Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Чтоб это узнать, нужно отучиться 4 года в академии, а потом ещё пару лет поработать, расследуя более простые дела и тогда Вам станет понятно, как это всё ищется и как наказываются виновники.Де вони їх будуть шукати і як вони можуть їх покарати?
Почала працювати з адвокатом, то 2 дні спокою
На этом мои полномочия всё...А який толк з поліції в цьому випадку?

Можливо якби я сама його найняла, то не було б. А так думаю толк буде, я не думаю що компанія їм платить ні за що…А из адвокатов толк есть?)
Так что за компания?)Можливо якби я сама його найняла, то не було б. А так думаю толк буде, я не думаю що компанія їм платить ні за що…
Ви серйозно? А що "адвокати" тоді зроблять. Як ваші адвокати будуть шукати цих людей? Особливо, безкоштовно, і з великої компанії. Не смішіть, будь-ласка. Ніхто нічого не зробить окрім вас. Від вас лише - ігнор и позов до поліції, кібер поліції. Це те, що треба робити зараз, ніякого іншого шляху немає. Це шахраї. Шахраї по типу тих, хто дзвонить і просять данні карти. Дуже прикро, що ви цього не розумієте.А який толк з поліції в цьому випадку? Що вони їм зроблять? Погрожували мені з зовсім лівих номерів, незрозуміло які люди. Де вони їх будуть шукати і як вони можуть їх покарати?
Тобто компанія їм платить, а ви ні? Компанія, це волонтери???Можливо якби я сама його найняла, то не було б. А так думаю толк буде, я не думаю що компанія їм платить ні за що…
Ну якщо я за це нічого не плачу, то мені є що втрачати?Чтоб это узнать, нужно отучиться 4 года в академии, а потом ещё пару лет поработать, расследуя более простые дела и тогда Вам станет понятно, как это всё ищется и как наказываются виновники.
На этом мои полномочия всё...
![]()
Ви думаєте, що поліція захоче розглядати мою заяву? За одвоката я нічого не плачу! Я щось втрачаю? Чому така реакція?Чтоб это узнать, нужно отучиться 4 года в академии, а потом ещё пару лет поработать, расследуя более простые дела и тогда Вам станет понятно, как это всё ищется и как наказываются виновники.
На этом мои полномочия всё...
![]()
Какой-то прям благотворительный фонд))Ну якщо я за це нічого не плачу, то мені є що втрачати?
Це вина компанії чому я звʼязалась з бітами. Тому будь ласка, поменше такої дивної реакції. Я не буду перед вами виправдовуватись. Тут я хотіла поділитись своєю історією і розповідати як все буде відбуватися. Але так як ви всі реагуєте на це я не бачу в цьому сенсу.Ви серйозно? А що "адвокати" тоді зроблять. Як ваші адвокати будуть шукати цих людей? Особливо, безкоштовно, і з великої компанії. Не смішіть, будь-ласка. Ніхто нічого не зробить окрім вас. Від вас лише - ігнор и позов до поліції, кібер поліції. Це те, що треба робити зараз, ніякого іншого шляху немає. Це шахраї. Шахраї по типу тих, хто дзвонить і просять данні карти. Дуже прикро, що ви цього не розумієте.
Тобто компанія їм платить, а ви ні? Компанія, це волонтери???
Надеюсь у вас все получится и эта история закончится так как вы хотитеЦе вина компанії чому я звʼязалась з бітами. Тому будь ласка, поменше такої дивної реакції. Я не буду перед вами виправдовуватись. Тут я хотіла поділитись своєю історією і розповідати як все буде відбуватися. Але так як ви всі реагуєте на це я не бачу в цьому сенсу.
Нет, не захочет. Не идите в полицию. Нечего полиции тратить время на Вас. Сами разберётесь, биты вас просят.Ви думаєте, що поліція захоче розглядати мою заяву? За одвоката я нічого не плачу! Я щось втрачаю? Чому така реакція?
Вже самі просять, щоб я забрала від них адвокатів. Уявляєте?Нет, не захочет. Не идите в полицию. Нечего полиции тратить время на Вас. Сами разберётесь, биты вас просят.
Вот это что то прям невероятное)Вже самі просять, щоб я забрала від них адвокатів. Уявляєте?
Дуже дякую))Надеюсь у вас все получится и эта история закончится так как вы хотите
Де?Вже самі просять
Вот это что то прям невероятное
Спочатку сильно погрожували, потім я написала адвокату і вони затихли. Пізніше, подзвонили і сказали, що відчепляться якщо я заберу від них адвокатів.
Можно окрім ваших слів хоч щось побачити... наприклад що ви написали адвокату, чи ви видалили...Спочатку сильно погрожували, потім я написала адвокату і вони затихли. Пізніше, подзвонили і сказали, що відчепляться якщо я заберу від них адвокатів.
Не вірю і ніколи не повірю) що таке роблять ваші безкоштовні адвокати? Що навіть біти просять, щоб вони відчепилися)))))Спочатку сильно погрожували, потім я написала адвокату і вони затихли. Пізніше, подзвонили і сказали, що відчепляться якщо я заберу від них адвокатів.
Вибачте, але засвічувати цю компанію і адвокатів не буду. Розказала вам те, що відбувається. На цьому бачу буде достатньо. Накинулись всі…Можно окрім ваших слів хоч щось побачити... наприклад що ви написали адвокату, чи ви видалили...
Бо це виглядає "бла-бла-бла".
Звичайно ви не зобов'язані нічого нікому пояснювати чи доказувати)
Немає дивної реакції. Всі, хто зв'язувався з подібними "адвокатами", не отримували нічого гарного на виході. Ми тут не зацікавлені ні в чому,лише даємо поради.Це вина компанії чому я звʼязалась з бітами. Тому будь ласка, поменше такої дивної реакції. Я не буду перед вами виправдовуватись. Тут я хотіла поділитись своєю історією і розповідати як все буде відбуватися. Але так як ви всі реагуєте на це я не бачу в цьому сенсу.
І вам гарного Великодня.Вибачте, але засвічувати цю компанію і адвокатів не буду. Розказала вам те, що відбувається. На цьому бачу буде достатньо. Накинулись всі…
Більше «бла бла бла» не буде. Всім успіхів і не звʼязуватись з бітами!