Манивео и талион плюс.

ДА почему, если никаких диалогов с ними не вести, то они ничем не отличаются от маников
Зрозуміла, дякую
Ті нікого не чіпали..2-3 смс в тиждень і дзвінки..два місяці і продали мене

Зрозуміла, дякую
Ті нікого не чіпали..2-3 смс в тиждень і дзвінки..два місяці і продали мене
Ну у меня тоже слава богу пока никого не трогали, я и ними с первого дня ни разу на связь не выходил, а вчера смс от талиона пришла, что была переуступка прав, удачи им

Що від них чекати???
Маніки звонили лише мені і контактному..
Ці так само будуть чи будуть шукати інших людей??
ваша заборгованість перед "Манівео" відступлена в "Таліон Плюс". Юристи готують план заходів стосовно стягнення заборгованості, розмір якої становить....... грн. Деталі за тел.: 0800215017
Мне сегодня такое же смс уведомление прислали. Вчера сообщили, что продали Талиону, а сегодня это. Может и звонили, не знаю....не отвечаю на незнакомые номера. За день до 20 пропущенных вызовов..

Мне сегодня такое же смс уведомление прислали. Вчера сообщили, что продали Талиону, а сегодня это. Может и звонили, не знаю....не отвечаю на незнакомые номера. За день до 20 пропущенных вызовов..
І мене вчора продали...у них походу стандартна розсилка

залишилось 2 дні для вирішення питання стосовно БОРГУ перед Таліон+. За відсутності дзвінка - відвідуємо вас та/або родичів. Рекомендуємо вам не залишати місто! Деталі за тел.: 0800215017.
Подскажите пожалуйста, они приезжают.Позвонила договориться не получилось

залишилось 2 дні для вирішення питання стосовно БОРГУ перед Таліон+. За відсутності дзвінка - відвідуємо вас та/або родичів. Рекомендуємо вам не залишати місто! Деталі за тел.: 0800215017.
Ещё ни к кому не приезжали, но смс о том, что приезжали вас небыло будут.
Мне сегодня прислали смс, что готовят мое дело для передачи в юр. Отдел. Флаг им в руки и ещё одно место. Я даже не беру трубку и не перезваниваю.
А мне прислали такое,переживаю сдачи с купюры 75000грн у них будет))
А эти тоже Талиону продают. Они мне все мои добры суммы разбили отдельными договорами и теперь сложно посчитать сколько общая сумма.

Никто никуда не приезжает ) успокойтесь

Виконавчий напис практикують? Бо написали, що готують документи для отримання напису від нотаріуса:pravila:

Сегодня талион+ прислал смс. Чего от них ожидать? А то что-то занервничала.

Вас попереджали щодо інформування родичів. Підготуйте 14139,99 грн і проінформуйте близьких про оплату ними боргу. Адреса уже на маршруті. Дата 23.05.2020. Таліон+
Приежали? А то тоже такое смс пришло

Предлагаем оплатить грн. до 31.03.2020, после чего остаток будет списан. В случае отказа, мы не будем нести ответственности за действия региональных коллекторов в отношении Вас и членов Вашей семьи. 0800215017
Что это может быть?Чего боятся?
Вы серьезно???Нашли кого бояться,ко мне вон ехать в гости хотели,даже дату визита назначили.А сегодня утром bingo)))!!!в момент візиту вас не було??

компанія "Таліон+" подає запити до банків для виявлення коштів та інших цінностей. Згідно зі ст.371 ЦКУ, майно, що є у спільній власності, може бути арештоване з метою погашення заборгованості. Попередьте родичів задля уникнення незручних ситуацій! 0800215017
Это правда или пугалка? Подскажыте пожалуста как реагировать

У мене прострочка з початку квітня, я так розумію що продадуть мене в червні. Тіло 20к вже нарахували 41к, в мене вони спокійні, ні кого не чіпали.
якщо запропонують тіло на декілька платежів , можливо погоджуюсь.

Ну от дочекалася. Манівео продали Таліону. Сьогодні дзвонили як припадошні, я ігнорила. Потім смс прислали:
"... згідно з Договором факторингу Ваш кредит продано Коллекторській компанії ТОВ "ТАЛІОН ПЛЮС", деталі у особистому кабінеті "Манівео" або за тел. 0800215017".
Питання, якщо я вже Манівео оплатила пролонгаціями 24000 тіло було 9000. Чи можна з Талоном домовитися про щось реальне? Бо Манівео на уступки не йшли.

Ну от дочекалася. Манівео продали Таліону. Сьогодні дзвонили як припадошні, я ігнорила. Потім смс прислали:
"... згідно з Договором факторингу Ваш кредит продано Коллекторській компанії ТОВ "ТАЛІОН ПЛЮС", деталі у особистому кабінеті "Манівео" або за тел. 0800215017".
Питання, якщо я вже Манівео оплатила пролонгаціями 24000 тіло було 9000. Чи можна з Талоном домовитися про щось реальне? Бо Манівео на уступки не йшли.
Ни с кем вы не договоритесь-режим снежинки наше всё.Продали меня талиону ещё под новый год 2020
поледний раз гадости от енотов слушал в августе 2019 года,письма на растопку котла шли.

Що реальне? Ви що їм збираєтеся платити? Вони ніхто. Запропонують тіло, майже відразу. Так було в моєму випадку.

Назад
Угорі