МФО BitCapital

Нет. Мне звонили какие - то то ли армяне, то ли грузины с угрозами, но они звонили именно с телефонов с моей телефонной книги, первый раз с номера дочки, второй раз с номера кумы. Потом мне взломали инстаграм, выставили пост с фото моего ребенка, что его сбила машина и я собираю деньги, на его лечение. Я не думала, что это Bitcapital, но когда этот нерусский позвонил второй раз с номера кумы и спросил, собрала ли я деньги, которые собирала в инстаграм я поняла, что это сделали они. Потом была массовая рассылка по всем моим контактам с телефонной книги, что я в розыске, и сегодня вот прислали в вайбер сообщение, что если я не выйду с ними на связь то будет глобальный контакт с окружением 😂 чи шо они там писали, там выше есть скрин

Реально) і ще я на ворк юа знайшла резюме кала, який закінчив Житомирську духовну семінарію)
Похоже с Лондона депортировали во Львов))
Виходить що так Вакансія: Спеціаліст по роботі з проблемною заборгованістю, Львів, компанія BitCapital

Нет. Мне звонили какие - то то ли армяне, то ли грузины с угрозами, но они звонили именно с телефонов с моей телефонной книги, первый раз с номера дочки, второй раз с номера кумы. Потом мне взломали инстаграм, выставили пост с фото моего ребенка, что его сбила машина и я собираю деньги, на его лечение. Я не думала, что это Bitcapital, но когда этот нерусский позвонил второй раз с номера кумы и спросил, собрала ли я деньги, которые собирала в инстаграм я поняла, что это сделали они. Потом была массовая рассылка по всем моим контактам с телефонной книги, что я в розыске, и сегодня вот прислали в вайбер сообщение, что если я не выйду с ними на связь то будет глобальный контакт с окружением 😂 чи шо они там писали, там выше есть скрин
Боже оце капец, не меня не ломали нигде, ну это больные люди, это что они курят)?🤣🤣🤣

Целую хакерскую организацию наняли для взлома наверное

Похоже с Лондона депортировали во Львов))
Со мной первый сотрудник сказал после того как я подам заяву в полицию он мне написал я живу и работаю в Житомире) а второй держался легенды, что он с Великобритании и сидит там 🤣🤣🤣🤣
Целую хакерскую организацию наняли для взлома наверное
300 процентов

Боже оце капец, не меня не ломали нигде, ну это больные люди, это что они курят)?🤣🤣🤣
А, еще они меня регистрировали на разных сайтах знакомств, указали мою электронную почту, мне туда сообщения приходили. Но я не смогла на эти сайты зайти, они свои номера привязали, я через почту не могу поменять пароль, им код на телефон приходит. И инстаграм я не могу восстановить, они поменяли и почту, и телефон, и пароль на нем

А, еще они меня регистрировали на разных сайтах знакомств, указали мою электронную почту, мне туда сообщения приходили. Но я не смогла на эти сайты зайти, они свои номера привязали, я через почту не могу поменять пароль, им код на телефон приходит. И инстаграм я не могу восстановить, они поменяли и почту, и телефон, и пароль на нем
Вы меня ошарашили, а я умная я когда прохавала тему я изменила все пароли и у меня до этого стояла двойная проверка...

Не вопрос, встретим)
1709669411051.webp

Дід, в барі Львова:
- Тарасе, я тебе прошу - не треба...
- От душа просить...
- Знову?
- Ну а шо? Давно не бив москалів...
- В тебе завжди одне. Тебе ж самого можуть!
- Я вже сам розберусь.

Починає голосно співати:
- "Только! Рюмка водкі на столє"...

Коли ще був молодим і красивим.
"Живий музей". Львів
Я - український повстанець із мосінкою)

12132502_508342376000261_2539910827671344259_o.webp

А то что в суд не идут это странно но
Коли ще був молодим і красивим.
"Живий музей". Львів
Я - український повстанець із мосінкою)

12132502_508342376000261_2539910827671344259_o.jpg
Дядю в армии напомнило) тоже был в свое время молодой и красивый

В підвалах. Там ще шукають в Запоріжжі, Києві, Харкові, Дніпрі. Моя мрія, щоб їх накрили як офіси
Дніпро дуже цікавить, я шукала їх тут, але не вийшло, якщо ви читаєте я вас не боюсь, просто я знаю, що вони десь у Дніпрі, але можливо підвали)

Кроспостінг
Розкажу і я свою історію, по тупості наткнулась на цей сайт, одразу не зрозуміла що до чого, одразу ж після оформлення нарахували вдвічі більшу суму , все що брала повернула одразу ж а от ще 150 usd не було, на момент дати закриття зі 150 зробили вже 375. З першого дня протермінування почали дзвонити доволі агресивно. Дзвонили батькам і колишньому , бо чомусь він у них відображався що підписаний як «коханий». Думала на цьому все скінчиться, але ж ні. Почались дзвінки мені від мами, тата, колишнього, беру трубку - а там якийсь Роман. І в них так само - телефоную я , а на проводі не я . Звернулась в поліцію і до адвоката - вони лише руками розвели і сказали що нічим допомогти не можуть. Склала листа скаргу - на певний час все припинилось, тижні може на два. Тепер от знову, погрожують що виставлять мене наркоманкою, лудоманкою і т д . Погрожують розіслати усім знайомим. Оточення попередила, що далі буде не знаю. Однак враховуючи те що тіло їм повернула в перший же день , нарахували чисто одними відсотками вже майже 1000 USD . Віддавати такі кошти не збираюсь. Дзвонили, пропонували розбити на 2 платежі, 500 зараз і 500 через тиждень , або зі знижкою одразу щоб внесла їм 750 usd. Сподіваюсь що нічого окрім терору не буде, телефонних дзвінків не боюсь , ще читала що соц мережі в зламують - купила нові сім карти і перевела на інші нові номери щоб не знайшли 😁 і двохфакторну поставила.

Сподіваюсь запропонують щось адекватне, а як ні - то хай гуляють

Назад
Угорі