Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Мемуари пишеш?А повторите его, пожалуйста
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Мемуари пишеш?А повторите его, пожалуйста
Підлягають. Кримінальному кодексу. Поліція одразу не вирішить конкретно вашу проблему. Але лише поліція, за наявності великої кількості звернень по бітам, може позбавити нас всіх від насолоди відносин з ними... колись. Тож потрібно звертатись в НПУ, обов'язково.Я їм після такого вже точно платити не буду, стільки нервів зʼїли. Мені дуже шкода людей, які з ними звʼязались. Скажіть, будь ласка, а що з цим може зробити поліція? Я знаю, що вони недуже цим зацікавлені. Зверталась в НБУ, сказали що в них немає ліцензії і вони не підлягають Українському Законодавству
Часом цей пчел не біти?)Мемуари пишеш?
Нет. Он с них мёд делает, но не съедобныйЧасом цей пчел не біти?)

Та нє, швидше Бітли ))Часом цей пчел не біти?)
Та вполне себе хорошо живут. Каждый день украинцы донатят им по несколько тысяч $. Очень, так сказать, "успешно" живутЯ єдине не розумію,як такі люди живуть на цьому світі ,які оце все роблять ,пишуть….
Сук*** як хочеться щоб горіли в пеклі такі мразі.

Тип того))Мемуари пишеш?
Да. Именно оттуда. Слишком быстро спалился?)Часом цей пчел не біти?)
Психиатром устроился?)Тип того))
Веду учёт идиотов)
Да. Именно оттуда. Слишком быстро спалился?)
Та хочешь не хочешь, а станешь психиатром. Или пс*х.ом..Психиатром устроился?)
Это примерно так же, как у киллера не будет лицензии на убийство, по этому его за это нельзя наказать и ему всё можно)))Зверталась в НБУ, сказали що в них немає ліцензії і вони не підлягають Українському Законодавству
Первое лучше конечно))Та хочешь не хочешь, а станешь психиатром. Или пс*х.ом..
Так у них вродє з психікою якраз все гуд))Психиатром устроился?)
Та как сказать))))Первое лучше конечно))
Друге. Хочешь узнать своего врага, думай как онТа хочешь не хочешь, а станешь психиатром. Или пс*х.ом..

Почему психиатрия, даже очень интересная))Та как сказать))))
Можно совмещать))Друге. Хочешь узнать своего врага, думай как он![]()
Я писала в кіберполіцію . Скрини та номери телефонів з як з дзвонили. Потім вже до мене під’їхала поліція та написала ще паперовий варіант заяви.Без проблем,після вашої підтримки загорівся ще сильніше.
А я ще думаю про написання в кібер поліцію онлайн чи це щось дасть?
Вы отправили письмо в Киберполицию и они прислали Вам домой полицейских, чтоб принять от Вас письменное заявление?Потім вже до мене під’їхала поліція та написала ще паперовий варіант заяви.
І щось допомогло?Я писала в кіберполіцію . Скрини та номери телефонів з як з дзвонили. Потім вже до мене під’їхала поліція та написала ще паперовий варіант заяви.
Так, з кібер поліції , я так розумію, до нашого відділу перенаправили чи якось так. Але реально виїхала група за адресою , все розпитали ще , і ще письмову заяву склали .Вы отправили письмо в Киберполицию и они прислали Вам домой полицицейских, чтоб принять от Вас письменное заявление?