Люди!Це не країна, це повний Гондурас!

• Автор теми Автор теми Nata240
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 150
  • Перегляди Перегляди 7K
Так ще нема! Дід казав що закопав а карту не лишив !Беріть лопаті ідемо копаті !! "Цитата Азірова" І на шараги ,хто зімною? І хто Ленін на броніку ?
Де та карта! Ідемо танк откопувать!

Да, форум - это лучший способ справиться с депрессией. Здесь такие истории рассказывают, что несколько часов потом под столом валяешься от смеха. Мне форум помог справиться с отсутствием сна, аппетита и мыслями о суициде. Спасибо всем большое!)))
Мы не слышим шелеста купюр.....)))

А я вот думаю, какой танк угнать, чтобы в швидко воши заехать? У нас по Харькову их много без дела стоит.....брать ст или тт? А может вообще на них артиллерию спустить? Они же часто все рядышком базируются - готивочки, быстрозайм, швидко воши, кФ.юа. Можно один ударом им ван шот сделать☄️

Батьки тримаються, хоч скандал був..огогого! СЬОГОДНІ я стала офіційним бомжом .Ні рухомості,ні роботи,ні прописки, ні вже чоловіка! УРА! !!З святом мене! ))))))
Не парьтесь,так само бомж, тільки з роботою (поки що).Значить є шанс почати нове життя.

Вечер добрий всім ,та міцного здоров'я! !!Таких постів 10000 але хто як не ви! Я не можу просто взяти вже себе в руки !Вчора був террор такий що пекло знається раєм! !!294 дзвінка за день, тільки мені, а родичам, друзям! !З 22.00 і до 6.00 відривалися по повній програмі! При тому що єшкі вчора всім сусідам батьків, такі колажі вже вислали! !!Ви напевно таких ще не бачили! БОГЕМА Й....Т... М... !!! Дзвонила сьогодні на урядову, вислухали, послали на нац. Ті послухали, відправили до держ. юристів, ті порадили звернутися в поліцію, там поржали ..сказали (ну і д*ра )В цій країні хоч якийсь закон працює? Захист якійсь є для нас? Чи то вже пора у діда на городі німецькій танк викопувати?!!!Ну просто крик душі!
Тут ответов море на такие посты.....захист це ти сам!!! просто тупо шлеш на х... або не реаугуеш Зовсім і постепено попусте і їх і Вас....менше реагуйте на цю уйню і буде щастя!!!
Тут ответов море на такие посты.....захист це ти сам!!! просто тупо шлеш на х... або не реаугуеш Зовсім і постепено попусте і їх і Вас....менше реагуйте на цю уйню і буде щастя!!!
А родичам знайомим просто скажіть раз ЦЕ ЖУЛІКИ!НЕДОХОДЕ ШЛІТЬ ТЄЖ НА Х...!

Идея с танком это хорошо,но могут пришить госпереворот или что то пострашнее,вспомнил как мистер Бин красил свою квартиру,вот вариант с педардой в ведре с дер..мом в офис мфо :diablo:

Идея с танком это хорошо,но могут пришить госпереворот или что то пострашнее,вспомнил как мистер Бин красил свою квартиру,вот вариант с педардой в ведре с дер..мом в офис мфо :diablo:
Если идти под "хулиганку", то кинуть бутылку с гербицидом("кольчуга","ураган"), вымыть не реально, прийтётся закрыть будку. А если будут продолжать работать - онко обеспечено.

При чем здесь это? Вы начали за здравие а закончили за упокой.)))))
Прошу прощения, возможно не корректно выразился и не так был понят. Сорри, виноват.
На мой взгляд - нынешние методы борьбы с исп.надписью не эффективны

Назад
Угорі