МФО BitCapital

Вкладення

• Screenshot_20231126_173700_Messages.webp
    Screenshot_20231126_173700_Messages.webp
    55.3 Кб · Перегляди: 236
Так стоп. Ви ж писали, що поліція перехопила таксиста в машині. І що він приїздив до батьків і шукав вашого чоловіка. А зараз вже і чоловік ваш там з'явився) ви ж хоч перечитуйте, що ви пишете
Я написала як є а кожному рожжовувати що хто не допоняв небуду чи десь кому непоставила чи нетак слово написала цікаво в кого, як з ними бо незнаю що чекати далі! І як з ними бути но віддати 1100 нема ,

Кофта підкачана?) Підкочена мабуть))
Такий собі таксист зек)) з іншого міста😜😆 з підкоченою кофтою😆😆 а як поліція через 4 хвилини приїхала і чоловік через 3 хвилини з'явився, то відразу і кошти хотів вернути))))

Тут така ситуація - я спочатку подумала, що може батькам надійшли смс та дзвінки, то батьки трохи перебільшили від страху. Їм може сказали, що приїдуть, вони і злякалися. Так буває інколи. Але зараз розумію, що це людина просто тролить. І тут важливо, чи це хтось просто тролить, чи дійсно це методи самої шараги.

Я ж написав 3 варіанти.
Якби я написав "автор нас розводить", тоді все зрозуміло.
Тут потрібно розбиратися в ситуації
Які варіанти , і що саме розбиратися в ситуації, ви маєте на увазі бо я не зрозуміла

Тут така ситуація - я спочатку подумала, що може батькам надійшли смс та дзвінки, то батьки трохи перебільшили від страху. Їм може сказали, що приїдуть, вони і злякалися. Так буває інколи. Але зараз розумію, що це людина просто тролить. І тут важливо, чи це хтось просто тролить, чи дійсно це методи самої шараги.
То і про це бо спочатку приїхали потім був дзвінок до мами дуже цікавий потім до сусідки , а сьогодні до мами чоловіка і такий бред несли в чора я в них синя лежала як сказали мамі і гроші треба , а мамі чоловіка сказали ваш син попав в больніцу треба кошти людині скинути і сума смішну назвали 1600 якраз я вчорашне таксі
Дві коми з'явилось,але все одно ...🤔
То не читай
Якщо не ви нас розводите, то залишається 2 варіанти:
1. Розводять вас.
3. Нова фішка контори
Так або контора або одночасно ще якісь лохотрон

То і про це бо спочатку приїхали потім був дзвінок до мами дуже цікавий потім до сусідки , а сьогодні до мами чоловіка і такий бред несли в чора я в них синя лежала як сказали мамі і гроші треба , а мамі чоловіка сказали ваш син попав в больніцу треба кошти людині скинути і сума смішну назвали 1600 якраз я вчорашне таксі
якесь комбо з розводу шахраями і погрозами мфо

Чи нова фішка від контори, чи автора розводять, чи автор розводить нас
это старый прикол - как раньше мфо делали заказы в интернет-магазинах, вызывали такси и пиццу и т.д. здесь просто сказали таксисту подъехать по адресу, там такой-то чел должен заплатить. только получается шарага заплатила за поездку такси, или может просто вызвали на этот адрес и сказали спросить такого-то.

Назад
Угорі