МФО BitCapital

Та буду закривати
Просто в них дивні % по одній позиці за 9дні 87$ а за 15 150$
та да
Просто в них дивні % по одній позиці за 9дні 87$ а за 15 150$

та да
Перепрошую 200$

Rez_12, смотрите сами, конечно... Но со 100$ за 15 дней отдать триста.. это жесть. Тут люди не хотят переплачивать пару тысяч гривен на длительном сроке...

Звонять бл найшли номера які я тільки купив пару днів тому прозванили всіх родичів але пофіг в мене всі знають що є позики набрався на свою голову 20+ кантор
Так зачем закрывать если вам все равно на звонки?

Rez_12, смотрите сами, конечно... Но со 100$ за 15 дней отдать триста.. это жесть. Тут люди не хотят переплачивать пару тысяч гривен на длительном сроке...
Вон тільки що звонив тіп відділ стягнення заборгованості в день 10$ нарахування бл за 15 днів 210$

Але є ще один нюанс всі позики мені видавали на недійсний паспорт

А вот это опасно...
Не страшно зовсім. Жодним чином.
Недійсний це дуже неоднозначно. Фото не вклеєне - не страшно. Збіг термін дії - в військовий стан не страшно.
Якби паспорт був "лівий", то не дали б зовсім.

Кароче кантора жостка найшли всіх знайомих імена фамілії або оплата або подзвони геть знайшли людину яку я знав років 10 тому
Не страшно зовсім. Жодним чином.
Недійсний це дуже неоднозначно. Фото не вклеєне - не страшно. Збіг термін дії - в військовий стан не страшно.
Якби паспорт був "лівий", то не дали б зовсім.
Фото нове не вклеяне

Кароче кантора жостка найшли всіх знайомих імена фамілії або оплата або подзвони геть знайшли людину яку я знав років 10 тому

Фото нове не вклеяне
Це проблема шараги шо вони видали на такий паспорт

1696593066956.png
На який день почали дзвонити рідним

Кто то знаком с этим МФО выдающее займы в криптовалюте на криптокошельки? Как они ведут себя при просрочках?
Их главный офис находится в Лондоне, но ихние сотрудники есть и в Украине.
Це кидалово
14 день протермінування
З 5000 вже 20000
обдзвонюють всім і впевнено заявляють про те ,що будуть турбувати всіх знайомих щоб погіршити стан сімʼї до оточення.
На який день почали дзвонити рідним
10

Це кидалово
14 день протермінування
З 5000 вже 20000
обдзвонюють всім і впевнено заявляють про те ,що будуть турбувати всіх знайомих щоб погіршити стан сімʼї до оточення.
В чем кидалово?

Назад
Угорі