МФО BitCapital

Доброго дня, як подала заяву в кіберполіцію, то затихли на два дні. Сьогодні знов почали набирати, скучили напевно😌

Если не готовы платить то не стоит только потратите время
Дякую , хочу швидше з ними розібратися,але поки коштів не маю. А з ними за тіло реально домовитися чи ні? Читаю форум, пишуть різне

Пишуть в телеграм, не знаю чи варто відповідати їм
Ігноруйте. Абсолютно. Вони не мають ніякої моралі у своїй поведінці. Вони вас вислухають але потім накриють «мідним тазом» з погрозами, приниженням та іншими негативними діями, які деморалізують людину. Почитайте форум. Зробіть висновки)

Дякую , хочу швидше з ними розібратися,але поки коштів не маю. А з ними за тіло реально домовитися чи ні? Читаю форум, пишуть різне
Практично нереально. Мацже всі не витримують тиску і платять відсотки. Ну і, крім того, з шахраями ні про що не домовитися. Вони скажуть вам ок, давайте за тіло. Ви сплатите. А наступного дня вони скажуть, що треба платити і залишок, на який ростуть відсотки.

Доброго дня, сьогодні отправили всім смс, що у мене були записані в телефонній книзі

Обычно 1.5-2 тела хотят, они вне правового поля Украины в суд не пойдут, но будут задалбывать вас и ваше окружение звонками и смс

Доброго дня, сьогодні отправили всім смс, що у мене були записані в телефонній книзі
Печаль надо было максимально закрывать и удалять все пессенджеры и соцсети ну и не давать доступ всяким приложениям) много хотят с вас?

Печаль надо было максимально закрывать и удалять все пессенджеры и соцсети ну и не давать доступ всяким приложениям) много хотят с вас?
Пару днів назад 800, потом смс що закрий за 400 я не відповідаю.
Брав 100
Може там у мене більше ніж 1000

На роботу подзвонив, сказав що то мошенніки не обращайте на них і ще сказав що дані нікого я не давав щоб не переживали

На роботу подзвонив, сказав що то мошенніки не обращайте на них і ще сказав що дані нікого я не давав щоб не переживали
Почему люди так переживают,э про данные. Если они сами их везде оставляют в банках , в магазинах оформляя бонусные карточки в соц сетях и прочее.

Почему люди так переживают,э про данные. Если они сами их везде оставляют в банках , в магазинах оформляя бонусные карточки в соц сетях и прочее.
Є люди, які не стикались з цими клоунами і їм в такому випадку, звісно, що цікаво звідки в тих дані їхні.

Пишуть в телеграм, не знаю чи варто відповідати їм
Если очень хочется ответить, то напишите короткую грубую фразу, которую запрещено писать на форуме, но вы её прекрасно знаете. После этого блокируйте чат, даже не дожидаясь ответа. Только такой короткий и содержательный диалог можно вести с битами, и никакой другой.

Назад
Угорі