Борг станом на 12.10. Залишок: - 74 717
Як так вийшло??! А все дуже просто:
Мій дохід цього місяця склав: ~15 000, що є не дуже добре.
Як я "економив":
- Бакалія/ресторан/їдальня: 3232 грн (21.55% від доходу) Минулі місяці +/- вписувався в 3к, але тут особливих змін не має.
- Транспорт: 870 грн (5.80% від доходу) Машини не маю, на громадському транспорті зазвичай використовує +/- 400 грн.
- Освіта: 8360 грн (55,73% від доходу) Навчаюсь в двох університетах, заочно(закінчую) та стаціонар. Обоє за контрактом. Заочно оплатив повністю.
- Подарунки: 2150 грн. (14.33% від доходу) Відгуляв день народження похрестниці.
97% моїх витрат ЗП описано вище. В таблицю не враховано комунальні платежі(~3тис.), та кухонний кран 852 грн. Та маю 800 грн готівкою, до авансу(7 днів)
Що по боргах??
1) Спорт Банк -20 000 грн (Кредитка),= -20549 грн. Залишок:
-17 445 грн.
Почав гасити борг, планував до кінця жовтня закрити, але вже точно можу сказати що не встигну. одже до кінця листопада закрию. + в тому, що вийшов в пільговий період, і не будуть щомісячно стягувати 1,8-2к грн.
2) Монобанк (Кредитка), залишок - 39851,63 грн. Залишок:
-41 217 грн.
Тут нічого нового, плачу мінімальний платіж, і щомісячно списують ~1300 грн. Цей борг точно піде у новий рік, однак я ще подумаю, як я зможу зменшити його, та повернутись в пільговий період(це з економить мені ~2600 грн.)
3) Facebook залишок -8054 грн.
Цей борг поки особливо не рахую, так як користуюсь рекламою. Однак, місяць в торгівлі провальний, з невеликим збитком.
4) Друг(NEW БОРГ): -8000 грн. в загальному, це є оплата на навчання, погашення заборгованості перед спортбанком, мінімальний платіж моно.
Підсумки та прогноз:
Залишок: - 74 717. (борг збільшився на 7% від минулого місяця)
Наступні два місяці усіяні днями народження рідні (6!) + новорічні свята. Тому, суттєво скорочувати свої борги нажаль, не вдасться. хоч і буду трішки більше заробляти. Також в таблиці не врахована оплата за навчання, але частка до кінця року вже оплачено.