Маю 15 мфо. Як далі бути?

• Автор теми Автор теми Nikaa
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 67
  • Перегляди Перегляди 5K

Nikaa

Форумчанин
Дописи
77
Реакції
35
Бали
5090
Nikaa не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Маю 15 мфо, за цей місяць практично всі вийшли в просрочку. Не знаю як далі з цим всім бути. Готова платити,але не всі зразу і без космічних процентів. Крім чоловіка ніхто не підтримує,батьки обзивають лиш....
Як далі з цим всим бути?
Якби не дитина вже зробила собі щось,тримає на цьому світі тільки дитина й чоловік

Маю 15 мфо, за цей місяць практично всі вийшли в просрочку. Не знаю як далі з цим всім бути. Готова платити,але не всі зразу і без космічних процентів. Крім чоловіка ніхто не підтримує,батьки обзивають лиш....
Як далі з цим всим бути?
Якби не дитина вже зробила собі щось,тримає на цьому світі тільки дитина й чоловік
Змініть собі і чоловіку номер.Чого ви так убиваєтесь,хто що подумає і скаже.Живіть в своїй сім'ї,а інші хай як хочуть.Читайте форум,інформації дуже багато.І заспокойтесь.Нічого смертельного не сталось.

Я була в такому ж стані 2 роки тому.
Є підтримка чоловіка - це вже прекрасно. Разом почитайте форум.
Першим ділом, звичайно, ЖоДнИХ пролонгацій!!!! Жодних!!!!
Не спілкуватись з ними по телефону (бо можете щось почути "страшне", а вам зараз потрібний чистий розум?)
Не бійтесь, цікавенькі і вигідні пропозиції ви не пропустите (а вони починають поступати вже через місяць-два)

Як далі з цим всим бути?
Всі через таке проходять...Забий на шараги,повидаляй їхні програмки з телефону,видались з усіх соцмереж,скачай в плей-маркеті труколлер і живи повноцінним життям.Все буде добре,всі "проблеми"-тільки в думках.Зміни хід думок і радій життю.Читай форум.

Всі через таке проходять...Забий на шараги,повидаляй їхні програмки з телефону,видались з усіх соцмереж,скачай в плей-маркеті труколлер і живи повноцінним життям.Все буде добре,всі "проблеми"-тільки в думках.Зміни хід думок і радій життю.Читай форум.
100% потрібно міняти хід думок! Бо коли на мені "висіли" думки, де взяти бабоси на пролохації, я навіть припустити не могла, що це найгірше в цій колотнечі. Тут треба STOP!!!!))))

Як далі з цим всим бути?
В мене теж 15) уже 3 місяці просрочка. Ви головне не відповідайте на дзвінки, і краще змініть номер. І не думайте про погане, дуже допомогає, не беріть в голову що чужі люди скажуть ,ну хай кажуть що хочуть це їхні проблеми Нічого страшного не сталося, ну залізли. Зі всіма може трапитись. В нас там пів України в МФО залізли . Мені на 3 місяць всі за ціло предлагали закрити, но я не хочу зараз платити так як грошей немає, потім заплачу)
В мене теж 15) уже 3 місяці просрочка. Ви головне не відповідайте на дзвінки, і краще змініть номер. І не думайте про погане, дуже допомогає, не беріть в голову що чужі люди скажуть ,ну хай кажуть що хочуть це їхні проблеми Нічого страшного не сталося, ну залізли. Зі всіма може трапитись. В нас там пів України в МФО залізли . Мені на 3 місяць всі за ціло предлагали закрити, но я не хочу зараз платити так як грошей немає, потім заплачу)
Не побачив що ціло написав)

Як далі з цим всим бути?
У меня просрочка год и 6 месяцев. Было 32 МФО, закрыл недавно два МФО за тело. Я их в своё время кормил проЛОХациями полгода. И потом как наткнулся на этот форум - мне втолкли в голову что проЛОХации это деньги на ветер.
Потом хотел перекредитоватся через родственника и слава богу я этого не сделал.
Вам предстоят звонки, смс, письма на Email. Будут пугать ст. 190 УКУ (Мошенничество), будут пугать что заберут ребёнка, заберут мужа и депортируют с планеты Земля. Вообщем всё то что они пишут и говорят - это полнейшая бредятина тупоголовых додиков.
Поменяйте номер себе и мужу. Удалите соц. сети, фотографии в интернете свои, мужа и ребёнка если есть то удалите обязательно.
Соседям могут звонить, будут говорить что вы их в поручители взяли, оформили кредит на соседей - это полная туфта. Говорите соседям что вы ничего не знаете и вам тоже звонят за соседей и говорят что кредит на вас оформили. Перед соседями отчитыватся и ставать раком не нужно.
Родным расскажите всё как есть, что брала кредит, погашала и теперь опять хотят денег. Если родные не понимают - то первое время не общайтесь с ними, а то добьют морально (есть родственники хуже коллекторов).

В тюрьму вас не посадят, ничего и никого не заберут и не убьют. Только психологическое давление. Если покажите свой страх - будет только хуже и долго не отстанут.

viki25, не хвилюйтесь,у мене вдвічі більше МФО,ще й банки. Спочатку теж думала буду платити всім,а через пару місяців платити не хочу. Ми всі знаємо,що то аферисти,чому ми маємо платити чи боятись їх. Можливо тіло,і то пізніше,як назбираю трішки грошей. Часто читайте форум,історії форумчан,про написи,про все. Від багатьох людей з форуму я "заразилась" позитивом,знаю що маю тут підтримку.

Красивое сообщение на арабском языке
لكن
تذكر ان ما تصنعه الْيوم لنفسك ستكسبه في الغد سالبا او موجبا
لكن تذكر أيضا ان الحياة عبر
قال تعالى
فَاعْتَبِرُوا يَا أُولِي الْأَبْصَارِ
وايضاً قال
فَاتَّقُوا يَا أُولِي الْأَلْبَابِ الله الذين آمنوا

Богатый человек посмотрел в окно и увидел бедняка, который что-то выбирал из мусорного ведра... Он сказал: "Слава богу, я не бедный"

نظر الأغنياء أحد من خلال نافِذتِه فرأى فقيراً يلتقط شيئاً ما من سلَّة القُمامَة فَحَمَد الله وشَكَرَهُ أنه ليس فقيراً؛

Бедняга огляделся и увидел на улице голого человека, который плохо себя вел... Он сказал: "Слава богу, я не сумасшедший"

نظر القفزة المسكين حوله وشاهد رجُلاً عارياً يُسِيء السلوك في الشارع وقال الحَمْدُ لله أني لسْتُ بِمَجْنُون؛

Сумасшедший посмотрел вперед и увидел машину скорой помощи с пациентом ... Он сказал: "Слава богу, я не болен"

نظر القفزة المجنون إلى الأمام ورأى سيارة إسعاف تَقِلُ مَرِيضًا وقال الحمد لله أَنِي لسْتُ مَرِيضًا؛

Затем больной в больнице увидел тележку, везущую труп в морг... Он сказал: "Слава богу, я не умер"

ومِن ثُم رأى مَرِيضٌ في المُستشْفَى عربةً تَنْقِل جثةً المشرحة فَحَمَد إلى الله وشَكَرَهُ أنه لا يزال حيٌ يُرْزَق؛

Только мертвый человек не может благодарить Бога

المَوتَى هُمْ وَحْدَهُم الذين لا يَستطِيعوُن الكلام وشُكْر الله؛

Почему бы вам не поблагодарить Бога сегодня за все ваши благословения и за дар жизни ... еще один прекрасный день

فبما أنك لازلت حياً تُرْزَق فلماذا لا تبادر بِشُكْر المَوْلَى عَزَّ وجَلْ على مَنِّهِ وكَرَمهِ وفَضْلِهِ وعلى هبة الحياة ومَنْحِك يوم آخَر جَمِيل؛

Что такое жизнь?
Чтобы лучше понять жизнь, вам нужно пройти 3 локации:

ماهي الحياة؟
لكي تفهم معنى الحياة، بصورةٍ أفضل، عليك بالتوجه إلى ٣ أماكن:

1. Больница
2. Тюрьма
3. Кладбище
١. المستشفى
٢. السجن
٣. المقبرة

В больнице вы поймете, что нет ничего прекраснее здоровья

المستشفى سَتُدْرِك في أن لا شيئ يضاهي نِعْمَة الصِحَة والعافِيَة

В тюрьме вы увидите, что свобода - это самое ценное

وفي السجن سَتَعْلَم الحرية أن لا تُقَدَر بِثَمَن

На кладбище вы поймете, что жизнь ничего не стоит. Земля, по которой мы ходим сегодня, будет нашей крышей завтра

في المَقبَرَة، أن لا سَتُدْرِك الحياة تُساوِي شيئاً وأن الأرض التي نمْشِى عليها اليوم وستكون السقف الذِي نلتَحِف به غدا؛

Печальная истина: мы все приходим ни с чем и уйдем ни с чем ... Поэтому давайте всегда оставаться смиренными и благодарными Богу за все.

Жизнь прекрасна, живите, любите и будьте здоровы- все эти кредиты- пыль!

Як далі з цим всим бути?
У меня перед просрочкой было больше МФО. Не переживайте, уходите в подполье и все будет ок.Со временем будут предлагать тело.

viki25, у вас добре,що є підтримка чоловіка,у мене ніхто ,крім форуму, не знає правди. Чоловіка немає,а родичі і сусіди хай думають як знають. Всім говорю,мошеннікі. Ну скажу правду,що зміниться,смс менше не слатимуть і гроші заплатити не з'являться. Заспокоїли Вас хоч трішки?

Як далі з цим всим бути?
далі бути так,як і до кредитів.Живіть,насолоджуйтесь,спілкуйтесь,радійте.Ви нікому нічого не винні.Життя одне.

viki25, у вас добре,що є підтримка чоловіка,у мене ніхто ,крім форуму, не знає правди. Чоловіка немає,а родичі і сусіди хай думають як знають. Всім говорю,мошеннікі. Ну скажу правду,що зміниться,смс менше не слатимуть і гроші заплатити не з'являться. Заспокоїли Вас хоч трішки?
Так,я всім дякую за таку велику підтримку. Чесно,аж легше стало дихати... я просто сама себе убивала ,всіма думками про ці борги,жила від ранку до вечора з думками "хух добре сьогодні не задовбували рідних". Не жила,а існувала...дякуючи всім вам я зрозуміла,що треба жити,бо життя проходить,а долги як будуть гроші буду віддавати.
Єдине ще хвилююся,на мені пів будинку по договору дарування,в якому я не живу,проживають батьки, надіюся його вони не мають права чіпати

viki25, та ніяк... жити дальше як жили,з часом закрите.. батьки як такі розумні,то чому не допогли вам фінансово,щоб ви не брали у МФО ?❓

Так,я всім дякую за таку велику підтримку. Чесно,аж легше стало дихати... я просто сама себе убивала ,всіма думками про ці борги,жила від ранку до вечора з думками "хух добре сьогодні не задовбували рідних". Не жила,а існувала...дякуючи всім вам я зрозуміла,що треба жити,бо життя проходить,а долги як будуть гроші буду віддавати.
Єдине ще хвилююся,на мені пів будинку по договору дарування,в якому я не живу,проживають батьки, надіюся його вони не мають права чіпати
никто и ничего у вас не заберет, не волнуйтесь, здесь есть ответы юристов на вопросы, что так вас тревожат!

viki25, та ніяк... жити дальше як жили,з часом закрите.. батьки як такі розумні,то чому не допогли вам фінансово,щоб ви не брали у МФО ?❓

Ви вірете коли розпочалися дзвінки,я ім теж так сказала,що треба було допомогти. Тим більшзнали що гроші на лікування,знали і щей просили у нас щоб ім дали. Отаке життя...

Ненормативная лексика
вже зробила собі щось
Как вы кумарите любители давить на жалость ищущие сострадания, но ничего кроме как презрения и насмешки вы ничего не вызываете. Когда вы пишите,что зробила бы, хотила бы, суицид и т. д. Чем вы руководствуетесь, на что расчитыааете? Вы далеко живете? Хотите веревку и мыло почтой передам. Научитесь думать, заипали люди которые хотят совершить что то с собой. Если бы вы хоть раз побывали на краю,когда ты лежишь в луже крови и твое дыхание учащается, сердце бьется все быстрее и помощи нет, ты бы блеять быстро полюбила эту жизнь и мфо это вообще куйня, так что живи и радуйся жизни и своей семье.

Как вы кумарите любители давить на жалость ищущие сострадания, но ничего кроме как презрения и насмешки вы ничего не вызываете. Когда вы пишите,что зробила бы, хотила бы, суицид и т. д. Чем вы руководствуетесь, на что расчитыааете? Вы далеко живете? Хотите веревку и мыло почтой передам. Научитесь думать, заипали люди которые хотят совершить что то с собой. Если бы вы хоть раз побывали на краю,когда ты лежишь в луже крови и твое дыхание учащается, сердце бьется все быстрее и помощи нет, ты бы блеять быстро полюбила эту жизнь и мфо это вообще куйня, так что живи и радуйся жизни и своей семье.
Ты чтоль лежал?)) А на счёт суицида немного согласен, что это отчасти привлечь внимание, обычно тихонько берут и делают, а не извещают об этом всех подряд.

Назад
Угорі