Щоденник Лудоманія та борги vs моя боротьба з ними (мої дії)

• Автор теми Автор теми RoK
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 114
  • Перегляди Перегляди 11K
Кроки, які наближають до фінансової незалежності
1. Моно банк(кредитка)
Знизив кредитний ліміт карти з 40к до 30к. На карті все ще лежать кредитні кошти -15,5к, але мені їх ще треба буде використовувати. Також продовжив пільговий період до кінця березня, а значить за цей час не буде плати за користування та за цей час зможу ще більше зменшити борг.
2) Спорт банк(кредитка)
Знизив кредитний ліміт карти з 26к до 15к. На карті все ще лежать кредитні кошти -9,3к, також буду їх використовувати, адже також активно використовую банківські кешбеки. та ж ситуація що і з моно, продовжив пільговий період до кінця березня.

3 Місяці не переплачую банкам ні копійки!
Натомість близько 700 грн отримав за кешбек від них!:cool:

3) Хоч МФО не використовував з серпня місяця, але час від часу мені дзвонять боти майкредиту. Тому звернувся до них щоб прибрали мій номер з автододзвону, і вони більше не турбують!)

4) Взагалі, сьогодні 4 день тижня, а в мене витрати за них аж 84 грн, який я жадний став до грошей:D. Але на вихідних відірвусь, Головне не перевищувати власноруч встановлений ліміт витрат(не більше 1500 грн/тиждень)

Можливо ще варто було б написати в КРАЇЛ, але не бау в цьому потреби. Вже більше року не ставив ставки, але не так давно на покерстар кинув 5$, то пару днів на копійки грав, і бажання відбив)

Останнє редагування:
ЗАГАЛЬНА СУМА БОРГУ: -72 225 грн. На 7.02.24
Маю також своїх боржників на суму: +2500 грн. Яку в більшій мірі повернуть найближчими днями, які підуть в погашення.
Прогноз до 09.03:
Окрім дня святого валентина, 8-го березня, бакалії, та щомісячної плати за квартиру та навчання, особливих витрат не планується, тому відтепер більше концентруюсь на швидкому скороченні боргів.
Мета до 09.03:
Скоротити суму боргу до -59 800 грн. (Це скоротити борги на 12 425 грн.,що є для мене дуже амбітно.)
Всім привіт!) Дещо з запізненням але з результатами!
Наявні борги:
1) Борг батькам: -16 775 грн. (було:-38 600 грн.)
Суттєво зменшив, просто дав в користування свою кредитку, і батьки користувались неї, і я списував залишок.
2) Моно банк(Ліміт): -24 889 грн. (було:-13 085 грн.)
Знизив кредитний ліміт на 10к, та віддав в користування батькам, щоб вони користувались, а я списував потім з боргу суму витрат. Також виходжу на продовження пільгового періоду до кінця квітня.
3) СпортБанк(Ліміт): -9 535 грн. (було:-11 985 грн.)
Знизив кредитний ліміт на 11к, користуюсь карткою виключно для оплат комуналки, собі та батькам, там є кешбек на це. а готівку поповнюю назад. Продовжую пільговий період до кінця квітня.
4) Facebook - 8 555 грн. (так і було)
Все стабільно, останній серед боргів.

ЗАГАЛЬНА СУМА БОРГУ: -59 754 грн. на 14.03(станом на завтрашній день)
* В минулих сводках не вказував борг за навчання, і тут не вказаний (5400 грн). Отримаю аванс на днях який повністю піде туди.

-----------------------------------------------------------------------------------
Мета до 09.03:
Скоротити суму боргу до -59 800 грн. (Це скоротити борги на 12 425 грн.,що є для мене дуже амбітно.)
Вдалося скоротити суму на 12 471 грн., це шикарний для мене показник.
Залишок боргу на завтрашній день: - 59 754 грн.
Прогноз: Є потреби в покупках(Куртка,взуття та рюбзак) також варто все ж сплатити навчання, або хоча б частково(5400), Також на щось жити.
Мета: Скоротити суму боргу до -49 800 грн. до 08.04 (скоротити на 10 к борг). Це знову ж таки дуже амбітно для мене, враховуючи вище перечислені фактори, але я спробую!)

Никитос ,
надіюсь твій наступний звіт також буде продуктивний. Пам'ятай, ми до кінця літа маємо бути без боргів)

Не ставив практично півтора року, і тут на тобі...
Спокусився на матчі збірної України з футболу... Вирішив зробити 1 ставку (Перемога над Боснією), через аккаунт друга поставив, але програв через жадібність, тому що до матчу добавив ще дві події(з маленькими кофами на фаворитів), і один з них не зайшов.
Вчора грала знову збірна, і я як ніколи був впевнений в перемозі, і тривожили думки відіграти втрачені кошти... Отже, вирішив я суттєво збільшити свій "банк" на збірну, АЛЕ добавив також дві події(щоб набити коф), і одна з них не зайшла з кефом 1.03 (Литва 2-0 Франція,ю19). В підсумку програв за ці два періоди - 15800 грн.
-------------------------------------
Це не можу назвати зривом, адже кошти щоб ставити у мене було, однак я не хотів, та не хочу більше. Прийняв дурне рішення, це моє зізнання і це мій тягар. Вважаю цей форум місцем, де треба писати так як воно є насправді, тому що мій щоденник не має нічого приховувати від вас. Я дуже шкодую про це, також шкодую що не заблокував себе в КРАЇЛ раніше, але сьогодні вранці я першим ділом це зробив.

:confused: Мій борг збільшиться, але не критично, 1 фінансовий місяць випав з життя, але план щодо закриття боргів незмінний: до вересня я нікому нічого не маю бути винен з покритими всима можливими лімітами.

8 квітня буду звітувати, і щосили намагатимусь скоротити борг, хоч план місячний виконати нереально.

Спокусився на матчі збірної України з футболу... Вирішив зробити 1 ставку (Перемога над Боснією), через аккаунт друга поставив, але програв через жадібність, тому що до матчу добавив ще дві події(з маленькими кофами на фаворитів), і один з них не зайшов.
Вчора грала знову збірна, і я як ніколи був впевнений в перемозі, і тривожили думки відіграти втрачені кошти... Отже, вирішив я суттєво збільшити свій "банк" на збірну, АЛЕ добавив також дві події(щоб набити коф), і одна з них не зайшла з кефом 1.03 (Литва 2-0 Франція,ю19). В підсумку програв за ці два періоди - 15800 грн.
Ну це класика. Ставиться коефіцієнт 2.5-3, який спокійно заходить, але з-за жадібності добавляються ще події з дрібними кефами в експрес і в результаті 1.1 пролітає.

ЗАГАЛЬНА СУМА БОРГУ: -59 754 грн. на 14.03
Загальна сума боргу: -63 816 грн. на на 08.04
*Збільшив борг на -4062 грн, але тільки через те що я ідіот, якби я не поліз в те багно про що описав вище мій борг був би -47,8к:dash1:
З невдач треба виносити уроки, отже:
  • Заблокував себе на БК, та написав заяву в КРАЇЛ.
  • Змінив свій підхід до контролю та ведення бюджету, тепер фінанси ведуться в більшій мірі автоматично, і я завжди знаю суму боргу до копійки.
  • Також покарав себе сівши на економічну дієту(скрягою став), Запановані покупики одягу та все інше відтермінував.
  • Почав вкладати енергію в себе: активніше почав додатково навчатись та шукати додаткового доходу.(Дохід хоч і не великий але + )
Поточний стан боргів, місячний план, та витрати:
1.jpg

Графік поки не коректний, оскільки почав користуватись додатком з початку місяця.
Прогноз:
В цьому місяці прийде чек на оплату навчання(3600, але можливо сплачу не повністю), враховуючи інші потреби я заклав бюджет на використання 6500, надіюсь вкластись в , але це буде тяжко.
Ціль:
- Фінанси: Скоротити борг до -55 000 грн. до 06.05.
- Збільшувати додатковий дохід та продовжувати вкладати час на саморозвиток та навчання.

Останнє редагування:
Доброго дня, підкажіть будь ласка,навіщо виконавець може викликати до себе?С зп знімають 20%

Подав заяву на закритя рахунку(кред. картки) Sport Bank! :cool:
На початку місяця був повністю використаний кред.ліміт(-15к), але планував користуватися банком. Однак закриття його, і переведення на банк засновник Таскомбанк мені не подуші, і я вирішив закрити його внесши половину своїх коштів та позичивши іншу половину в батьків до зп. І сьогодні написав заяву про закриття.

Тепер через два місяці повернусь до користування ПУМБ, з яким декілька років тому мав справи. Але вже БЕЗ кредитного ліміту. Для кешбеків і в перспективі депозиту.
На даний момент маю такі банки:
Monobank(Кредитка) Тут і є мій головний борг. -39к грн.
АкордБанк (Зарплатна) Тільки для зняття готівки.
PUMB Поки не використовую - 0 грн.
SportBank

Більше карток заводити не буду, і скореговую сусилля на зменшення заборгованості на два напрями: батькам та моно.
06.05.24 - ЗВІТУЮ!

Останнє редагування:
Загальна сума боргу: -63 816 грн. на на 08.04
Прогноз:
В цьому місяці прийде чек на оплату навчання(3600, але можливо сплачу не повністю), враховуючи інші потреби я заклав бюджет на використання 6500, надіюсь вкластись в , але це буде тяжко.
Ціль:
- Фінанси: Скоротити борг до -55 000 грн. до 06.05.
- Збільшувати додатковий дохід та продовжувати вкладати час на саморозвиток та навчання.
Добрго дня всім. Час для звіту, тому традиційно в цій темі відповідаю собі на моє отаннє повідомлення :D
Вдалось скоротити свій борговий статок на 14 907 грн!😇
Мій статок: -48 909 грн.
(станом на 07.05.24)
Не розкішний місяць
Вдалось суттєво перевершити власні прогнози та цілі, тільки завдяки тому, що мене відправили у відпустку, і я отримав відпускні. Тому відповідно травень місяць не буде сильно дохідним. З головних + є те, що я повністю закрив рахунок SportBank(ліміт15к), оплатив навчання за два місяці(3600) та багато енономив.

ДИВ.НИЖЧЕ👇
Таблиця 1(Статок) та Таблиця 2(Динаміка):Вдалось скоротити борг на 23%, що дає мені надію, що я все ж до осені вийду в +.
Таблиця 3(Дохід): Я очікував трішки більше отримати, але так як вимушено відправили у відпустку то і так добре. Також були додаткові доходи.
Таблиця 4(Витрати): Дуже економний місяць, але не можна сказати що я економив на усьому, але мені вистачало. Впевнений у 90% форумчан витрати були куди більші.

Таблиця 1 (Статок).png

Прогноз на травень:
Я вже отримав кошти за відпускні і інвестував їх у борги, отже надходжень великих нажаль не буде, але і витрати будуть не великі. Місячний бюджет заклав на 7000 грн, решту в борги.
Ціль:
- Фінанси: Скоротити статок боргу до -42 000 грн. до 06.06.

Назад
Угорі