МФО, 39 у мене 33 у жінки, вихожу на просрочку

• Автор теми Автор теми Ivan G
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 430
  • Перегляди Перегляди 25K
Соня, я зараз буду вас сварити :girl_devil:. За що сидіти? Несплата кредиту немає нічого спільного з криміналом :pravila:
Блин...но Вп по бизнесу.долг партнеру 140000.тела на 700000.Мама ,жена....Блин!Я бы сдалась правосудию??

Люди,которые"крутят"такие деньги ,по идее не должны связываться с МФО?И юристы толковые уж точно должны быть на поготове...
Ну и благодаря форуму,тоже много ,часто ..терзают смутные сомнения ,в правдивости ...разных Тс
просто как то мало вериться что мать( люди советской закалки) которые бояться кредитов пуще огня решилась на такое и оформила на себя 15мфо пусть даже для сына

просто как то мало вериться что мать( люди советской закалки) которые бояться кредитов пуще огня решилась на такое и оформила на себя 15мфо пусть даже для сына
Может это любимая теща и это коварный план автора?

Постараюсь вам пояснити..
У 99,9 % випадків - коли хтось приходить новенький на форум і створює тему - йому радять не хвилюватись, збирати гроші на погашення тіл та зносу ВНН.
Але у вас трохи інша ситуація... Яка у вас зараз загальна ситуація? Скільки ви реально можете в місяць виділять грошей з доходу, на погашення боргів?
У мене заробіток з бізнесу сезонний, до нового року 10-12$ можу на кредити положить, але вони не спишуть відсотки за такий період, так розумію що поки не буде у мене прострочки 3-4 місяці

розумію що поки не буде у мене прострочки 3-4 місяці
Так, як правило за такий час мфо починають пропонувати закрити за тіло, але за умови, що ви всією сім'єю жостко морозитись

У мене заробіток з бізнесу сезонний, до нового року 10-12$ можу на кредити положить, але вони не спишуть відсотки за такий період, так розумію що поки не буде у мене прострочки 3-4 місяці
Сезон скінчиться і $ теж..далі що???
В першу чергу Ви,Ваша дружина і Ваша мати повинні зрозуміти,що "шикарне життя" закінчилося.
У Вас зараз ще мислення "багатогї і всесильної" людини,але Ви вже на дні.
Розберіться з своїми думками!
Вернемся к теме! Для свадеб есть отдельный раздел!
Пастєсняюсь спитати:"Де?"?

А що юрист? Витягне свої
Сезон скінчиться і $ теж..далі що???
В першу чергу Ви,Ваша дружина і Ваша мати повинні зрозуміти,що "шикарне життя" закінчилося.
У Вас зараз ще мислення "багатогї і всесильної" людини,але Ви вже на дні.
Розберіться з своїми думками!

Так я ж і розбираюсь, якщо всі доходи уложу в МФО дружини і м. То далі жити до сезону ні за що буде, ось і пробую боротись, а коли будуть дзвінки то весь бізнес взагалі втрачу

Ivan G,а потім до сезонну знову братимете мфо на матір і на дружину,щоб мати за що жити?
Дружина працює?

Ivan G, якщо Ви свої мфо не маєте за що закрити,то дзвінки будуть...закривайте відкрите ВП,мфо матері,зливайте майно і їдьте з дружиною за кордон,як Вам вище писали пораду.
Відпустіть вже той бізнес!

Останнє редагування:
Тому на ком больше имущества...
Не факт, что прокатит... арбитражный может реструктуризацию сделать... и тогда ж0па будет. И долги выплатить прийдёся и недвижа и движа лишиться запросто.

Не факт, что прокатит... арбитражный может реструктуризацию сделать... и тогда ж0па будет. И долги выплатить прийдёся и нежвижа и движа лишиться запросто.
В любом случае нужен юрист,,хотя бы проконсультироваться..

Вже вам написали сьогодні і стрілятись і за кордон тікати , тому я напишу протилежне. Заспокойтесь . Ні , не треба звісно ноги на подушку і в телевізор, а просто зібратися в кулак.

Змінити сімки ,банківські карти це найперше.
Якщо є майно ,яке ви хочете-можете продати , але заважає ВН , то можливо взять задаток у розмірі виплати ,прибрати ВН і отримаєте з продажу деяку суму на погашення боргів.

Далі , спасаєте маму . Збираєте кошти ,і через 2-3 місяці пробуєте домовлятися про закриття за тіло ,або півтора. Думаю, половина шараг на це піде.

Що буде через півроку -рік ніхто не скаже. Життя бентежне.

Вже вам написали сьогодні і стрілятись і за кордон тікати , тому я напишу протилежне.
Якщо є майно ,яке ви хочете-можете продати , але заважає ВН , то можливо взять задаток у розмірі виплати ,прибрати ВН і отримаєте з продажу деяку суму на погашення боргів.
І жити на вокзалі...

Назад
Угорі