МФО, 39 у мене 33 у жінки, вихожу на просрочку

• Автор теми Автор теми Ivan G
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 430
  • Перегляди Перегляди 25K
Ступінь кримінального провадження, але яке свідомо, нагло, не розслідують, та ще і юрист найнятий, якому заплатив 160000 вів мене в оману, і відводив від основного.
Сумно це звичайно...але як то кажуть, триматися купи і найти нормального юриста

Все ж таки любі друзі, з вами добре і затишно, але все не в тему і не по моїй темі, за житло моїй родині ВСІХ ПОРВУ, і не стоїть тему підіймать, швиронуть МФО та банки, даже і думки не було, взяв, віддам питання часу, але РЕПУТАЦІЯ. СТУДЕНТИ!!!!!!
Во первых изучите, пожалуйста, Правила Форума
Во вторых, Вам дали очень много советов, читайте, выбирайте и вырабатывайте свою стратегию.

весь инет пестрит, что надо обязательно согласовать выписку и тд.
для здійснення будь-яких правочинів стосовно нерухомого майна, право власності на яке або право користування яким мають діти, потрібна попередня згода органів опіки та піклування. Посадові особи органів опіки та піклування несуть персональну відповідальність за захист прав і охоронюваних законом інтересів дітей при наданні згоди на вчинення правочинів щодо належного дітям нерухомого майна (стаття 12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних громадян і безпритульних дітей»).

Ни один нотариус не оформит сделку если зарегистрирован ребёнок.

Если бы ещё понять о чём Вы написали... Это типа в тюрьму сядете... Я ничего не понял... Репутация чья... Каких то студентов...?
Зрозуміть про шо я написав, зовсім не тяжко, про відзив ПО, та реструктуризацію, та спробу домовитися в рамках законності оплатити свій борг. КРАПКА!

Зрозуміть про шо я написав, зовсім не тяжко, про відзив ПО, та реструктуризацію, та спробу домовитися в рамках законності оплатити свій борг. КРАПКА!
Отзыв не поможет.
Реструктуризация...ну такой себе план, но договориться о ней можно, через месяц-два игнора мфо

Вы потянете реструктуризацию 72 мфо плюс ежемесячные платежи банкам? )

Грамотный нотариус руководствуется не одним положением при оформлении сделки .
Я не с наездом, но все же, какой нибудь закон, инструкцию, порядок и тд, в котором было бы конкретно написано, что при продаже жилья, где прописан ребенок, без права собственности, эту продажу надо согласовывать с опекой можете привести?

87
Перегляньте, будь ласка, моє повідомлення #4

Я не с наездом, но все же, какой нибудь закон, инструкцию, порядок и тд, в котором было бы конкретно написано, что при продаже жилья, где прописан ребенок, без права собственности, эту продажу надо согласовывать с опекой можете привести?
В рабочий день (может завтра) пообщаюсь плотнее со знакомыми нотариусами и спрошу чем они руководствуются когда отказываются проводить такие сделки .

Зрозумійте про що Вам писали!Про реструктуризацію заборгованності в МФО на початку прострочення не може бути й мови...МФО,які на це погоджуються на початку прострочення на пальцях однієї руки перерахувати можна!
Була б можливість в рамках законності оплатити борг в МФО,не було б форуму,не було б нас всіх тут!
Крапка!
І перестаньте використовувати капслок!!!?
Ми Вас почули,що Ви дуже боїтеся за свою репутацію!

А реструктуризація це по вашому нова боргова яма? Якщо єсть можливість закрити половину боргів за 3-6 місяців це не вихід. Що потрібно швиряти усіх і ставити в рамки закона, після їхніх неправомірних дій?

Ви дуже боїтеся за свою репутацію!
І це те ,по чому вони найбільше б"ють .
Для автора теми порада. Відпустіть ситуацію і не закопуйте себе ще глибше. Для оточуючих версія " аферисти хочуть грошей ,витік персональних данних" . Коли ви перестанете їх боятися підуть пропозиції за тіло. Аде потрібен час. Кілька місяців.

Назад
Угорі