Юльчитай
✩ V I P ✩
- Дописи
- 1252
- Реакції
- 2780
- Бали
- 3980
Юльчитай не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Доброго вам дня?перестаньте себе накручувати і головне панікувати.цей кошмар вам з часом пройде,думайте лише за свою дитину.в мене рік тому пішли теж прострочкі по 15_чи18мфо,вже вам точно нескажу бо продеякіх і забулась.В мене була грудна дитина,ці шарашкіни дзвінкі,погрози зробили своє,з тих нервів пропало молоко,була на грані суіциду,але коли знайшла цей форум,читала його днями і ночами,я вдихнула нове життя,тепер живу лише для своіх донечок.Теж мала дипресію по поводу обзивань,від рідні чоловіка,але головне він мене підтримував і форум.деякіх з часом закрила лише за тіло,аще маю трохі з хвостиком,але на все своя пора.заспокойтесь,подивіться на свою малечу,для неі ви є всесвіт,і від вас чекає бачити свою маму посміхнену,а не слезах.все буде добре,після грози завжди світить сонечко.Маю 15 мфо, за цей місяць практично всі вийшли в просрочку. Не знаю як далі з цим всім бути. Готова платити,але не всі зразу і без космічних процентів. Крім чоловіка ніхто не підтримує,батьки обзивають лиш....
Як далі з цим всим бути?
Якби не дитина вже зробила собі щось,тримає на цьому світі тільки дитина й чоловік
Маю 15 мфо, за цей місяць практично всі вийшли в просрочку. Не знаю як далі з цим всім бути. Готова платити,але не всі зразу і без космічних процентів. Крім чоловіка ніхто не підтримує,батьки обзивають лиш....
Як далі з цим всим бути?
Якби не дитина вже зробила собі щось,тримає на цьому світі тільки дитина й чоловік
Ну да, вы правы...Саме не благодарне діло - думать шо подумають чужі люди про тебе))
Практіка показує що всім не вгодиш (можна й не пробувать)
Бухаєш - он, сякий-такий, бухає.
Не бухаєш - тоже паганий)
Не работаєш - оно, ходе, огинається)
Заробив дєнєг - оо.. канєшно.. та і я міг би.. аби тіки мені возможность...)
Один родич набрався долгів, і пропав. Через год нашли других родичів, опще лєвих, і наслали колажів) ті другі родичі - не прості. Магазіни там, всяке) в поліцію побігли) ото було шороху)) ржав)) кажу - шоб булки не розслабляли))
Тоже боявся, работав дньом і ноччю. Шоб лонгації робить) набирався ще. А дома - ні похавать не було, ні угля на зіму. Потом забив.
Більше не беріть, хай хоть як предлагають. А те що брали - можна буде отдать потом, як буде возможность. І желаніє)
Ви перестаньте себе накручувати.У кожної людини.не важливо,успішна чи ні,бувають не легкі моменти життя.І саме через свою успішність,вони пробують вирішити все, без іншої допомоги і порад.Розкажіть всім кому вважаєте, за потрібне.Близькі люди мають право знати правду.І ваш психологічний стан і здоров'я покращаться.Живіть далі своїм життям,а МФО почекають.Поделюсь и я тут своей историей, у меня только все начинается, пошли первые просрочки, есть еще не просроченные но скоро и к ним очередь дойдет. По началу брал трубку и пробовал им что-то обьяснить, но толку никакого, сейчас тупо не беру неизвестные. Нашли номера родителей и брата, с братом то проблем нет, родителям сказал не брать не известные, но когда куча пропущенных то приятного мало. Сам не пойму как я смог залезть в эту кабалу, экономическое образование, год продержался, брал новые кредиты на пролонгацию, сумма общего кредита увеличивалась, а по факту я этих денег не видел и их на себя н тратил, кроме первых кредитов, а остальные все пролонгация. Уже понял как я тупонул, надо было сразу останавливатся когда зароботка стало не хватать на кредиты.
Работаю официально, директору пока никто не звонил, по крайней мере он ничего мне не говорил, понятно что никаких номеров телефонов я не давал никому, но это не значит что они их не найдут.
В общем сейчас у меня разброд и шатания, можно сказать депрессия, сплю плохо, все время эти кредиты в голове и мысль как из этого выкарабкаться.
Люди которые знают меня уважают, а знают меня многие я относительно успешный человек, и мне просто стыдно от того что чем дальше тем больше людей будет узнавать о моих проблемах, а те гады все для этого сделают.
Пока у меня режим снежинка, проблемы только начинаются и прекрасно понимаю что пока договорится с мфо я не смогу, не спишут они ничего, ведь просрочки еще не большие по времени. Вот только зарегистрировался и шарюсь по форуму читаю разные статьи, немного успокаивает что с этим можно жить. Но может кто еще какой совет умный даст, буду очень рад.
Я тебе прошу.Одна моя знайома,ну я рахувала дуже близькою людиною,і розказала,що і як що можуть дзвонити.Ну вирішила попередити.Так через більш ніж півроку,вона вирішила в мене запитати:Ань,а ти не наркоманка?Куди можна діти такі гроші?Я була в ступорі,людина тричі на день була в мене вдома,і таке питання.Я боюсь представити,що думають люди,з якими просто вітаюсь на вулиці?Ну да, вы правы...
Не бухаешь, значит больная..
У мамы моей часто спрашивают, чем я больна...
д*билы...
Это точно...Ви перестаньте себе накручувати.У кожної людини.не важливо,успішна чи ні,бувають не легкі моменти життя.І саме через свою успішність,вони пробують вирішити все, без іншої допомоги і порад.Розкажіть всім кому вважаєте, за потрібне.Близькі люди мають право знати правду.І ваш психологічний стан і здоров'я покращаться.Живіть далі своїм життям,а МФО почекають.
Я тебе прошу.Одна моя знайома,ну я рахувала дуже близькою людиною,і розказала,що і як що можуть дзвонити.Ну вирішила попередити.Так через більш ніж півроку,вона вирішила в мене запитати:Ань,а ти не наркоманка?Куди можна діти такі гроші?Я була в ступорі,людина тричі на день була в мене вдома,і таке питання.Я боюсь представити,що думають люди,з якими просто вітаюсь на вулиці?

У меня тоже 15 МФО. Просрочки с апреля. Как и вы хотела что-то с собой сделать. И на минуточку, у меня нет ребенка и мужа. Но, взяла себя в руки. Удалила соцсети, Вайбер, поставила антиспам, сказала родным. Некоторые поддержали. Некоторые до сих пор нервы делают. Без этого никак. Главное - взять себя в руки, и послать эти МФО куда подальше. Не можете сказать им это по телефону - мысленно пошлите. Не говорите со звонилками, не нервируйте себя ещё больше. Со временем предложат выгодные условия, тогда и закроете. Запастись терпением. Все будет хорошо. У вас ребенок. Он все чувствует (у меня даже кот понимал, что со мной что-то не так). Уделяйте внимание ребенку, купите ему то, что он хочет. Поверьте, МФО обойдутся и без ваших денег. Научитесь верить в себя, и даже не думайте о плохом)))))Маю 15 мфо, за цей місяць практично всі вийшли в просрочку. Не знаю як далі з цим всім бути. Готова платити,але не всі зразу і без космічних процентів. Крім чоловіка ніхто не підтримує,батьки обзивають лиш....
Як далі з цим всим бути?
я тоже через этот ужас прошла и еще нахожусь в этом состоянии, более 2-х лет боялась, делала пролонгации, весь бюджет семьи туда ушел напроч, чть землю не продала за копейки, чтоб кредиты закрыть, слава богу остановилась только на 7 МФО, одно из них закрыла на хороших условиях когда продали Финфорсу, второе в милон подключила по договоренности реструктуризацию и оплачиваю раз в 15 дней по 370 грн., от остальных жду хороших предложений как только появится, также буду готова закрывать, так что и вы успокойтесь, если будут наяривать всем, поверьте настоящие друзья никуда не денутся а наоборот поддержат, родственники покипишуют и скажут решай свои проблемы сам, а потом приходит чувство блаженства и спокойствия, все в курсе, все все знают, спасибо звонилкам что облегчают признание родственникамТак,я всім дякую за таку велику підтримку. Чесно,аж легше стало дихати... я просто сама себе убивала ,всіма думками про ці борги,жила від ранку до вечора з думками "хух добре сьогодні не задовбували рідних". Не жила,а існувала...дякуючи всім вам я зрозуміла,що треба жити,бо життя проходить,а долги як будуть гроші буду віддавати.
Єдине ще хвилююся,на мені пів будинку по договору дарування,в якому я не живу,проживають батьки, надіюся його вони не мають права чіпати