Манивео и талион плюс.

Ви їм оплатили тіло?
Таліону я не збираюся нічого платити. П'ять місяців у них. У Манівео брала загалом 15000, віддала за кілька місяців 35000. Продали з боргом майже 28000.Таліон відправила в суд - вони погодилися, грозилися,що поки оформлять позов, то до 28000 нарахують 3% в день. Уже місяця три мовчать. Може, дзвонять - не знаю. Дзвінків все менше й менше. Смс не присилають, листів теж немає. У суд вони не подають, я перевіряла, тільки на них.
компанія "Таліон+" подає запити до банків для виявлення коштів та інших цінностей. Згідно зі ст.371 ЦКУ, майно, що є у спільній власності, може бути арештоване з метою погашення заборгованості. Попередьте родичів задля уникнення незручних ситуацій! 0800215017
Это правда или пугалка? Подскажыте пожалуста как реагировать
Ніяк. Просто лякалка.
Виконавчий напис практикують? Бо написали, що готують документи для отримання напису від нотаріуса:pravila:
Ні. Мені говорили лише про суд, але туди теж не подають.

Таліону я не збираюся нічого платити. П'ять місяців у них. У Манівео брала загалом 15000, віддала за кілька місяців 35000. Продали з боргом майже 28000.Таліон відправила в суд - вони погодилися, грозилися,що поки оформлять позов, то до 28000 нарахують 3% в день. Уже місяця три мовчать. Може, дзвонять - не знаю. Дзвінків все менше й менше. Смс не присилають, листів теж немає. У суд вони не подають, я перевіряла, тільки на них.

Ніяк. Просто лякалка.

Ні. Мені говорили лише про суд, але туди теж не подають.
Дякую за розгорнуту відповідь. Тепер буду знати чого від них чекати. Прорвемся ?.

У мене прострочка з початку квітня, я так розумію що продадуть мене в червні. Тіло 20к вже нарахували 41к, в мене вони спокійні, ні кого не чіпали.
якщо запропонують тіло на декілька платежів , можливо погоджуюсь.
У мене теж тіло чимале. Тисяч 17. Виплачу частинами, і тільки тіло! З пенями та штрафами, відсотками --- хай смокчуть у п'яної мавпи!

Никто никуда не приезжает ) успокойтесь
ви в маршрутному листі для з'ясування вашої платоспроможності. Підготуйте всю суму і чекайте на нас. Рекомендуємо перебувати за адресою. Відповідальний за виконання Таліон+ 0800215017
Могут??(((

ви в маршрутному листі для з'ясування вашої платоспроможності. Підготуйте всю суму і чекайте на нас. Рекомендуємо перебувати за адресою. Відповідальний за виконання Таліон+ 0800215017
Могут??(((
Читайте форум. Никто из МФО кроме готивочки домой не приходит даже в Киеве

А мне прислали такое,переживаю сдачи с купюры 75000грн у них будет))
Мені кредит ап також нарахував 40 тис ,але домовилася ще ми що буду платити 200-300 грн кінці тижня до поки сума не буде 5 тис і тоді вони закривають

Талион + вообще родных обзванивает? или только пугают? связывались со мной договорились на оплату 4к, до 31 мая. Если не успею оплатить, сказали, что с 1-го числа будет полная ....опа.
Родственников беспокоят?

Могут??(((
Талион может только звонить и присылать письма ! Не более )

Добрый день всем, манивео и их шарага Талион+, помогают ли письма запросы и жалобы в различные гос учреждения? Как их успокоить поделитесь опытом. Спасибо за ответы.

Добрый день всем, манивео и их шарага Талион+, помогают ли письма запросы и жалобы в различные гос учреждения? Как их успокоить поделитесь опытом. Спасибо за ответы.
Здравствуйте,а зачем с ними вообще иметь какие-то дела и разговори.Игнор,самое лучшее средство.

Мне манивео только письма на почту шлёт (дозвониться конкретно до меня не могут).

Привіт. В мене єноти вже півтора року прострочені. Коли вони нарахували бєшені %, я написала в нацкомфін. Вони зменшили суму до тіла + за користування і все. Відтоді півтора року тишина

Здравствуйте,а зачем с ними вообще иметь какие-то дела и разговори.Игнор,самое лучшее средство.
Там вообще непонятно, что у них в голове и есть ли она вообще. Походу игнор
Привіт. В мене єноти вже півтора року прострочені. Коли вони нарахували бєшені %, я написала в нацкомфін. Вони зменшили суму до тіла + за користування і все. Відтоді півтора року тишина
Можете дати зразок, як саме писали?

Было от них одно письмо бумажное, месяц назад, пока вроде никого не нашли. Позакрывал все что можно, не общался с первого дня просрочки, просрочка с 01.04.

Там вообще непонятно, что у них в голове и есть ли она вообще. Походу игнор

Можете дати зразок, як саме писали?
Зразок брала тут на сайті. Інакшого немаю бо писала більше року тому, не зберегла?

Был кредит в манивео, тело 7000, процентами уже положил 4000, в итоге я вчера написал в нацком и сегодня утром звонит талион что ваш долг продан, хотя манивео не сообщали ничего, поросился скинуть договор, дали договор между талион и манивео. Как действовать? Ждать ответа от нацкома?

Был кредит в манивео, тело 7000, процентами уже положил 4000, в итоге я вчера написал в нацком и сегодня утром звонит талион что ваш долг продан, хотя манивео не сообщали ничего, поросился скинуть договор, дали договор между талион и манивео. Как действовать? Ждать ответа от нацкома?
мне тоже самое скинули, но где это филькина грамота

У знакомого кредит в манивео, тело было взято в январе 20 000, потом 2 раза делались пролонгации на общую сумму 15347 грн, теперь прошло 72 дня просрочки ( что самое интересное, за это время минимум звонков и никаких предложений вообще с их стороны.( на данный момент к оплате 54 258 грн :oops: :oops: :oops: Сейчас прислали что продали талиону, что делать? как пытаться договариваться с талионом?

Назад
Угорі