МФО BitCapital

От мені постійно цікаво🙄ви вийшли в протермінування,нема коштів повернути позику....
Нащо ви читаєте оці всі смс?)
Ви думаєте що вам напишуть,що простили борг?
Перші місяці самі гострі.....пишуть,дзвонять....їх втихомирити може,тільки тотальний ігнор....

От мені постійно цікаво🙄ви вийшли в протермінування,нема коштів повернути позику....
Перші місяці самі гострі.....пишуть,дзвонять....їх втихомирити може,тільки тотальний ігнор....
Может думают, что им в любви признаваться будут. Ну а вдруг))

Навіть ігнор їх не втихомирить)))) Хоча, кому я розповідаю....))))))) :)

Як барани.Пропонували скидки,але невеликі та і зараз пропонують. За "тіло"закрити- розмовляти не хочуть.Звонили спочатку часто.Зараз приходять тільки смс" розшукується, ігнорує". Розмовляла з трьома,але склалось враження,що одна людина,тільки різні посади називає.)
Така ж фігня. Але голоса противні, жах...

Листи з відзнакою "УВАГА БОРЖНИК" вже формуються за вашою адресою. Закрийте цифровий актив до 17:00 04.01, для уникнення висилань. Вони справді можуть його вислати? Я просто всі номери блокую, з ними на контакт не йду, бо їм треба тільки гроші повернути, їм може байдуже буде що я там звернусь до кіберполіції, та не докажеш, що я не брав цей займ. Але постійно ці смс надходять та поки нічого за два тижні із їхніх погроз не трапилося. Уникнути не вдасться надсилань? Рідні теж не хочу щоб дізнавалися, бо вони будуть до ниточки дізнаватися подробиці.
Ви коли лист отримаєте адресою поділіться будь ласка баго "дуже задоволених" клієнтів їх шукає.

Ви коли лист отримаєте адресою поділіться будь ласка баго "дуже задоволених" клієнтів їх шукає.
Теж цікаво дізнатися їхню адресу) але щось не впевнена що до когось таки прийде цей лист

Як барани.Пропонували скидки,але невеликі та і зараз пропонують. За "тіло"закрити- розмовляти не хочуть.Звонили спочатку часто.Зараз приходять тільки смс" розшукується, ігнорує". Розмовляла з трьома,але склалось враження,що одна людина,тільки різні посади називає.)
Яке тіло ?який час прострочення ,і кому телефонують?

Лист не прийде адреса їхня в Дніпрі вул Шевченка 51 це новий проект від е гроші
Адресу вони взагалі не кажуть. Навіть якщо пишеш їм листа на пошту вони просто ігнорують вимогу для надсилання офіційного листа 🤷

Ну по факту что удалось найти на данную компанию, лицензия которую они выставляют на сайте являются тоже липой. Данная лицензия была выдана организации биткепитал которые находятся в Великобритании на продажу запчастей на автомобили.

Вкладення

• Screenshot_20240111-063134.webp
    Screenshot_20240111-063134.webp
    37 Кб · Перегляди: 157
Сколько, оказывается, у нас народу в крипте шарят?!!! И чё вы с ней делаете? На бирже играете?

Сколько, оказывается, у нас народу в крипте шарят?!!! И чё вы с ней делаете? На бирже играете?
Вообще с такими процентами торговать на бирже не получится. Там ничего не заработаешь себе. Те, кто торгуют на бирже и иногда используют кредиты, оформляют их прямо внутри биржи. Там и условия нормальные. Условно нормальные. Но существенно лучше, чем у этих. Да и вообще брать кредит для торговли на бирже осень стрёмно. Можно уйти в такие минуса, что и в страшном сне не приснится

Вообще с такими процентами торговать на бирже не получится. Там ничего не заработаешь себе. Те, кто торгуют на бирже и иногда используют кредиты, оформляют их прямо внутри биржи. Там и условия нормальные. Условно нормальные. Но существенно лучше, чем у этих. Да и вообще брать кредит для торговли на бирже осень стрёмно. Можно уйти в такие минуса, что и в страшном сне не приснится
Большинство людей брали этот зам не для того что бы торговать на бирже. Не удивлюсь что многие даже не знаю что такое USDT. Быстрее на какие-то личные потребности возможно для закрытия других кредитов. Но факт что договор смешной. Звонят всем от слова совсем, лицензии нет. Так тут может быть и другой момент что уже более усугубить может ситуацию от куда это первоначальный актив взялся на счёту у клиента. Зная сейчас сколько офисов у нас в Украине которые непосредственно занимаются мошенчевом также в криптоактивах на территории РФ а также других стран и других людей есть вероятность того что криптоактив этот зашёл просто от человека которого обманули и после чего могут быть очень большие проблемы у заёмщика.

Назад
Угорі