МФО BitCapital

До того як оформляли займ.
Хоча пофігу, вони і без вас знайдуть кому на вуха сісти.
І ніяка книга не потрібна
Не всі , май кредит взагалі перестали навіть мені звонити . А от є гроші і манівео до всіх з контактів звонили

Oplaty za pozykoiu nemaie! Hotuiemo peredachu dohovoru u viddil primusovogo styagnennya tsyfrovykh aktyviv. Вони мають права це зробити? Бо вже і дзвінками погрожували що позвонить рідним, і так не позвонили, листи з тим, що я боржник надсилатимуть на адресу, та місце навчання, теж немає

Що таке симиси? Я питаю чи мають право вони передавати договір у відділ примусового стягнення активів?
А що таке "відділ примусового стягнення активів"? Вони так сусідній стіл свій назвали? Яке має значення куди і що вони там передають у себе.

СМС
Я питаю чи мають право вони передавати договір у відділ примусового стягнення активів?
Могут. Но другое дело, что такого отдела не существует. Разве что в их влажных фантазиях

А що таке "відділ примусового стягнення активів"? Вони так сусідній стіл свій назвали? Яке має значення куди і що вони там передають у себе.
звонілка більш відбита мозгами

Що таке симиси? Я питаю чи мають право вони передавати договір у відділ примусового стягнення активів?
Мають.
Чуму б і ні... можливо у відділ міжгалактичного розшуку теж.
Я не можу знати на який брєд вони ще здатні.
По конструктиву : вам бджілка відповіла.

Мають.
Чуму б і ні... можливо у відділ міжгалактичного розшуку теж.
Я не можу знати на який брєд вони ще здатні.
По конструктиву : вам бджілка відповіла.
А якщо погрозити bitcapital, що я позвоню у поліцію, то вони відчепляться від мене, бо вже набридло, говорити по телефону сенсу немає, а на що вони здібні, та, ні на що. Просто вміють фантазувати красиво

А якщо погрозити bitcapital, що я позвоню у поліцію, то вони відчепляться від мене
Навряд.
Вони ж не мають української реєстрації діяльності.
Де їх шукати ...
Можете спробувати звісно, проте поліція і на офіційно зареєстрованих не реагує належним чином ( читати - нічого не робить )

А якщо погрозити bitcapital, що я позвоню у поліцію, то вони відчепляться від мене, бо вже набридло, говорити по телефону сенсу немає, а на що вони здібні, та, ні на що. Просто вміють фантазувати красиво
А що ви будете говорити в поліції, як подзвоните? І що вони мають зробити?) На жаль, це не допоможе. Ну а Біт капітал таким лише повеселите) їх це точно не злякає.

Насправді ця шарага за перші місяці "роботи" в космічному мінусі. Їх вскрили серйозно і власні інвестиції вони ніколи не повернуть))) Навіть не зважаючи на те, що деякі перелякані платять по 4 тіла.

Зараз биткєпитал вирішив видавати кріпту лише після перевірки кредитної історії))) Але не уявляю хто може з гарною КІ полізти під такі відсотки. В цілому ж якщо ви не з Дніпра або області можна спокійно не повертати. Просто варто попередити близьких, що їм будуть телефонувати шахраї. Все.

Поради обов'язково платити біткепітал пишуть вочевидь їх спіробітники. Інших варіантів не бачу

Насправді ця шарага за перші місяці "роботи" в космічному мінусі. Їх вскрили серйозно і власні інвестиції вони ніколи не повернуть))) Навіть не зважаючи на те, що деякі перелякані платять по 4 тіла.

Зараз биткєпитал вирішив видавати кріпту лише після перевірки кредитної історії))) Але не уявляю хто може з гарною КІ полізти під такі відсотки. В цілому ж якщо ви не з Дніпра або області можна спокійно не повертати. Просто варто попередити близьких, що їм будуть телефонувати шахраї. Все.

Поради обов'язково платити біткепітал пишуть вочевидь їх спіробітники. Інших варіантів не бачу
Ви бачили їх фінансову звітність? чи можливо працюєте на них, і знаєте скільки там мертвих кредитів?

Ви бачили їх фінансову звітність? чи можливо працюєте на них, і знаєте скільки там мертвих кредитів?
Знаю десятки мертвих)) Бачу типові ознаки проблем, коли замість "кредитних інспекторів" ставлять жорсткий скорінг по КІ, бо раніше думали що зможуть повертати майже все, а тепер бачать, що погрози по телефону в цій країні давно не працюють))

Знаю десятки мертвих)) Бачу типові ознаки проблем, коли замість "кредитних інспекторів" ставлять жорсткий скорінг по КІ, бо раніше думали що зможуть повертати майже все, а тепер бачать, що погрози по телефону в цій країні давно не працюють))
з офісу? оформляєте кредити на крадені документи, що таке знання про десятки мертвих, і про зміни роботи?

з офісу? оформляєте кредити на крадені документи, що таке знання про десятки мертвих, і про зміни роботи?
Ого, який смішний Шерлок) Зміни в роботі ви можете побачити, якщо слідкуєте за технологією розгляду заявок таких шараг. Хто має мізки та досвід все розуміє. Про крадені документи, це якісь ваші неадекватні фантазії.

Правда в тому, що я перечитав 35 сторінок коментарів і можу сказати, що лінія "ух яка крута слкужба безпеки БК - несіть їм гроші" максимально жалюгідна. Не встановлюйте додатки, особливо Є-гроші. Не користуйтеся вайбером на фінансовий номер. І все. Ця шарага працює без ліцензії. Не буде навіть факторінгу. Про суди мовчу

Назад
Угорі