- Дописи
- 37355
- Рішення
- 10
- Реакції
- 96154
- Бали
- 11145
Admin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
300$?Та буду закривати
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
300$?Та буду закривати
Просто в них дивні % по одній позиці за 9дні 87$ а за 15 150$Та буду закривати
та да
Перепрошую 200$Просто в них дивні % по одній позиці за 9дні 87$ а за 15 150$
та да
Так зачем закрывать если вам все равно на звонки?Звонять бл найшли номера які я тільки купив пару днів тому прозванили всіх родичів але пофіг в мене всі знають що є позики набрався на свою голову 20+ кантор
Вон тільки що звонив тіп відділ стягнення заборгованості в день 10$ нарахування бл за 15 днів 210$Rez_12, смотрите сами, конечно... Но со 100$ за 15 дней отдать триста.. это жесть. Тут люди не хотят переплачивать пару тысяч гривен на длительном сроке...
Та навіщо... за 2 тижні нафігачити 300% ... супер)Ага. 100$ это всего-то 3700 грн. А умножим на три...
А вот это опасно...Але є ще один нюанс всі позики мені видавали на недійсний паспорт
Не страшно зовсім. Жодним чином.А вот это опасно...
А, ну, может.Не страшно зовсім. Жодним чином.
Недійсний це дуже неоднозначно. Фото не вклеєне - не страшно. Збіг термін дії - в військовий стан не страшно.
Якби паспорт був "лівий", то не дали б зовсім.
ось це вже можна як шахрайство розцінюватиА вот это опасно...
Кароче кантора жостка найшли всіх знайомих імена фамілії або оплата або подзвони геть знайшли людину яку я знав років 10 тому
Фото нове не вклеянеНе страшно зовсім. Жодним чином.
Недійсний це дуже неоднозначно. Фото не вклеєне - не страшно. Збіг термін дії - в військовий стан не страшно.
Якби паспорт був "лівий", то не дали б зовсім.
Це проблема шараги шо вони видали на такий паспортКароче кантора жостка найшли всіх знайомих імена фамілії або оплата або подзвони геть знайшли людину яку я знав років 10 тому
Фото нове не вклеяне
Є картки з автоконвертацієюА в Україні, є криптобанкомати ?
На який день почали дзвонити рідним
Це кидаловоКто то знаком с этим МФО выдающее займы в криптовалюте на криптокошельки? Как они ведут себя при просрочках?
Их главный офис находится в Лондоне, но ихние сотрудники есть и в Украине.
10На який день почали дзвонити рідним
В чем кидалово?Це кидалово
14 день протермінування
З 5000 вже 20000
обдзвонюють всім і впевнено заявляють про те ,що будуть турбувати всіх знайомих щоб погіршити стан сімʼї до оточення.