МФО BitCapital

Щодо психолога, розберусь і все буде добре . А от тролити не бачу сенсу і чого ви про це задумайтесь? Ніхто ради приколу не заходить на форум з такими темами )
Так вы уже родили или нет?

Щодо психолога, розберусь і все буде добре . А от тролити не бачу сенсу і чого ви про це задумайтесь? Ніхто ради приколу не заходить на форум з такими темами )
ну і ніхто просто так не бере кредит на наступний день, як погасив попередній, тим більше в такій сумнівній конторі, задумайтесь.
вірю, що ви вирішите всі свої проблеми)

Привіт ) знаю що після написаного ви будете осуджувати, хейтити і тому подібне . Але хочеться розповісти бо я тут така не одна . 27 листопада я закрила борг в біт капітал. 28 взяла знову .. 325 usdt по промо коду зі знижкою 80% . Зараз вже другий тиждень протермінування. Знижку скасували вже в перший день протермінування . Зараз борг 1100usdt 🤯 минулого тижня звонили мені і оточенню . Писали на меседжери. Але вже декілька днів мовчать . Погроз і тому подібного ПОКИ не було . Лише повідомлення про розсилку листа за адресою проживання. Готова віддати тіло кредиту хоч сьогодні. Цікаво як ця історія закінчиться
И так просто одобрили, несмотря на прошлую просрочку?

ну і ніхто просто так не бере кредит на наступний день, як погасив попередній, тим більше в такій сумнівній конторі, задумайтесь.
вірю, що ви вирішите всі свої проблеми)
Не просто так, були причини
И так просто одобрили, несмотря на прошлую просрочку?
Так. Чомусь вони впевнені що я і зараз все віддам з шаленими відсотками.

Перестаньте осуджувати людину, дивиться за собою... Значить були на це причини що взяла на наступний день або лудка тут присутня, а від лудки не так легко вилікуватись. Витримки вам, стійкості. Бережіть нерви....

Просто поведение достаточно странное как я понимаю девушка беременна или только родила испытав огромный стресс с данной компанией она добровольно вернулась туда не обратившись в другую например. Вышла на просрочку снова и опять проходит весь ад который до этого испытала.

Просто поведение достаточно странное как я понимаю девушка беременна или только родила испытав огромный стресс с данной компанией она добровольно вернулась туда не обратившись в другую например. Вышла на просрочку снова и опять проходит весь ад который до этого испытала.
Новий вид мазохізму

Не нам судити якщо людина на власних помилках не вчиться
Вы действительно правы если не понял сам то кто бы что не говорил не когда не поймёт. Это как пройти босыми ногами по углям обжечь ноги и пойти по новой

Перестаньте осуджувати людину, дивиться за собою... Значить були на це причини що взяла на наступний день або лудка тут присутня, а від лудки не так легко вилікуватись. Витримки вам, стійкості. Бережіть нерви....
Ніхто нікого не засуджує. Тут всі такі ж. Просто для допомоги малувато інформації. І, судячи з історії, це не вперше.

Ніхто нікого не засуджує. Тут всі такі ж. Просто для допомоги малувато інформації. І, судячи з історії, це не вперше.
Действительно не кто не осуждает человека, просто жаль что опять в одну и туже историю с огромным прессингом. И бешеным %. По человечески жалко что опять проходить ад.

Оплатила сьогодні половину суми заборгованості біт капітал , 500 usdt
Дали 5 днів щоб обрати решту боргу . Сказали коли поверну то занесуть до чорного списку щоб більше не могла взяти . Багато мфо які віддала вже теж більше не дадуть кредит і це дуже добре .
Мфо це зло , а біт капітал це пекло .
Ще осінню в мене було більше 20 мфо і величезний борг .. через страх перед оточенням я пролонгувала багато разів щоб ніхто не дізнався. Панічно боялася що будуть звонити родичам і оточенню . Думала що це найгірше що може бути , і я через цей страх загнала себе у величезну яму з якої досі не можу вибратися.

Дали 5 днів щоб обрати решту боргу . Сказали коли поверну то занесуть до чорного списку щоб більше не могла взяти . Багато мфо які віддала вже теж більше не дадуть кредит і це дуже добре .

чоловік допоміг і моя зп
Після того як закрила відразу прислали мені промо код на позику , і сьогодні є гроші теж прислали промо код . Мені здається що вони повʼязані
Опять кто-то помог?

І мій страх перед тим щоб рідні дізнаються був не безпідставний, адже реакція рідних була гірше для мене чим тиск мфо . Я знала що будуть пропонувати закривати за тіло , будуть списувати відсотки і нічого страшного не буде , але рідні заставили віддавати все з хотілками мфо . Тому що спілкувалися з ними і вірили у все що кажуть ті звонилки . Мати і чоловік влаштовували мені такі істерики що я боялась признатись скільки насправді в мене боргу .
Опять кто-то помог?
Так , в мене таких коштів немає ( і я б не віддавала таку суму , я б чекала щоб запропонували тіло або 2 тіла .. але рідні заставили віддавати все

І мій страх перед тим щоб рідні дізнаються був не безпідставний, адже реакція рідних була гірше для мене чим тиск мфо . Я знала що будуть пропонувати закривати за тіло , будуть списувати відсотки і нічого страшного не буде , але рідні заставили віддавати все з хотілками мфо . Тому що спілкувалися з ними і вірили у все що кажуть ті звонилки . Мати і чоловік влаштовували мені такі істерики що я боялась признатись скільки насправді в мене боргу .

Так , в мене таких коштів немає ( і я б не віддавала таку суму , я б чекала щоб запропонували тіло або 2 тіла .. але рідні заставили віддавати все
Если у вас нету такой суммы, зачем вы берете новые кредиты?) Конечно вы знаете, что раз один раз помогли, то и второй раз тоже помогут. Вы просто просираете чужие деньги. Но это ваше дело и ваших родных. Надеюсь, что вы закроете этот кредит и
брать больше не будете.

але рідні заставили віддавати все
я вот не могу понять, в чем проблема, если за вас постоянно родные закрывают, не лезть в шараги, а к родным обращаться? они хоть проценты не накручивают.

Ще осінню в мене було більше 20 мфо і величезний борг .. через страх перед оточенням я пролонгувала багато разів щоб ніхто не дізнався. Панічно боялася що будуть звонити родичам і оточенню . Думала що це найгірше що може бути , і я через цей страх загнала себе у величезну яму з якої досі не можу вибратися.
І через це ви лізете знов і знов???
Рідні знають,всі помагають закривати....
А ви через свій пофігізм,через те що знаєте,що дадуть гроші,і закрийте,а ви знов візьмете.....лізете,і лізете в пекло.
Якби від вас всі відвернулись, залишили один на один.....то ви б подумали чи брати на гру,чи ні........
Вам має бути дуже соромно,що ви так безглуздо і безжалю втрачаєте довіру і гроші рідних.
І жаліть нікого не збираюсь.
Людина яка осознано робить такі вчинки,на жаль не заслуговує.

Назад
Угорі