МФО BitCapital

Мені тепер сказали що завтра 50% штрафу +250 доларів вже 1250 , звиздец, вже всі знають мій борг збираємо кошти адвокати вже не думаю чи поможуть хочеться хотяб 500 відати з мінімальним б %

Мені тепер сказали що завтра 50% штрафу +250 доларів вже 1250 , звиздец, вже всі знають мій борг збираємо кошти адвокати вже не думаю чи поможуть хочеться хотяб 500 відати з мінімальним б %
Пусть адвокаты тоже собирают деньги

Ненормативна лексика!
Вірно,думки навіть були про самогубство але якось беру трохи в руки себе вообзем ****** з цією конторою
Вам час звернутись у відділення по РОС та психологічну службу в/ч :friends:
Вірно,думки навіть були про самогубство
Тоді бажано перед їх "офісом", десь там в Грейт Брітан, тридев'ятому королівстві)) хоча точно, їх же не існує... :lol:

Це просто люди з інтернету.
Інтернет-бандити, які ставлять вас на проценти, знаючи що клієнт не поверне вчасно. Потім вимагають. Юристи не допоможуть.
Краще напишіть в НБУ, СБУ і т.д. Тут вже стільки жертв власної дурості. І якщо всі напишуть звернення в служби про неліцензійну контору може буде діло

Краще напишіть в НБУ,
НБУ це ще краще, ніж адвокати, і навіть краще, ніж ООН))) :yes2:
Писати потрібно тільки в правоохоронні органи, і то тільки по факту порушення якоїсь конкретної статті ККУ, коли вони явно чимось погрожують або зливають ваші персональні дані. Тоді якщо таких фактів буде задокументовано декілька сотень, може буде діло тільки стосовно блокування сайту (хоча цього вже достатньо було б, в них крім сайту більше нічого немає). Але таких явних фактів нажаль небагато, вони погрожують далеко не всім, лише морально тиснуть, а через це сайти не блокують... Про це вже дискусія була)))

Останнє редагування:
Нам вони ось такі повідомлення в телеграм шлють. Щодо терору незнаю. Бо ніхто не скаржився щодо них саме.

Вкладення

• Screenshot_20240220-212033.webp
    Screenshot_20240220-212033.webp
    127.8 Кб · Перегляди: 188
Нам вони ось такі повідомлення в телеграм шлють. Щодо терору незнаю. Бо ніхто не скаржився щодо них саме.
а скільки брали яке тіло і скільки зараз разом
Ты военный, но думал о самоубийстве из-за звонилок?:dntknw:
все на купу, всім дзвонять оточенням друзі і тд

Брали 200 яка сума зараз незнаю. В кабінет не входимо.
Ви чекаєте на тіло ?
Брали 200 яка сума зараз незнаю. В кабінет не входимо.
Готоуйтесь знаю до терору оточення і смс всім будуть слати увага боржник

Модеры, может пора создать закрепленную закрытую тему-методичку с описанием того, что именно из себя представляет эта шарашка, чего от них ожидать, чего они НЕ могут, и как действовать тем, кто всё же попался на эту удочку, а именно - слать чертей в правильном направлении)) :грабли:
Поки немає грошей оплатити. А протермінування вже 2 місяці.
Очередное доказательство того, что они проценты насчитывают от балды) за 2 месяца с 200 выросло всего до ~600, уж слишком мало))) а кому-то насчитают с 200 до 2000 за 2 месяца)

Останнє редагування:
Модеры, может пора создать закрепленную закрытую тему-методичку с описанием того, что именно из себя представляет эта шарашка, чего от них ожидать, чего они НЕ могут, и как действовать тем, кто всё же попался на эту удочку)) :грабли:

Очередное доказательство того, что они проценты насчитывают от балды) за 2 месяца с 200 выросло всего до ~600, уж слишком мало))) а кому-то насчитают с 200 до 2000 за 2 месяца)
Підримаю якось потрібно боротись

Підримаю якось потрібно боротись
Просить их про скидку, или ждать "тела" или нанимать "защиту", думать о самоубийстве, или ещё что-то - точно неудачные инструменты борьбы)) оплатить им свой кредит, закрыв его, это ещё далеко не конец истории с биткепитал :acute:

Поки немає грошей оплатити. А протермінування вже 2 місяці.
За эти два месяца кого-то нашли ? Терор вообще был? У меня просто почти месяц,никому кроме отца не писали, вечно какие-то предложения скидывают

Назад
Угорі