Pavel255
Перевірений
- Дописи
- 2952
- Реакції
- 1480
- Бали
- 1148
Pavel255 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Круто, так держатьДобрго дня всім. Час для звіту, тому традиційно в цій темі відповідаю собі на моє отаннє повідомлення
Вдалось скоротити свій борговий статок на 14 907 грн!
Мій статок: -48 909 грн. (станом на 07.05.24)
Отже, як я проживав цей місяць, та що робив:
Не розкішний місяцьВдалось суттєво перевершити власні прогнози та цілі, тільки завдяки тому, що мене відправили у відпустку, і я отримав відпускні. Тому відповідно травень місяць не буде сильно дохідним. З головних + є те, що я повністю закрив рахунок SportBank(ліміт15к), оплатив навчання за два місяці(3600) та багато енономив.
ДИВ.НИЖЧЕ
Таблиця 1(Статок) та Таблиця 2(Динаміка):Вдалось скоротити борг на 23%, що дає мені надію, що я все ж до осені вийду в +.
Таблиця 3(Дохід): Я очікував трішки більше отримати, але так як вимушено відправили у відпустку то і так добре. Також були додаткові доходи.
Таблиця 4(Витрати): Дуже економний місяць, але не можна сказати що я економив на усьому, але мені вистачало. Впевнений у 90% форумчан витрати були куди більші.
![]()
Прогноз на травень:
Я вже отримув кошти за відпускні і інвестував їх у скорочення боргів, отже надходжень великих нажаль не буде, але і витрати будуть не великі. Місячний бюджет заклав на 7000 грн, решту в борги.
Ціль:
- Фінанси: Скоротити статок боргу до -42 000 грн. до 06.06.
- Збільшувати додатковий дохід та продовжувати вкладати час на саморозвиток та навчання.