МФО BitCapital

Ну, форум это не только информационный портал, но и площадка для общения.
Я не спорю ,але краще вскочити на 37 сторінку задати своє запитання ,а потім можливо прочитати щось

Перечитав ,так собі інфа,нічого конкретного
Конкретно по этой мфо много инфы. Есть и другие темы.
А какая конкретика интересует?
По уступкам я вроде конкретно ответил.

Если тупо морозиться,откуда контакты берут,есть и егрош но по контактам не звонят,разве что подал доки что военный

Если тупо морозиться,откуда контакты берут,есть и егрош но по контактам не звонят,разве что подал доки что военный
Об этом тоже писали.
Контакты тянут от Егроши, судя по постам пострадавших от этих уп*рей.
А не звонят по контактам скорее всего временно.

У меня в принципе иммунитет уже на МФО ,дохера с 2019 года

У меня в принципе иммунитет уже на МФО ,дохера с 2019 года
Понимаю. Эти сейчас работают на уровне обычных МФО времён 2015-2018 гг. По сути просто телефонный террор с угрозами, оскорблениями. Судов с ними пока не видел, да и не совсем понятно, как они пойдут в суд не имея лицензию в Украине на такую деятельность

Об этом тоже писали.
Контакты тянут от Егроши, судя по постам пострадавших от этих уп*рей.
А не звонят по контактам скорее всего временно.
Родители сестра в курсе такой х.ни

З 2018. Не предмет чим пишатись.
Да не пишаюсь,йшли листи дзвінки,передавали в колект ,в остаточному випадку не дзвонять,було 2 вп через адвоката закрив ,ще + компенсація 3000 з них

Да не пишаюсь,йшли листи дзвінки,передавали в колект ,в остаточному випадку не дзвонять,було 2 вп через адвоката закрив ,ще + компенсація 3000 з них
Питати навіщо ж полізли при такому досвіді ще й в це багно мабуть недоречно.
Та й немає значення. Шарага без жодних регуляторів в країні. Без ліцензії.
Проте видає непогані суми, тож на щось таки розраховує в разі неплатіжоспроможності.
Цікаво...

Шарага без жодних регуляторів в країні. Без ліцензії.
Проте видає непогані суми, тож на щось таки розраховує в разі неплатіжоспроможності.
А требуют ещё более неплохие суммы

А що?)))) Це ж Ви тут усі добрі, що пояснять, незважаючи ні на що, а я, як "чайник" у цих справах, таким же "чайникам" і наголошу: читаємо усі теми з самого початку!)))) По-перше, дізнаєтесь перебіг подій з часом, по-друге, зменшиться кількість незрозумілої агрессії і непорозуміннь)))))
Погано перечитали))))

Та сама історія і звінки і смс батькам,дітям.Я взяв 400 а виене вже більше 2000.Хто знає як з ними боротися?
Не спілкуйтесь з ними взагалі і по можливості попередити родичів щоб також не спілкувались з ними. Мені пропонують лояльні умови погашення боргу,але поки що мені вони не підходять, думаю домовитись можна

Понимаю. Эти сейчас работают на уровне обычных МФО времён 2015-2018 гг. По сути просто телефонный террор с угрозами, оскорблениями. Судов с ними пока не видел, да и не совсем понятно, как они пойдут в суд не имея лицензию в Украине на такую деятельность
В мене є переписка з ними , де мені доказували що мають ліцензію )) а перед тим написали що дію поза чинним законодавством України 😂
В мене є переписка з ними , де мені доказували що мають ліцензію )) а перед тим написали що діють поза чинним законодавством України 😂
Не спілкуйтесь з ними взагалі і по можливості попередити родичів щоб також не спілкувались з ними. Мені пропонують лояльні умови погашення боргу,але поки що мені вони не підходять, думаю домовитись можна
Мені казали що лояльні умови не передбачені договором ))

Який термін?

Dogovir vzhe peredano u viddil primusovogo styagnennya. Terminovo zakrijte poziku, shob uniknuti negativnih naslidkiv dlya vashogo finansovogo stanovisha ta reputaciyi!

Назад
Угорі