! Негідна поведінка!
Fotrewyi, у Вас очень хороший скрин переписки, в которой он как раз пишет от имени компании, и есть ФИО (пусть даже выдуманное) и в этой же переписке прямые угрозы. Не слушайте этих ссыкунов, которые бояться обращаться в полицию, напишите хотя бы электронное обращение и прикрепите скрин этой переписки. Это займет у Вас максимум 10 минут.
Вот ссылки, проще всего подать в ДБР и киберполицию, там прям на сайте можно, а они уже переадресуют в НПУ.

Більше місяця, 50 днів. Але вони писали ще з першого дня, без таких погроз звісно, але задовбували ще тоді. Тільки тоді був якийсь Альберт, я пригрозила йому заявою в кіберполіцію і він заглох. Тепер цей Юрий
В мене він за 20 юсд кумарив, я зверталась до нього Адольф.Вікторович
В мене він за 20 юсд кумарив, я зверталась до нього Адольф.Вікторович, він говорив що це не тактов одно розмовляти так з моїм кредитором

Fotrewyi, у Вас очень хороший скрин переписки, в которой он как раз пишет от имени компании, и есть ФИО (пусть даже выдуманное) и в этой же переписке прямые угрозы. Не слушайте этих ссыкунов, которые бояться обращаться в полицию, напишите хотя бы электронное обращение и прикрепите скрин этой переписки. Это займет у Вас максимум 10 минут.

Вот ссылки, проще всего подать в ДБР и киберполицию, там прям на сайте можно, а они уже переадресуют в НПУ.
Вже все в процесі. Звернулася до адвокатів, вони завтра будуть працювати над цим питанням. На комп'ютері вже є заповнена заява, лишилося тільки відправити. Сподіваюсь, на них знайдеться хоч якась управа

Вже все в процесі. Звернулася до адвокатів, вони завтра будуть працювати над цим питанням. На комп'ютері вже є заповнена заява, лишилося тільки відправити. Сподіваюсь, на них знайдеться хоч якась управа
Їм взагалі абсолютно по барабану на всі заяви, "адвокатів" і т д

Пробуйте, потом отпишитесь о результатах, чтоб люди на форуме знали может кому то из новичков будет полезно

Конечно. Родители, родственники, соседи, какие-то левые совершенно люди. Ежедневно звонят. Все мои просто не берут трубку или шлют их подальше. Уже сказали, что в университет будут звонить, подругам каким-то 😅 короче, по полной программе. Я сменила симку, то мне не звонят, только вот на вайбер написывают, потому что он на старую симку зарегистрирован. А ещё ежедневно приходят смс с кодами для входа в разные приложения. Скорее всего, пытаються взломать. Не знаю, они или может какие-то другие, так называемые МФО. Юристы сказали их игнорировать
Почитайте всі теми про цю контору. Є зразок заяви до кіберполіції.
Куча смс приходить, то вони роблять підміну номеру. І блочте всі незнайомі номери
Почитайте всі теми про цю контору. Є зразок заяви до кіберполіції.
Куча смс приходить, то вони роблять підміну номеру. І блочте всі незнайомі номери
Також до заяви додавайте скрини та записи телефонних розмов з погрозами
Не все просто так швидко. Неба розуміти як система працюю. Чим більш заяв, тим більший буде результат.
Я вважаю, що писати треба і всім , хто так попав.

Останнє редагування:
До яких "адвокатів" - типу "Захисту"? вам гроші нікуди дівати?

А сколько щас стоят такие услуги адвоката? Просто тоже думаю обратиться к ним, может помогут чем смогут, только не знаю к каким именно. А то я чёт тоже самостоятельно не могу чехлы собрать, нада помощь...
[POSTS=50]:secret:[/POSTS]

Останнє редагування:
До яких "адвокатів" - типу "Захисту"? вам гроші нікуди
А сколько щас стоят такие услуги адвоката? Просто тоже думаю обратиться к ним, может помогут чем смогут, только не знаю к каким именно. А то я чёт тоже самостоятельно не могу чехлы собрать, нада помощь...
*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Аххх, як що що і мені цих адвокатів порекомендуйте)))))) Боже, нічого нікого не вчить! Адвокати здеруть гроші і нічого не зроблять, невже це не зрозуміло?
Самі пишемо заяви, нехай до суду ці біти йдуть! А чи пійдуть???

Аххх, як що що і мені цих адвокатів порекомендуйте)))))) Боже, нічого нікого не вчить! Адвокати здеруть гроші і нічого не зроблять, невже це не зрозуміло?
Самі пишемо заяви, нехай до суду ці біти йдуть! А чи пійдуть???
Доречі , багато з людей з моєї теоефонної книги, кому писали та дзвонили, реально розуміють ситуацію та не реагують .
Тільки пару були , що казали, що на мене заяву напишуть до поліції. Я їх послала та заблокувала також . Пішить хоть президенту.
Спочатку нервувала, і в моїх дописах це є.
Тепер на фіг йдуть ці біти і все оточення, зо на них реагує.

Тільки пару були , що казали, що на мене заяву напишуть до поліції.
Говорите им, что вы вне правового поля и на Вас законы не распространяются. Рабочая схема, биты проверяли :yes2:

Останнє редагування:
Говорите им, что вы вне правового поля и на Вас законы не распространяются. Рабочая схема :yes2:
Ви навіть не уявляеєте , які ці люди теж відбиті. Я все сказа їм, пишіть хоч до президента. Цей треш, я їх просто заблокувала.

Доброго ранку,а якщо були погрози, але близька людина не зробила запису розмови, то заяву ж вона може написати?

Назад
Угорі