МФО BitCapital

Модеры, может пора создать закрепленную закрытую тему-методичку с описанием того, что именно из себя представляет эта шарашка, чего от них ожидать, чего они НЕ могут, и как действовать тем, кто всё же попался на эту удочку, а именно - слать чертей в правильном направлении)) :грабли:
Идея правильная, но излишняя.
Вы видели методичку "И так, к вам пришел маньяк"?

Початкова фраза на курсах самооборони для домогосподарок
Та не питання)))

1708463786638.webp

Мені тепер сказали що завтра 50% штрафу +250 доларів вже 1250 , звиздец, вже всі знають мій борг збираємо кошти адвокати вже не думаю чи поможуть хочеться хотяб 500 відати з мінімальним б %
Адвокати не поможуть, пишіть віддам 500, ви що хочете віддати всю суму?
Вірно,думки навіть були про самогубство але якось беру трохи в руки себе вообзем ****** з цією конторою
Ви що з розуму з'їхали?
Це просто люди з інтернету.
Інтернет-бандити, які ставлять вас на проценти, знаючи що клієнт не поверне вчасно. Потім вимагають. Юристи не допоможуть.
Краще напишіть в НБУ, СБУ і т.д. Тут вже стільки жертв власної дурості. І якщо всі напишуть звернення в служби про неліцензійну контору може буде діло
Я писала в нбу, ні, я ходилав поліцію ні, тількі віддала борг так, 57 днів терору(
Люди, не берить ніколи там гроші, воні кончені, не знаю як у усіх, мені дзвонили з першого дня просрочки, брату, невісткі і купа людей з телефоної книги, а мамі слали смс, що я в розшуку, не думайте про погане, боже збав накласти руки, ви що таке думаєте я все пережила ад, я була всюди, і до речі в поліції в мене не приняли заяву ось і все дай боже пережити все це усім кто вліз!
Модеры, может пора создать закрепленную закрытую тему-методичку с описанием того, что именно из себя представляет эта шарашка, чего от них ожидать, чего они НЕ могут, и как действовать тем, кто всё же попался на эту удочку, а именно - слать чертей в правильном направлении)) :грабли:

Очередное доказательство того, что они проценты насчитывают от балды) за 2 месяца с 200 выросло всего до ~600, уж слишком мало))) а кому-то насчитают с 200 до 2000 за 2 месяца)
Мне насчитали с 200 до 1600 дошло))мне не повезло мабуть...

Останнє редагування:
Думаю, що все куплено)
В них нема ліцензії в Україні. Сайт зареєстрований в США, обслуговується торонтівським філіалом Cloudflare. Оператори сидять з ір-телефонії, імовірно віддалено. Чи є реальна ліцензія в Грейт Брітейн - хз. По факту, держані структури майже безсилі. Ні, ну звісно, якби дуже сильно захотіли, то щось можна зробити. Але це занадто дрібна "риба" для якихось дій.
Вірно,думки навіть були про самогубство але якось беру трохи в руки себе вообзем ****** з цією конторою
Друже, ти воюєш в реальній війні з реальним противником, оце проблема. І хай Бог збереже твоє життя.
А МФО - це таке, просто забий. Рідним теж мало би бути на ці дзвінки якось пофіг, враховуючи, на що ти брав ці кошти і де ти знаходишся.

і до речі в поліції в мене не приняли заяву ось і все дай боже пережити все це усім кто вліз!
А з якого конкретно приводу подавали заяву?) Що саме ви казали поліції? Прийти в поліцію сказати щось наприклад того, що вам і вашому оточенню кожен день телефонують і просять відправити їм гроші, або що десь типу є компанія, яка не зареєстрована в Україні, і яка дала вам гроші, а ви не повернули, то це не робота поліції, в цьому немає складу злочину. А якщо у вас була конкретна розмова з якимось "менеджером", де він відкрито(!) погрожує розправою з вами або з вашими близькими, або ще щось, де явно є ознаки якогось злочину, тоді з приводу конкретно цього і потрібно звертатись в поліцію.
Звичайно поліція не прийме заяву про подію, в якій вже на старті немає жодного правопорушення)) це як писати заяву на дощ за те, що через нього ви мокрі :)

Останнє редагування:
А з якого конкретно приводу подавали заяву?) Що саме ви казали поліції? Прийти в поліцію сказати щось наприклад того, що вам і вашому оточенню кожен день телефонують і просять відправити їм гроші, або що десь типу є компанія, яка не зареєстрована в Україні, і яка дала вам гроші, а ви не повернули, то це не робота поліції, в цьому немає складу злочину. А якщо у вас була конкретна розмова з якимось "менеджером", де він відкрито(!) погрожує розправою з вами або з вашими близькими, або ще щось, де явно є ознаки якогось злочину, тоді з приводу конкретно цього і потрібно звертатись в поліцію.
Звичайно поліція не прийме заяву про подію, в якій вже на старті немає жодного правопорушення)) це як писати заяву на дощ за те, що через нього ви мокрі :)
Так, ви праві я казала за те що вони дзвонять, погроз таких явно не було, але поліція мені сказала, що звідки це реальна людина і так вони дзвонять с айпи телефонії, один менеджер казав, що він в Житомирі, а другий що він в Лондоні, так що вони самі собі вруть) по цьому адресу в Лондоні просто стоит і все) вони просто давать морально і все, але вони придурки!

Мені просто цікаво якщо взагалі не заплатити борг що вони можуть зробити

А чи дійсно були такі люди які взагалі не повернули борг
Якщо ви про Біт, то навряд бо знову ж таки часу занадто мало.
Якщо вцілому за мфо... я не повернув жодній шаразі. Шостий рік пішов.

А чи дійсно були такі люди які взагалі не повернули борг

І що з ними було
Пока не слышал о таких.
Наоборот были на форуме те, кто бил в грудь, что больше тела не отдаст, а потом платили все хотелки.

Якщо ви про Біт, то навряд бо знову ж таки часу занадто мало.
Якщо вцілому за мфо... я не повернув жодній шаразі. Шостий рік пішов.
Оце ви мощь))) я так не могу, я отдаю им, но вы сила и реальная выдержка)
Мабудь Бориса Джонсона пришлють
Ахах и он все разрулит))))

Назад
Угорі