МФО BitCapital

В цілому ж якщо ви не з Дніпра або області можна спокійно не повертати.
Ознайомтесь з правилами форуму.
І не роздавайте таких порад.
Форум категорично проти "брати".
Тим більше "брати і не повертати".

Ознайомтесь з правилами форуму.
І не роздавайте таких порад.
Форум категорично проти "брати".
Тим більше "брати і не повертати".
Це дуже правильні правила. Але коли я бачу "поради" людям, які доведені до відчаю, повертати щось шаразі без ліцензії та правових підстав на роботу, то розумію, що ці "поради" або не вірні або створенні за участі шахраїв з БК.
По факту. Жодних правових підстав вимагати від вас хоч щось біткепітал НЕМАЄ.

Це дуже правильні правила. Але коли я бачу "поради" людям, які доведені до відчаю, повертати щось шаразі без ліцензії та правових підстав на роботу, то розумію, що ці "поради" або не вірні або створенні за участі шахраїв з БК.
По факту. Жодних правових підстав вимагати від вас хоч щось біткепітал НЕМАЄ.
Ліцензії в них нема , в суд не підуть . Вже є випадки коли визнавали борг в біт капітал не дійсним .
Але брати форум не рекомендує в жодному мфо .

Насправді ця шарага за перші місяці "роботи" в космічному мінусі. Їх вскрили серйозно і власні інвестиції вони ніколи не повернуть))) Навіть не зважаючи на те, що деякі перелякані платять по 4 тіла.

Зараз биткєпитал вирішив видавати кріпту лише після перевірки кредитної історії))) Але не уявляю хто може з гарною КІ полізти під такі відсотки. В цілому ж якщо ви не з Дніпра або області можна спокійно не повертати. Просто варто попередити близьких, що їм будуть телефонувати шахраї. Все.

Поради обов'язково платити біткепітал пишуть вочевидь їх спіробітники. Інших варіантів не бачу
Письма они могут слать по всей Украине. Могут обклеивать подьезды. В чате предположили, что могут нанимать бандитов

Вкладення

• IMG_4811.webp
    IMG_4811.webp
    38.9 Кб · Перегляди: 345
Ребят , расскажите ,у кого-то получалось с ними договариваться на лояльных условиях? Или они как бараны 🐏? И какие едет были новые этапы их ? Кроме звонков и спам рассылок?
Як барани.Пропонували скидки,але невеликі та і зараз пропонують. За "тіло"закрити- розмовляти не хочуть.Звонили спочатку часто.Зараз приходять тільки смс" розшукується, ігнорує". Розмовляла з трьома,але склалось враження,що одна людина,тільки різні посади називає.)

Як барани.Пропонували скидки,але невеликі та і зараз пропонують. За "тіло"закрити- розмовляти не хочуть.Звонили спочатку часто.Зараз приходять тільки смс" розшукується, ігнорує". Розмовляла з трьома,але склалось враження,що одна людина,тільки різні посади називає.)
За скільки часу прострочення запропонували за тіло закрити ?

Ого, який смішний Шерлок) Зміни в роботі ви можете побачити, якщо слідкуєте за технологією розгляду заявок таких шараг. Хто має мізки та досвід все розуміє. Про крадені документи, це якісь ваші неадекватні фантазії.

Правда в тому, що я перечитав 35 сторінок коментарів і можу сказати, що лінія "ух яка крута слкужба безпеки БК - несіть їм гроші" максимально жалюгідна. Не встановлюйте додатки, особливо Є-гроші. Не користуйтеся вайбером на фінансовий номер. І все. Ця шарага працює без ліцензії. Не буде навіть факторінгу. Про суди мовчу
Пане, мені дуже імпонує Ваша позиція і точка зору загалом, але маю одне запитання...
яка різниця Дніпро чи не Дніпро? чи від того, що єгроші і всі їх приплоди беруть там свої корені, люди з тих областей мпють боятись біткапітал, а з інших регіонів - не мають?

банально, цікаво зрозуміти, бо "не доганяю"...

Пане, мені дуже імпонує Ваша позиція і точка зору загалом, але маю одне запитання...
яка різниця Дніпро чи не Дніпро? чи від того, що єгроші і всі їх приплоди беруть там свої корені, люди з тих областей мпють боятись біткапітал, а з інших регіонів - не мають?

банально, цікаво зрозуміти, бо "не доганяю"...
Дуже просто насправді. Оскільки в них там офіс , а служба безпеки біткепітал тупо не вивозить, не виключаю що в якийсь момент тиск власників на СБ посилиться. І в такому випадку вони реально можуть організувати щось типу "виїздних груп" з напівбандюків. Всі хто мав справи з МФО років 10 тому таке бачили багато разів. Боятися в цілому нема чого, але деяких людей таке може налякати. Але все ж маю просту пораду. В бан всі номери, попередження родичів, будь-який зайвий тиск, вимагайте від чopтa з СБ швидко під запис розмови ФІО, посаду, та юридичну адресу шараги для формування заяви в поліцію

Листи з відзнакою "УВАГА БОРЖНИК" вже формуються за вашою адресою. Закрийте цифровий актив до 17:00 04.01, для уникнення висилань. Вони справді можуть його вислати? Я просто всі номери блокую, з ними на контакт не йду, бо їм треба тільки гроші повернути, їм може байдуже буде що я там звернусь до кіберполіції, та не докажеш, що я не брав цей займ. Але постійно ці смс надходять та поки нічого за два тижні із їхніх погроз не трапилося. Уникнути не вдасться надсилань? Рідні теж не хочу щоб дізнавалися, бо вони будуть до ниточки дізнаватися подробиці.

Вони справді можуть його вислати?
Ну, вышлют и что?
Будет бумага на случай, если с туалетной бумагой проблемы начнутся
Листи з відзнакою "УВАГА БОРЖНИК"
Рассчитано на совковское мировосприятие. "Что соли подумают", "что скажут люди".
Да поx вообще. Умный ничего не скажет, а дураку нет смысла что-то объяснять, все равно не поймет.

Назад
Угорі