Touni
✩ Premium ✩
- Дописи
- 12218
- Реакції
- 16861
- Бали
- 3765
Touni не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Знову читати ?ви на 37 сторінці, прочитайте попередні 36 і будете знати

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Знову читати ?ви на 37 сторінці, прочитайте попередні 36 і будете знати

Ну, форум это не только информационный портал, но и площадка для общения.Знову читати ?![]()
![]()
Я не спорю ,але краще вскочити на 37 сторінку задати своє запитання ,а потім можливо прочитати щосьНу, форум это не только информационный портал, но и площадка для общения.
Перечитав ,так собі інфа,нічого конкретногоЯ не спорю ,але краще вскочити на 37 сторінку задати своє запитання ,а потім можливо прочитати щось
Конкретно по этой мфо много инфы. Есть и другие темы.Перечитав ,так собі інфа,нічого конкретного
Если тупо морозиться,откуда контакты берут,есть и егрош но по контактам не звонят,разве что подал доки что военныйКонкретно по этой мфо много инфы. Есть и другие темы.
А какая конкретика интересует?
По уступкам я вроде конкретно ответил.
Об этом тоже писали.Если тупо морозиться,откуда контакты берут,есть и егрош но по контактам не звонят,разве что подал доки что военный
У меня в принципе иммунитет уже на МФО ,дохера с 2019 годаКонкретно по этой мфо много инфы. Есть и другие темы.
А какая конкретика интересует?
По уступкам я вроде конкретно ответил.
Понимаю. Эти сейчас работают на уровне обычных МФО времён 2015-2018 гг. По сути просто телефонный террор с угрозами, оскорблениями. Судов с ними пока не видел, да и не совсем понятно, как они пойдут в суд не имея лицензию в Украине на такую деятельностьУ меня в принципе иммунитет уже на МФО ,дохера с 2019 года
З 2018. Не предмет чим пишатись.У меня в принципе иммунитет уже на МФО ,дохера с 2019 года
Родители сестра в курсе такой х.ниОб этом тоже писали.
Контакты тянут от Егроши, судя по постам пострадавших от этих уп*рей.
А не звонят по контактам скорее всего временно.
Это уже чуть легчеРодители сестра в курсе такой х.ни
Да не пишаюсь,йшли листи дзвінки,передавали в колект ,в остаточному випадку не дзвонять,було 2 вп через адвоката закрив ,ще + компенсація 3000 з нихЗ 2018. Не предмет чим пишатись.
Питати навіщо ж полізли при такому досвіді ще й в це багно мабуть недоречно.Да не пишаюсь,йшли листи дзвінки,передавали в колект ,в остаточному випадку не дзвонять,було 2 вп через адвоката закрив ,ще + компенсація 3000 з них
А требуют ещё более неплохие суммыШарага без жодних регуляторів в країні. Без ліцензії.
Проте видає непогані суми, тож на щось таки розраховує в разі неплатіжоспроможності.
А що?)))) Це ж Ви тут усі добрі, що пояснять, незважаючи ні на що, а я, як "чайник" у цих справах, таким же "чайникам" і наголошу: читаємо усі теми з самого початку!)))) По-перше, дізнаєтесь перебіг подій з часом, по-друге, зменшиться кількість незрозумілої агрессії і непорозуміннь)))))Знову читати ?![]()
![]()
Не спілкуйтесь з ними взагалі і по можливості попередити родичів щоб також не спілкувались з ними. Мені пропонують лояльні умови погашення боргу,але поки що мені вони не підходять, думаю домовитись можнаТа сама історія і звінки і смс батькам,дітям.Я взяв 400 а виене вже більше 2000.Хто знає як з ними боротися?
В мене є переписка з ними , де мені доказували що мають ліцензію )) а перед тим написали що дію поза чинним законодавством УкраїниПонимаю. Эти сейчас работают на уровне обычных МФО времён 2015-2018 гг. По сути просто телефонный террор с угрозами, оскорблениями. Судов с ними пока не видел, да и не совсем понятно, как они пойдут в суд не имея лицензию в Украине на такую деятельность
В мене є переписка з ними , де мені доказували що мають ліцензію )) а перед тим написали що діють поза чинним законодавством України![]()
Мені казали що лояльні умови не передбачені договором ))Не спілкуйтесь з ними взагалі і по можливості попередити родичів щоб також не спілкувались з ними. Мені пропонують лояльні умови погашення боргу,але поки що мені вони не підходять, думаю домовитись можна
Який термін?Не спілкуйтесь з ними взагалі і по можливості попередити родичів щоб також не спілкувались з ними. Мені пропонують лояльні умови погашення боргу,але поки що мені вони не підходять, думаю домовитись можна