МФО, 39 у мене 33 у жінки, вихожу на просрочку

• Автор теми Автор теми Ivan G
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 430
  • Перегляди Перегляди 25K
ну я лично чет мало верю в такое роковое стечение обстоятельств как у тс........
У що вам мало віриться, це мій життєвий шлях, історію не розписую не бачу сенсу, а підтримки прошу, та правильних дій. Що таке ТС?

Ну з маминими ясне діло що розібратись потрібно.Як не крути а їй вони не потрібні.А самим тільки виїжджати,і влаштовуватись за кордоном.Капец.В мене шок)))?Ще я тут щось зі своїми "копійками"переживаю.
Я думал я со своими 29мф0 и уже 240000 должен герой

ну я лично чет мало верю в такое роковое стечение обстоятельств как у тс........
Люди,которые"крутят"такие деньги ,по идее не должны связываться с МФО?И юристы толковые уж точно должны быть на поготове...
Ну и благодаря форуму,тоже много ,часто ..терзают смутные сомнения ,в правдивости ...разных Тс

Ivan G, Ви мене вибачте,але Ви або "шикарно" звикли жити і не хочете прийняти ситуацію,що вже "приплили",або Ви геть без "тормозів".
Ну це моя думка...
Скоріше перше, від бізнеса мав прибуток 20000$ в рік, і земля дає прибуток в 15000$, в яку треба вложувати, ось і вложив в землю думаю закрити всіх крім себе, і переписати майно, а там і банкруцтво, може якось так.

Та який там юрист... Рішайте щось з ВП і зразу з майном.. а то наліплять арештів на 100 років
Но всеже ...земля, имущество,бизнес ,недвижимость ,...мама , жена-должники...Тут реально ,в любом случае нужен юрист?Может реально,проще 3года отсидеть....или сколько там

У що вам мало віриться, це мій життєвий шлях, історію не розписую не бачу сенсу, а підтримки прошу, та правильних дій.
Постараюсь вам пояснити..
У 99,9 % випадків - коли хтось приходить новенький на форум і створює тему - йому радять не хвилюватись, збирати гроші на погашення тіл та зносу ВНН.
Але у вас трохи інша ситуація... Яка у вас зараз загальна ситуація? Скільки ви реально можете в місяць виділять грошей з доходу, на погашення боргів?

Скоріше перше, від бізнеса мав прибуток 20000$ в рік, і земля дає прибуток в 15000$, в яку треба вложувати, ось і вложив в землю думаю закрити всіх крім себе, і переписати майно, а там і банкруцтво, може якось так.
15000у,е..земля...Маловато что то...для бизнеса..у вас что 20га земли?

Назад
Угорі