МФО BitCapital

Так ось кажуть мені ви в чорному списку, я кажу видалить мене, каже передам інформацію але це вже со вчора не можуть.
Удалить - навряд ли. У шараг такая политика, что данные сохраняются 3-5 и больше лет.

Они в ожидании, что попроситесь к ним обратно🤣🤣🤣
Вы знаете, нет конечно с декабря месяца террористы 🤣🤣🤣🤣
Удалить - навряд ли. У шараг такая политика, что данные сохраняются 3-5 и больше лет.
Дело в том они пишут что они не подчиняються Украине и законам
НБУ я писала форму сказала мне которая принимала заявление что они не могут с ними бороться, а в отделении полиции сержант портал вместе со мной....

Так ось кажуть мені ви в чорному списку, я кажу видалить мене, каже передам інформацію але це вже со вчора не можуть.
Смисла немає, можуть заблокувати лише. Головне щоб вони Вам видали довідку про закриття. І те, вона теж виглядає дуже сумнівно😂

Смисла немає, можуть заблокувати лише. Головне щоб вони Вам видали довідку про закриття. І те, вона теж виглядає дуже сумнівно😂
Видали так, в мене все є....
Не серьёзный сержант
Так, каже не можу прийняти заявление....пробили они и сказали это мошенники(
А вам також видали?) 🤣🤣🤣ні вони звісно наглі кажуть а можете пояснити чому, тому бл......ть)

Це шахраї, тому не можу прийняти заяву :oops:
Немає такого в поліції... вони зобов"язані її прийняти хоч там яка б вона абсурдна не була.
Це їхня робота а не тік ток

А вам також видали?) 🤣🤣🤣ні вони звісно наглі кажуть а можете пояснити чому, тому бл......ть)
Монобанк теж саме казали, що шахраї. Коли я намагалась купити usdt. Гралася з ними цілий день

Немає такого в поліції... вони зобов"язані її прийняти хоч там яка б вона абсурдна не була.
В мене не прийняли я не буду вам врати...кажуть ми на кого будем писать(
Монобанк теж саме казали, що шахраї. Коли я намагалась купити usdt. Гралася з ними цілий день
Боже слава богу моно нет и не хочу...

Ну причина видалення це стандартно у всіх компаніях. Я сьогодні вже 6 обдзвонила.

Я в полиции просидела час, все рассказала, показала, он говорит мне ну типа я не могу принять, я говорю примите на звонки, как влезли в книжку, они поржали и всё...вот и полиция, вот и закони
...
Ну причина видалення це стандартно у всіх компаніях. Я сьогодні вже 6 обдзвонила.
Я також дзвонила які закрила.....

Назад
Угорі